Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Τρίκαλα: 4 μήνες δωρεάν νερό λόγω έργων!

Απολογήθηκε ο δήμαρχος!

15 Οκτωβρίου 2019 13:49
Τρίκαλα: 4 μήνες δωρεάν νερό λόγω έργων!

Ο δήμαρχος Τρικκαίων ζήτησε δημόσια συγνώμη από τους επαγγελματίες και τους κατοίκους της οδού Απόλλωνος οι οποίοι ταλαιπωρούνται από τον περασμένο Μάρτιο με καθυστερήσεις σε αντικατάστασης του δικτύου ύδρευσης στην περιοχή.

Δείτε επίσης: Σοκ: Έδεσαν και έσερναν με αυτοκίνητο δήμαρχο! (Video)

Με επιστολή που φέρνει στη δημοσιότητα το trikalavoice.gr, ο δήμαρχος κάνει γνωστό ότι οι κάτοικοι απαλλάσσονται από τη χρέωση του νερού με έκπτωση έκπτωση 100% των λογαριασμών τους στη ΔΕΥΑΤ.

Η έμπρακτη συγγνώμη του δημάρχου για την ταλαιπωρία που υφίστανται οι πολίτες εδώ και 5 μήνες από τις εργασίες που εκτελεί η ΔΕΥΑΤ και από την ασυνεννοησία μεταξύ των υπηρεσιών προκάλεσε αίσθηση.

Ο ίδιος ο Δημήτρης Παπαστεργίου μιλώντας στη Λέσχη 97,6 το πρωί της Δευτέρας σημείωσε πως ήδη έχει αποστείλει επιστολή συγνώμης και υπογράμμισε ότι «στην οδό Απόλλωνος γίνανε πολλά λάθη, θα πρέπει να μάθουν οι υπηρεσίες να συνεννοούνται.

Κάλεσα τους υπεύθυνους ο ίδιος και τους ζήτησα σε πολύ αυστηρό τόνο να είναι πιο προσεκτικοί, γιατί πρόκειται για μια κατάσταση που δεν τιμάει το πρόσωπο της υπηρεσίας και του Δήμου. Ήταν ένας συνδυασμός ασυνεννοησίας και ατυχίας, θα πρέπει να προβληματίσει και τον εργολάβο και τη ΔΕΥΑΤ αν θα μπορέσουμε με τέτοιους ρυθμούς να βγάλουμε πέρα ένα τέτοιο μεγάλο έργο.

Οι κάτοικοι έχουν ταλαιπωρηθεί και έχουν δίκιο, γι αυτό και τους ζητώ δημοσίως συγγνώμη, όπως έπραξα και με επιστολή την οποία τους έχω αποστείλει».

Τρίκαλα: Εντόπισαν φορτηγό γεμάτο με κλοπιμαία!

Την ευκαιρία να διαλευκάνουν μια σειρά από ανεξιχνίαστες διαρρήξεις στην ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων έχουν οι αστυνομικοί του τμήματος Φαρκαδόνας, μετά την σύλληψη δυο Ελλήνων που επέβαιναν σε ένα Ι.Χ. φορτηγό γεμάτο κλεμμένα κοσμήματα και διάφορα εργαλεία από κλοπές!

Δείτε επίσης: «Είπε 4 λέξεις, μελάνιασε και έπεσε στα χέρια μου»

Το όχημα, το οποίο κατασχέθηκε, ακινητοποιήθηκε για έλεγχο το απόγευμα της Τετάρτης και οι επιβάτες του ηλικίας 26 και 37 χρόνων συνελήφθησαν, καθώς εξακριβώθηκε ότι είχαν διαρρήξει ένα σπίτι στην ίδια περιοχή. Κάποια από τα κοσμήματα που βρέθηκαν στο φορτηγό προέρχονταν από την συγκεκριμένη διάρρηξη και αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους, ενώ για τα υπόλοιπα διενεργείται προανάκριση ώστε να εξακριβωθεί η προέλευσή τους.

Στο μεταξύ, οι δράστες παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Τρικάλων, που διέταξε να κρατηθούν ώσπου να απολογηθούν στον ανακριτή.

Τραγικό: Καταστροφές σε όλη τη χώρα από την κακοκαιρία!

Καταστροφές σε όλη την χώρα από την κακοκαιρία! Σφοδρή χαλαζόπτωση στην Αττική. Χαλάζι σε μέγεθος μπάλας πινγκ-πονγκ ακόμα και στο Παγκράτι.Θάφτηκαν στη λάσπη χωριά στην Κεφαλονιά.Ορμητικοί χείμαρροι οι δρόμοι στον Ίασμο Ροδόπης.Χαλάζι κατέστρεψε τις καλλιέργειες στα Τρίκαλα . Κατολισθήσεις προκάλεσαν ζημιές στο ορεινό δίκτυο της Ηπείρου!

Δείτε επίσης: Ισχυρές καταιγίδες, 27.000 κεραυνοί και 38 βαθμοί στην Κρήτη!

Σαρώνει την Ελλάδα η κακοκαιρία που από τα ξημερώματα έχει προκαλέσει προβλήματα σε πολλές περιοχές. Στην Κεφαλονιά δύο χωριά θάφτηκαν στις λάσπες, στον Ίασμο Ροδόπης οι δρόμοι έγιναν χείμαρροι, ενώ ακόμα και στην Αττική έριξε χαλάζι σε μέγεθος μπάλας του πινγκ-πογνκ!

Βίντεο από τον Ίασμο Ροδόπης δείχνει τον κεντρικό δρόμο του χωριού να έχει μετατραπεί κυριολεκτικά σε έναν ορμητικό χείμαρρο λάσπης! Αντίστοιχες εικόνες και στην Κεφαλονιά, όπου τουλάχιστον σε δύο χωριά, την Αγία Ευφημία και το Νύφι, οι δρόμοι μετατράπηκαν σε ποτάμια λάσπης. Στα Τρίκαλα, ισχυρή χαλαζόπτωση τις νυχτερινές ώρες κατέστρεψε τις καλλιέργειας και στην Ήπειρο, εξαιτίας των ισχυρών φαινομένων, σημειώθηκαν κατολισθήσεις και μάλιστα ένας 80χρονος σώθηκε από θαύμα, όταν «έφυγε» ο δρόμος την ώρα που ο ίδιος βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητό του.

Δείτε βίντεο από τον Ίασμο Ροδόπης:

Ίασμος βροχόπτωση

Ραγδαία επιδείνωση του καιρού στην περιοχή τις επόμενες ώρες, στιγμιότυπο από τον Ίασμο! Διαβάστε περισσότερα εδώ: https://bit.ly/332JAM6 🎥: Konstantinos Zaras / Καιρικά Νέα Θράκης

Posted by Χρόνος Εφημερίδα on Friday, October 4, 2019

Απίστευτες εικόνες για ακόμη μια φορά από τον Ίασμο ⛈️‼️ Βίντεο Καιρικά Νέα Θράκης

Posted by XanthiNea.gr on Friday, October 4, 2019

To κύμα κακοκαιρίας ξεκίνησε από τη δυτική Ελλάδα: Κεφαλονιά, Ιθάκη και Ήπειρος υπέστησαν καταστροφές, με πλημμύρες και κατολισθήσεις

Ενδεικτικό της κατάστασης που επικρατεί είναι πως τα σχολεία στην Κεφαλονιά και την Ιθάκη παρέμειναν σήμερα κλειστά, με απόφαση του αρμόδιου αντιπεριφερειάρχη Κεφαλονιάς Σταύρου Τραυλού. Στην χειρότερη κατάσταση, όπως όλα δείχνουν, βρίσκεται το χωριό της Αγίας Ευφημίας στην Κεφαλονιά, για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες ημέρες. Ποτάμι λάσπης έχεις σκεπάσει πάλι τους κεντρικούς δρόμους, ενώ μιλώντας στο kefaloniapress.gr ο δήμαρχος Σάμης, όπου υπάγεται το χωριό, δηλώνει πως «η κατάσταση είναι πολύ χειρότερη από την καταιγίδα της προηγούμενης εβδομαδας», τονίζοντας πάντως πως «ευτυχώς, δεν είχαμε καταστροφές σε σπίτια και δεν έχει τραυματιστεί ή εγκλωβιστεί κανεις». Στο χωριό Νύφι σημειώθηκε κατολίσθηση, με αποτέλεσμα να αποκλειστούν σπίτια, ενώ έχουν κλείσει οι δρόμοι από Μαρκόπουλο και από Κεραμμύδι προς Κατελειό, καθώς έχουν πέσει κολώνες της ΔΕΗ.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share