Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Τραγωδία: Νεκρή 70χρονη που την καταπλάκωσε δέντρο!

Τραγικό!

15 Οκτωβρίου 2019 11:12
Τραγωδία: Νεκρή 70χρονη που την καταπλάκωσε δέντρο!

Η άτυχη γυναίκα βρισκόταν στην περιοχή του δάσους του Κουνουπελίου και μαζί με τον σύζυγό της έκοβαν ξύλα.
Μία 70χρονη γυναίκα βρέθηκε νεκρή στην Ηλεία όταν καταπλακώθηκε από μεγάλο κορμό δέντρου!

Διαβάστε επίσης: Ηλεία: Σπείρα έκλεβε ζώα, καύσιμα, εργαλεία και οχήματα!

Η άτυχη γυναίκα βρισκόταν στην περιοχή του δάσους του Κουνουπελίου και μαζί με τον σύζυγό της έκοβαν ξύλα όταν από άγνωστη αιτία την καταπλάκωσε μεγάλο δέντρο.

Η γυναίκα, σύμφωνα με πληροφορίες, πέθανε ακαριαία όταν ο κορμός του δέντρου την χτύπησε στο κεφάλι.

Τραγωδία στην Αχαΐα: 26χρονος καταπλακώθηκε από δέντρο!

Τραγωδία στην Αχαΐα! Ένας 26χρονος καταπλακώθηκε από δέντρο! Ο θάνατος του σκόρπισε θλίψη σε συγγενείς και φίλους! Στο σημείο, έσπευσαν άνδρες του Αστυνομικού Τμήματος και Κλειτορίας και Πυροσβέστες της Π.Υ. Κλειτορίας που τον απεγκλώβισαν, καθώς και ασθενοφόρο που τον μετέφερε στο Κέντρο Υγείας Κλειτορίας, όπου δυστυχώς διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Θρήνος στην Αχαΐα για τον τραγικό θάνατο ενός 26χρονου άνδρα, ο οποίος έχασε τη ζωή του χθες το μεσημέρι κατά τη διάρκεια αγροτικών εργασιών κοντά στο Πλανητέρο. Αχαΐα: Διαρρήκτης ετών 15!

Σύμφωνα με το patrastimes.gr, ήταν λίγο μετά τη 1.00 το μεσημέρι, όταν, σε κοντινή απόσταση από το σπίτι του 26χρονου, τον καταπλάκωσε δέντρο με αποτέλεσμα να χτυπήσει σε μεγάλη πέτρα και να χάσει ακαριαία τη ζωή του.

Τραγικές φιγούρες οι οικείοι του που βρέθηκαν πρώτοι στο σημείο της τραγωδίας και δεν μπορούσαν να πιστέψουν αυτό που συνέβη.

Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Νεκρός 30χρονος σε φρικτό τροχαίο!

Τραγικό θάνατος βρήκε ένας 30χρονος άνδρας το απόγευμα της Παρασκευής (11/10) μετά από τροχαίο δυστύχημα, στην περιοχή του Ωραιοκάστρου στη Θεσσαλονίκη.

Με την ευκαιρία διαβάστε: Μία νεκρή και ένας τραυματίας σε τροχαίο στη Θεσσαλονίκη!

Όλα συνέβησαν λίγο μετά τις 17.00, σε παράδρομο της Εγνατίας Οδού, στο ύψος του Ωραιοκάστρου, με κατεύθυνση τα Διαβατά. Το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 30χρονος έφυγε από το δρόμο, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες και ανετράπη εκτός οδοστρώματος.

Ο 30χρονος οδηγός του Ι.Χ. τραυματίστηκε θανάσιμα, ενώ ο 29χρονος συνοδηγός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ελαφρά τραύματα.

Θεσσαλονίκη: Ανθρωποκυνηγητό για σύζυγο που ξυλοκόπησε τη γυναίκα του και εξαφανίστηκε με τον 5χρονο γιο τους!

Σύμφωνα με την καταγγελία της γυναίκας, ο σύζυγός της ήταν μεθυσμένος και έφυγε με τον 5χρονο με το οικογενειακό τους αμάξι.

Δείτε επίσης: Φρίκη: Άνδρας σκότωσε τη σύζυγό του! Τον χλεύαζε για τη στυτική του δυσλειτουργία!

Συναγερμός έχει σημάνει στη Θεσσαλονίκη, λόγω της καταγγελίας μιας γυναίκας που αναφέρει ότι νωρίς το πρωί ο μεθυσμένος σύζυγός της την ξυλοκόπησε, ενώ στη συνέχεια, άρπαξε τον γιο τους κι εξαφανίστηκε με το οικογενειακό αυτοκίνητο.

Όπως μετέδωσε το OPEN Beyond, ο 35χρονος φέρεται να είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ, σύμφωνα με τη σύζυγό του.

Αυτό σημαίνει φυσικά ότι οδηγώντας θέτει σε κίνδυνο τη ζωή του 5χρονου παιδιού.

Σύμφωνα με το τηλεοπτικό κανάλι, η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του.

Θεσσαλονίκη: Επιχείρηση "σκούπα" με 76 συλλήψεις!

Συνελήφθησαν 76 άτομα χθες στη Θεσσαλονίκη σε αστυνομική επιχείρηση στην ευρύτερη περιοχή.

Δείτε επίσης: Τουρκία: 128 συλλήψεις στρατιωτικών!

Πρόκειται για αλλοδαπούς που δεν διέθεταν τα απαραίτητα έγγραφα για τη νόμιμη παραμονή τους στην Ελλάδα και οδηγήθηκαν σε Τμήματα Διαχείρισης Μετανάστευσης. Για τους 76 θα εφαρμοστεί το μέτρο της διοικητικής απέλασης. Στην επιχείρηση της Αστυνομίας, που ξεκίνησε στις 10 το πρωί και ολοκληρώθηκε στις 4 μετά το μεσημέρι, ελέγχθησαν συνολικά 127 αλλοδαποί.

Οι έλεγχοι πραγματοποιήθηκαν στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Θεσσαλονίκης, σε περιοχές της Ροτόντας, των πλατειών Ναυαρίνου, Αριστοτέλους και Αρχαίας Αγοράς και πέριξ του Νέου Σιδηροδρομικού Σταθμού και Διαλογής Θεσσαλονίκης. Στην επιχείρηση, που εντάσσεται στο πλαίσιο στοχευμένων έλεγχων για τον εντοπισμό ατόμων, που διαμένουν παράνομα στη χώρα, συμμετείχαν στελέχη των Διευθύνσεων Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης, Αστυνομίας και Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share