Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Λαγονήσι: Κακοποιοί φίμωσαν και λήστεψαν 78χρονη!

Τραγικό!

14 Οκτωβρίου 2019 07:08
Λαγονήσι: Κακοποιοί φίμωσαν και λήστεψαν 78χρονη!

Εφιαλτική νύχτα για μια ηλικιωμένη στο Λαγονήσι. Κουκουλοφόροι ληστές, εισέβαλαν σπάζοντας την πόρτα με κλωτσιές σε σπίτι ηλικιωμένης και την λήστεψαν. Μάλιστα ο ένας από τους δύο κακοποιούς άρπαξε από τα μαλλιά και φίμωσε το θύμα προκειμένου να μην αντισταθεί.

Δείτε επίσης:Σοκ: Λήστεψαν 20χρονη και την έριξαν στη θάλασσα! (Video)

Το περιστατικό της ωμής βίας και αγριότητας σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου στις 21:30. Οι δυο ληστές που πιθανότατα είχαν παρακολουθήσει το σπίτι της 78χρονης γυναίκας στην οδό Διοφάντους, πρίν αποφασίσουν να εισβάλλουν για να τη ληστέψουν, πλησιάζουν την εξώπορτα.

Με δυνατές κλωτσιές, καταφέρνουν να περάσουν μέσα και ο ένας από αυτούς αρπάζει την ηλικιωμένη από τα μαλλιά και της κλείνει το στόμα. Ο συνεργός του κάνει φύλλο και φτερό το σπίτι και λίγα λεπτά αργότερα οι κακοποιοί με τις κουκούλες φεύγουν έχοντας αρπάξει 10 ευρώ και κάποια πετράδια τα οποία όπως κατέθεσε στο Α.Τ Καλυβιων το θύμα κοστίζουν περίπου 300 ευρώ.

Σοκ στην Λάρισα: Απατεώνας ξάφρισε ζευγάρι τυφλών ηλικιωμένων!

Σοκ στην Λάρισα! Απατεώνας ξάφρισε ζευγάρι τυφλών ηλικιωμένων! Ο αδίστακτος απατεώνας είχε αρχικά σκοπό να εξαπατήσει τους ανήμπορους ηλικιωμένους με το πρόσχημα ότι δικαιούνταν αναδρομικά, αλλά για να τα πάρουν έπρεπε να καταθέσουν ένα ποσό.

Όταν οι γέροντες έβγαλαν να του δώσουν τα χρήματα που ζητούσε, ο 32χρονος διαπίστωσε ότι δεν έβλεπαν και το εκμεταλλεύτηκε. Ανατριχιαστικό: Ζευγάρι εφάρμοσε πιστά το "μέχρι να μας χωρίσει ο θάνατος"!

Ούτε το παραμικρό ίχνος ανθρωπιάς διέθετε ένας 32χρονος ο οποίος εμφανίστηκε παριστάνοντας τον τραπεζικό υπάλληλο σε ένα ζευγάρι ηλικιωμένων τυφλών που ζουν μόνοι στον Αμπελώνα Λάρισας και άρπαξε ό,τι είχαν και δεν είχαν!

Έτσι, κατάφερε να τους αρπάξει όλες τις οικονομίες τους ύψους 5.000 ευρώ, αλλά και χρυσαφικά και κοσμήματα αξίας 20.000 ευρώ και να γίνει… λαγός! Η κλοπή είχε γίνει τον Αύγουστο και την εξιχνίασαν τώρα οι αστυνομικοί του τμήματος Τυρνάβου. Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του 32χρονου διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λάρισας.

Είδηση σοκ: Νεκρή στα 38 της χρόνια η Ευαγγελία Κολοβέτσιου!

Σε ηλικία 38 ετών απεβίωσε η Ευαγγελία Βαλιώτη-Κολοβέτσιου.

Η εκλιπούσα αφήνει πίσω της τον σύζυγό της γνωστό Λαρισαίο επιχειρηματία Νίκο Κολοβέτσιο (συνιδιοκτήτης «Φρούριου»), τον γιο της Βασίλη, γονείς και αδέλφια.

Η κηδεία της θα τελεστεί σήμερα Δευτέρα στις 15:00 από τον Ιερό Ναό Αγίας Αικατερίνης (Αλκαζάρ).

Διαβάστε με την ευκαιρία: Πέθανε ο Βασίλης Πλιάτσικας!

Θρήνος: Πέθανε ο Στάθης Διονάς!

Έφυγε από τη ζωή σήμερα, σε ηλικία 45 χρονών, ο Στάθης Διονάς, ο οποίος νοσηλευόταν από το βράδυ της Τρίτης στο Νοσοκομείο Βόλου, με παθολογικά προβλήματα. Θλίψη! Πέθανε ο Γιώργος Μηλιαρέσης!

Ο άνδρας, που ήταν βάρους άνω των 200 κιλών, ζούσε μόνος στη Μηλίνα και αντιμετώπιζε πολλά προβλήματα υγείας, με αποτέλεσμα να κινητοποιεί συχνά – πυκνά την Πυροσβεστική και το ΕΚΑΒ, για να τον βοηθήσουν ή να τον μεταφέρουν στο Νοσοκομείο. Τραγωδία: Πέθανε αθλητής κατά τη διάρκεια αγώνα!

Μάλιστα την Τρίτη σε δήλωσή του σε τοπικό κανάλι, είχε ζητήσει από τον Δήμο και τις κοινωνικές υπηρεσίες του Βόλου να μεταφερθεί σε ίδρυμα, γιατί ένιωθε ότι η κατάσταση της υγείας του είπε επιδεινωθεί.

Ο Στ. Διονάς, άφησε την τελευταία του πνοή σήμερα το πρωί, ξαφνικά και ενώ ετοιμαζόταν να πάρει εξιτήριο, ενώ για τη μεταφορά του προετοιμαζόταν πυροσβέστες και το ΕΚΑΒ για να τον μεταφέρουν στο ασθενοφόρο και στη συνέχεια στο σπίτι του.

Θλίψη: Πέθανε ο Γιώργος Αρβανίτης!

Θλίψη προκαλεί ο πρόωρος θάνατος του 40χρονου Γιώργου Αρβανίτη, ποδοσφαιριστή του Α.Σ Καναλίων «Απόλλων», ο οποίος «έφυγε» από τη ζωή μετά από γενναία μάχη που έδωσε με τον καρκίνο επί 3 και πλέον χρόνια. Πέθανε από ανακοπή καρδιάς η Σοφία Κοκκίνου!

Ο Γιώργος Αρβανίτης, έπαιζε ποδόσφαιρο σε τοπική ομάδα των Καναλίων ως τερματοφύλακας, αλλά έκανε και πολεμικές τέχνες, με συμμετοχή στην Εθνική Ελλάδας. Πέθανε ο Χρίστος Σιοπαχάς!

Ο Πρόεδρος Καραδήμος Απόστολος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Σ Καναλίων «Απόλλων»:

«Θέλουν να εκφράσουν τα βαθιά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του ποδοσφαιριστή Γιώργου Αρβανίτη αλλά και στην οικογένεια του Ηρακλή Βόλου, για τον πρόωρο και ξαφνικό θάνατο του.

Ο Θεός να τον αναπαύσει να έχει καλό παράδεισο και καλό κουράγιο στους οικείους.»

Άφησε πίσω τη σύζυγο Δήμητρα Κέμου, τα παιδιά Δημήτριο Κέμο και Βασιλική Μιχαλίτση, Νατάσα Κέμου και Κωνσταντίνο Σκρέτα, τα εγγόνια Κωνσταντίνο, Ελένη, Φαίδρα, αδέλφια και ανήψια!

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Πέθανε η Πολυξένη Καραζήση!

Πέθανε ο Στέλιος Κολοκασίδης!

Τραγωδία στο Ηράκλειο: Τον μαχαίρωσε η πρώην γυναίκα του!

Για περισσότερες ειδήσεις του AthensMagazine.gr για τη Ελλάδα και τον κόσμο δείτε εδώ!

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share