Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Κρήτη: Κρίσιμη η κατάσταση ενός 5χρονου κοριτσιού μετά από σοβαρό τροχαίο!

Τα επόμενα 24ωρα είναι κρίσιμα για την υγεία του!

13 Οκτωβρίου 2019 19:57
Κρήτη: Κρίσιμη η κατάσταση ενός 5χρονου κοριτσιού μετά από σοβαρό τροχαίο!

Διασωληνωμένο νοσηλεύεται 5χρονο μετά από σοβαρό τροχαίο στην Σκατέλα Κρήτης. Κρίσιμα τα επόμενα 24ωρα για την υγεία του.

Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στις 10.30 το πρωί όταν αυτοκίνητα συγκρούστηκαν - υπό άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες – πλαγιομετωπικά, με μια γυναίκα να χάνει τη ζωή της.

Το παιδί βρισκόταν στο δεύτερο αμάξι με τη μητέρα του και διεκομίσθη νωρίς το μεσημέρι από το νοσοκομείο Ρεθύμνου στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου και εισήχθη αμέσως στο χειρουργείο.

Νευροχειρουργοί ορθοπεδικοί,παιδοχειρουργοί και οφθαλμίατροι προχώρησαν στις απαραίτητες χειρουργικές επεμβάσεις και νοσηλεύεται διασωληνωμένο στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων του νοσοκομείου.

Τραγωδία: Νεκρός άντρας ύστερα από πτώση σε γκρεμό!

Τραγωδία στο χωριό Ανω Μούλια στο Ηράκλειο Κρήτης, καθώς ένας αγρότης βρέθηκε νεκρός μετά από δυστύχημα που είχε με το τρακτέρ του.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα cretalive.gr, ο άτυχος άνδρας ήταν ηλικίας 73 ετών και κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, βρέθηκε με το όχημά του σε γκρεμό. Προς το παρόν είναι άγνωστο το πως έγινε το δυστύχημα, με τους άνδρες της ΕΜΑΚ να σπεύδουν άμεσα στο σημείο, προκειμένου να απεγκλωβίσουν τον 73χρονο άνδρα.

Λίγο μετά τις 10 τη νύχτα τελικά κατάφεραν να βγάλουν από τον γκρεμό τον 73χρονο, όμως διαπίστωσαν πως ο αγρότης είχε ήδη χάσει τη ζωή του από το τραγικό δυστύχημα.

Θανατηφόρο τροχαίο στην εθνική οδό Πατρών - Πύργου!

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε, μετά από σύγκρουση μεταξύ δύο οχημάτων στην Εθνική οδό Πατρών - Πύργου, το μεσημέρι της Πέμπτης, με αποτέλεσμα δύο άνθρωποι να χάσουν τη ζωή τους και τρεις να τραυματιστούν!

Διαβάστε επίσης: Τραγωδία στην Θεσσαλονίκη: 3 νεκροί και 12 τραυματίες από το δυστύχημα με το ΙΧ!

Σοβαρό τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης στην Νέα Εθνική οδό Πατρών - Πύργου, ένα χιλιόμετρα πριν την ΒΙ.ΠΕ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, υπήρξε σφοδρή σύγκρουση μεταξύ δύο οχημάτων με αποτέλεσμα ένας άνθρωπος να χάσει τη ζωή του κι άλλά τρία να έχουν τραυματιστεί πολύ σοβαρά.

Στο σημείο έσπευσαν η Αστυνομία, σταθμοί του ΕΚΑΒ και τέσσερα οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας τα οποία επιχείρησαν να απεγκλωβίσουν τα θύματα.

Σοβαρό τροχαίο στο Μαρκόπουλο: Αναποδογύρισαν και... διαλύθηκαν 2 ΙΧ!

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα στο Μαρκόπουλο σήμερα (10/10) το πρωί και συγκεκριμένα στην Λεωφόρο Κορωπίου στο φανάρι που διασταυρώνει με την Λεωφόρο Λαυρίου (λίγο πριν το Lidl)!

Δύο αυτοκίνητα διαλυμένα και γυρισμένα ανάποδα, υπάρχει παρουσία πυροσβεστικής και αστυνομίας. Έφτασε και ασθενοφόρο, ένας κύριος είναι στο οδόστρωμα επίσης μία γυναίκα είναι τραυματισμένη. Κλειστή όλη η διασταύρωση και μεγάλη κίνηση.


Πηγή:porto-rafti.gr

Συναγερμός στο Ναύπλιο: Σφοδρή σύγκρουση νταλίκας με αυτοκίνητο! Ένας τραυματίας! (Video)

Σφοδρή σύγκρουση σημειώθηκε στην είσοδο της πόλης του Ναυπλίου, όπου ένα αυτοκίνητο συγκρούστηκε με νταλίκα. Τραγωδία: Άνδρας καταπλακώθηκε από το αυτοκίνητό του!

Από την σύγκρουση εγκλωβίστηκε ο οδηγός του αυτοκινήτου και στο σημείο έσπευσαν άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ναυπλίου για τον απεγκλωβισμό του.

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μετέφερε τον σοβαρά τραυματισμένο οδηγό στο Νοσοκομείο Ναυπλίου.

Στο ΙΧ ευτυχώς επέβαινε μόνο ένας οδηγός.

Σοκ στον Πειραιά! 47χρονη εντοπίστηκε νεκρή μέσα σε αυτοκίνητο!

Σοκ στον Πειραιά! 47χρονη εντοπίστηκε νεκρή μέσα σε αυτοκίνητο! Χωρίς τις αισθήσεις της εντοπίστηκε, πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής, από στελέχη του Α' Λιμενικού Τμήματος Τζελέπη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά, στον οικείο λιμένα, εντός Ι.Χ.Ε. , 47χρονη ημεδαπή. Συναγερμός στη Χίο: Αυτοκίνητο χτύπησε και εγκατέλειψε 23χρονο με ηλεκτρικό πατίνι!

Η 47χρονη αναγνωρίστηκε από 50χρονο άνδρα που βρίσκονταν μαζί της και διεκομίσθη με ασθενοφόρο ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Νίκαιας “ΑΓΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ”, όπου πρόκειται να παραγγελθεί η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πειραιά.

Στη συνέχεια, συνελήφθη ο 50χρονος άνδρας, καθώς σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο Ι.Χ.Ε. από τα στελέχη της “ΟΜΑΔΑΣ ΛΑ.Μ.ΔΑ” της οικείας Λιμενικής Αρχής, εντοπίστηκαν χάπια τα οποία εμπίπτουν στον νόμο περί ναρκωτικών ουσιών.

Προανάκριση διενεργείται από την Περιφερειακή Ομάδα Δίωξης Ναρκωτικών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά.

Τραγωδία στις Σέρρες: Νεκρή σε τροχαίο 26χρονη κοπέλα!

Μια νεαρή γυναίκα έχασε τη ζωή της και μία άλλη τραυματίστηκε σε τροχαίο δυστύχημα που συνέβη τα ξημερώματα στην περιοχή των Σερρών, στην Εθνική Οδό Δράμας-Αμφίπολης. Τρίκαλα: Στο νοσοκομείο μία γυναίκα μετά από τροχαίο με αγριογούρουνα!

Στις 5 τα ξημερώματα αυτοκίνητο που οδηγούσε 26χρονη, στο 27ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Δράμας - Αμφίπολης, βγήκε εκτός πορείας και ανατράπηκε. Αποτέλεσμα ήταν ο θανάσιμος τραυματισμός της οδηγού και ο τραυματισμός 25χρονης που επέβαινε στο όχημα.

Στο σημείο έσπευσαν τέσσερις πυροσβέστες με δύο οχήματα, οι οποίοι απεγκλώβισαν τις δύο γυναίκες και τις μετέφεραν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, στο Νοσοκομείο Σερρών.

Προανάκριση για τα αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Αμφίπολης.


 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share