Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Τραγωδία στα Καλάβρυτα: Νεκρός 25χρονος - Καταπλακώθηκε από δέντρο!

Θλίψη!

11 Οκτωβρίου 2019 18:53
Τραγωδία στα Καλάβρυτα: Νεκρός 25χρονος - Καταπλακώθηκε από δέντρο!

Μια ασύλληπτη τραγωδία σημειώθηκε στα Καλάβρυτα. Άνδρας ηλικίας 25 ετών, καταπλακώθηκε από δένδρο και πέθανε κατά την ώρα εργασιών κοπής ξύλων.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που μετέδωσε το kalavrytanews.com, το δυστύχημα συνέβη όταν ο άτυχος νεαρός καταπλακώθηκε από δέντρο κατά την ώρα εργασιών κοπής ξύλων.

Με την ευκαιρία διαβάστε: Άνδρας καταπλακώθηκε από το αυτοκίνητό του!

Πυροσβεστική, Αστυνομικοί του Α.Τ Κλειτορίας και ασθενοφόρο του Κ.Υ Κλειτορίας, έσπευσαν στο σημείο για τον απεγκλωβισμό του και τη διακομιδή του στο Κ.Υ. Κλειτορίας. Τραγικό τέλος! Ποδηλάτης πέθανε λίγο πριν τερματίσει!

Τραγωδία: Νεκρός άντρας ύστερα από πτώση σε γκρεμό!

Τραγωδία στο χωριό Ανω Μούλια στο Ηράκλειο Κρήτης, καθώς ένας αγρότης βρέθηκε νεκρός μετά από δυστύχημα που είχε με το τρακτέρ του.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα cretalive.gr, ο άτυχος άνδρας ήταν ηλικίας 73 ετών και κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, βρέθηκε με το όχημά του σε γκρεμό. Προς το παρόν είναι άγνωστο το πως έγινε το δυστύχημα, με τους άνδρες της ΕΜΑΚ να σπεύδουν άμεσα στο σημείο, προκειμένου να απεγκλωβίσουν τον 73χρονο άνδρα.

Λίγο μετά τις 10 τη νύχτα τελικά κατάφεραν να βγάλουν από τον γκρεμό τον 73χρονο, όμως διαπίστωσαν πως ο αγρότης είχε ήδη χάσει τη ζωή του από το τραγικό δυστύχημα.

Θανατηφόρο τροχαίο στην εθνική οδό Πατρών - Πύργου!

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε, μετά από σύγκρουση μεταξύ δύο οχημάτων στην Εθνική οδό Πατρών - Πύργου, το μεσημέρι της Πέμπτης, με αποτέλεσμα δύο άνθρωποι να χάσουν τη ζωή τους και τρεις να τραυματιστούν!

Διαβάστε επίσης: Τραγωδία στην Θεσσαλονίκη: 3 νεκροί και 12 τραυματίες από το δυστύχημα με το ΙΧ!

Σοβαρό τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης στην Νέα Εθνική οδό Πατρών - Πύργου, ένα χιλιόμετρα πριν την ΒΙ.ΠΕ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, υπήρξε σφοδρή σύγκρουση μεταξύ δύο οχημάτων με αποτέλεσμα ένας άνθρωπος να χάσει τη ζωή του κι άλλά τρία να έχουν τραυματιστεί πολύ σοβαρά.

Στο σημείο έσπευσαν η Αστυνομία, σταθμοί του ΕΚΑΒ και τέσσερα οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας τα οποία επιχείρησαν να απεγκλωβίσουν τα θύματα.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share