Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Τραγωδία στη Δραπετσώνα! Ανατριχιαστική μαρτυρία του φύλακα: «Η μητέρα του Μαυρίκου...»

Συγκλονίζει η αδελφή της Σοφίας Μαυρίκου!

10 Οκτωβρίου 2019 10:24
Τραγωδία στη Δραπετσώνα! Ανατριχιαστική μαρτυρία του φύλακα: «Η μητέρα του Μαυρίκου...»

Τις τελευταίες στιγμές της μητέρας του Παναγιώτη Μαυρίκου, Σοφία, και του γιου της περιγράφει ο φύλακας στο Νέο Μώλο στη Δραπετσώνα. Σοκ στη Ναυπάκτο: Αυτοκίνητο έπεσε σε παραλία! Πανικόβλητοι οι λουόμενοι! (Video)

Ο 53χρονος φύλακας μίλησε στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» και περιέγραψε ότι είδε το αυτοκίνητο να πέφτει με ταχύτητα στο νερό. «Το παράθυρο του οδηγού ήταν μισάνοιχτο», είπε ο άντρας ο οποίος έφτασε πρώτος στο σημείο και κάλεσε βοήθεια. Όπως αναφέρει, η μητέρα του Παναγιώτη Μαυρίκου φαινόταν να μην έχει επαφή με το περιβάλλον μετά την πτώση. Όταν το αυτοκίνητο δεν είχε βουλιάξει ακόμη, προσπάθησε να της μιλήσει αλλά εκείνη δεν απαντούσε.

Σύμφωνα με τον φύλακα, λίγο πριν βουλιάξει τελείως, η Σοφία Μαυρίκου έκλεισε εντελώς το παράθυρο του οδηγού και άφησε ανοικτό μόνο το ένα από τα πίσω. Από εκεί κατάφερε να βγει το ένα από τα σκυλιά της.

Η αδελφή της Σοφίας Μαυρίκου δεν μπορεί να πιστέψει τον χαμό της αδελφής και του ανιψιού της. «Το πε και τό κανε… Δεν έχω τίποτα άλλο να σας πω…», είπε στους δημοσιογράφους, λίγη ώρα μετά τον θάνατο της αδελφής της.

Από την πλευρά του ο δικηγόρος της οικογένειας, Αλέξης Κούγιας, δήλωσε ότι και οι δύο είχαν προβλήματα υγείας και οικονομικών. «Η μάνα και ο αδερφός που έχει ψυχολογικά από μικρός, δεν είχαν καθόλου χρήματα το τελευταίο διάστημα, είχαν μόνο στήριγμα τον Παναγιώτη Μαυρίκο…. χρήματα δεν είχαν καθόλου, μου ζητούσε βοήθεια, το τελευταίο διάστημα μου έλεγε ότι δεν μπορεί και θα αυτοκτονήσει», είπε ο δικηγόρος.

Τραγωδία: Νεκροί είναι η μάνα και ο αδελφός του δημοσιογράφου Παναγιώτη Μαυρίκου!

Οι σοροί δύο ατόμων, ενός άνδρα και μιας γυναίκας, εντοπίστηκαν μέσα στο ΙΧ αυτοκίνητο, που -υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες- έπεσε στη θάλασσα στον Νέο Μώλο Δραπετσώνας το μεσημέρι της Τετάρτης.

Νεκροί εντοπίσθηκαν και ανασύρθηκαν λίγο πριν τις πέντε το απόγευμα η μητέρα και ο αδελφός του δημοσιογράφου Παναγιώτη Μαυρίκου, που είχε σκοτωθεί το 2016 στην Αττική οδό, όταν το πολυτελές του αυτοκίνητο είχε τυλιχθεί στις φλόγες. Μάνα και γιος επέβαιναν στο αυτοκίνητο το οποίο έπεσε κάτω από άγνωστες συνθήκες στη θάλασσα στην περιοχή του Νέου Μώλου Δραπετσώνας. Οι σοροί που ανασύρθηκαν από βατραχανθρώπους του Λιμενικού μεταφέρθηκαν στο Τζάνειο Νοσοκομείο του Πειραιά. Αποκάλυψη: Έτσι κάηκε ζωντανός ο Μαυρίκος στην Αττική Οδό! Όλο το χρονικό του φρικιαστικού συμβάντος

Νωρίτερα, σε βάθος 32 μέτρων, είχε εντοπισθεί το αυτοκίνητο, που το μεσημέρι, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, έπεσε στη θαλάσσια περιοχή του Νέου Μώλου Δραπετσώνας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το αυτοκίνητο οδηγούσε η μητέρα. Μάλιστα, μαρτυρίες αναφέρουν πως η οδηγός «κόλλησε» πίσω από φορτηγό προκειμένου να περάσει μαζί του τις μπάρες και να μπει στον χώρο όπου η πρόσβαση είναι ελεγχόμενη και στη συνέχεια έπεσε στην θάλασσα με ταχύτητα. Στο αυτοκίνητο βρίσκονταν και δύο σκυλάκια, το ένα εκ των οποίων κατάφερε να διασωθεί.

Όπως αποκάλυψε ο ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας ο αδελφός του δημοσιογράφου που είχε απανθρακωθεί τον Ιούνιο του 2016 μέσα στην πόρσε που οδηγούσε στην Αττική οδό, ο αδλεφός του ήταν βαρέως ψυχικά πάσχων με πρόβλημα σχεδόν εκ γεννετής. Το πρόβλημα του αδελφού του, μάλιστα, ήταν αυτό που είχε κάνει τον Παναγιώτη Μαυρίκο να αποδεχθεί τη θέση του προέδρου στο Ψυχιατρείο, επί θητείας Δημήτρη Αβραμόπουλου στο υπουργείο Υγείας.

Μετά τον «απροσδόκητο» και «περίεργο» όπως τον χαρακτήρισε ο κ.Κούγιας θάνατο του Παναγιώτη Μαυρίκου το 2016, επήλθε και η οικονομική κατάρρευση της οικογένειας. Η περιουσία της οικογένειας ήταν ακίνητα με μεγάλα βάρη και οι τίτλοι των εφημερίδων, αλλά η υπέργηρη μητέρα του δεν κατάφερε να τα βγάλει πέρα. Ο κ.Κούγιας, μάλιστα, αποκάλυψε ότι η χήρα και τα παιδιά του Παναγιώτη Μαυρίκου ζουν απομονωμένοι στο Βόλο. «Πρόκειται για την ολοκλήρωση του δράματος», είπε ο Αλέξης Κούγιας.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share