Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Φθιώτιδα: Λύνει τη σιωπή του ο δικηγόρος που κατηγορείται για ασέλγεια σε 11χρονη! (Video)

«Είναι μια καλοστημένη πλεκτάνη»

10 Οκτωβρίου 2019 07:24
Φθιώτιδα: Λύνει τη σιωπή του ο δικηγόρος που κατηγορείται για ασέλγεια σε 11χρονη! (Video)

Ο γνωστός δικηγόρος που προφυλακίστηκε με την κατηγορία ότι ασέλγησε σε ένα κορίτσι μόλις 11 ετών στη Λαμία, έλυσε για πρώτη φορά τη σιωπή του. Ξεσπά η μητέρα της 11χρονής που φέρεται να κακοποιήθηκε από δικηγόρο: «Θέλουμε να...!»

«Είμαι αθώος, δεν άγγιξα ποτέ το παιδί», δήλωσε αποκλειστικά στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, μέσα από τη φυλακή.

«Είναι μια καλοστημένη πλεκτάνη»

Δεν ξέρω ποιος βιαιοπράγησε σε αυτό το παιδί. Πότε αντιικειμενικά μπορούσε να γίνει; Πότε; Ψάχνω, σπάω το κεφάλι μου να δω πώς θα μπορούσε να γίνει κάτι τέτοιο. Αν δείτε τις καταθέσεις η μάνα μιλάει για σκάφος. Το παιδί μιλάει για παραλία, δηλαδή ανόητα πράγματα. Είμαι αθώος δεν το συζητώ. ΄Είναι οικονομικά τα κίνητρα. Είχαν τεράστια οικονομικά προβλήματα, αξεπέραστα και βρήκαν τη χρυσή ευκαιρία. Είχαν φθάσει στο απροχώρητο από τα χρέη που είχανε. Μας κατέστρεψαν ολοκληρωτικά. Ήταν όλα στημένα. Σύμφωνα με την κατάθεση της μάνας μεσολάβησε ένα διάστημα τριών μηνών που τα εκμυστηρεύθηκε η κόρη. Δεν πήγαν στην αστυνομία. Άλλος γονιός την άλλη μέρα το πρωί, την ίδια ημέρα θα πήγαινε. Μετά από προτροπή της ψυχολόγου - έτσι κατέθεσε - πήγαν στην αστυνομία. Ποιος γονιός θα καθότανε τόσο καιρό;

Στη συνομιλία που είχε η Τασούλα Παπανικολάου με τον προφυλακισμένο δικηγόρο υποστήριξε ότι την οικογένεια της μικρής την συναντούσε τέσσερις με πέντε φορές τον χρόνο. «Έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου» είπε «όταν πήρα την κλήση και είδα ότι κατηγορούμαι για την ασέλγεια σε ένα κορίτσι που γνωρίζω από νεογέννητο». Απορεί πώς είναι δυνατόν να τον έχουν καταγγείλει και να τον επισκέπτονται έναν μήνα μετά στο εξοχικό του μαζί με το παιδί.

«Ο πατέρας του κοριτσιού δούλεψε σε μένα ενώ είχαν καταγγείλει στην ασέλγεια»

Έρχονται στο σπίτι φιλιά αγκαλιές. Συζητήσαμε στο σπίτι, ήπιαν καφέ και μας χαιρέτισαν και έμεινε ο πατέρας του παιδιού. Καθάρισε τον κήπο, πληρώθηκε γύρω στα 25 -30 ευρώ. Είναι αστεία, είναι ανέκδοτα αυτά. Πας στο σπίτι αυτουνού που έκαψε το δικό σου το σπίτι; Πας να τον επισκεφθείς; Εθιμοτυπικά, φιλικά κτλ Αυτα είναι μόνο σε θέατρο παραλογισμού. Εξοργισμένη η σύζυγος του δικηγόρου που κατηγορείται για ασέλγεια σε 11χρονη: «Δεν θα αφήσω κανέναν σε χλωρό κλαρί! Θα βγάλω τα πάντα...» (Video)

Η προσφυγή του δικηγόρου κατά του εντάλματος προσωρινής κράτησης θα συζητηθεί τις επόμενες ημέρες. Ζητά να του επιβληθούν περιοριστικοί οροί και να βγει από τη φυλακή.

Φθιώτιδα: Τι είπε στην απολογία του ο 71χρονος δικηγόρος που κατηγορείται για ασέλγεια σε 11χρονη; (Video)

Συνεχίζει να συγκλονίζει την Φθιώτιδα και όχι μόνο η υπόθεση του71χρονου δικηγόρου που φέρεται να ασελγούσε την 11χρονη κόρη του κηπουρού του. Σοκ στην Φθιώτιδα: Ο πατέρας δούλευε στον κήπο και ο δικηγόρος ασελγούσε την 8χρονη κόρη του! (Video)

Η εκπομπή του Star, «Αλήθειες με τη Ζήνα» φέρνει στο φως την απολογία του κατηγορούμενου.

Δείτε όλα όσα είπε ο 71χρονος δικηγόρος:

Προφυλακίστηκε ο δικηγόρος για την σeξουαλική κακοποίηση της 11χρονης! (Video)

Προφυλακίστηκε ο 71χρονος δικηγόρος στη Λαμία ο οποίος φέρεται να κακοποιούσε την 11χρονη κόρη του κηπουρού του επί τρία χρόνια. Σοκ στην Φθιώτιδα: Ο πατέρας δούλευε στον κήπο και ο δικηγόρος ασελγούσε την 8χρονη κόρη του! (Video)

Όπως μετέδωσε η Τασούλα Παπανικολάου στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», ο δικηγόρος πέρασε την πόρτα του Εισαγγελέα στις 07:30 το πρωί και όχι στις 10:30 που ήταν προγραμματισμένο, προφανώς για να αποφύγει τον συνωστισμό. Η απολογία του διήρκησε μισή ώρα.

Τον συνόδευαν οι δύο δικηγόροι του και η σύζυγός του, η οποία μάλιστα κατέθεσε ως μάρτυρας. Αντιμετωπίζει την κατηγορία για ασέλγεια σε άτομο κάτω των 15 ετών.

Οι δικηγόροι του κατηγορούμενου υποστηρίζουν ότι πρόκειται για μια σκευωρία που έχει στηθεί σε βάρος του 71χρονου και πως όλα γίνονται για οικονομικούς λόγους.

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς τους, η μητέρα και η κόρη έχουν πέσει σε αντιφάσεις, ενώ οι ίδιοι έχουν προσκομίσει στοιχεία που αποδεικνύουν αυτές τις αντιφάσεις.

Ο δικηγόρος με τους γονείς της μικρής ήταν οικογενειακοί φίλοι σχεδόν 20 χρόνια. Όταν το παιδί αποκάλυψε τη φρίκη, η μητέρα του το πήγε σε παιδοψυχολόγο. Η γιατρός εκτίμησε ότι το παιδί έχει κακοποιηθεί και την έστειλε στον εισαγγελέα.

Μάλιστα, σύμφωνα με το δελτίο ειδήσεων του Star, ο μεγαλοδικηγόρος της Αθήνας φέρεται να παρενοχλούσε και τη μητέρα της 11χρονης, βομβαρδίζοντάς την με δεκάδες μηνύματα. Άλλοτε έταζε δώρα και άλλοτε ζητούσε επίμονα να δει μητέρα και κόρη.

Ασέλγεια 11χρονης από δικηγόρο: «Πήγαμε για πίτσα.Ξαφνικά εκεί που τρώγαμε...» (Video)

Σοκ προκαλούν τα όσα αποκάλυψε το 11χρονο κορίτσι από τη Φθιώτιδα για την ασέλγεια που, όπως ισχυρίζεται, υπέστη από γνωστό δικηγόρο για περισσότερα από δύο χρόνια. Σοκ στην Φθιώτιδα: Ο πατέρας δούλευε στον κήπο και ο δικηγόρος ασελγούσε την 8χρονη κόρη του! (Video)

Ο πρώτος άνθρωπος που έμαθε τον εφιάλτη που ζούσε το κορίτσι ήταν η μητέρα του. Η γυναίκα έχασε τη γη κάτω από τα πόδια της όταν άκουγε το κοριτσάκι της να της περιγράφει πως την κακοποιούσε ο δικηγόρος. Ένας άνθρωπος που εμπιστεύονταν εκείνη και ο σύζυγός της.

Η 11χρονη στην κατάθεσή της που έγινε παρουσία παιδοψυχολόγου σοκάρει με τα όσα βίωσε από την ηλικία των 8 ετών.

Η συγκλονιστική εξομολόγηση της 11χρονης

«Αυτός με πήγε για πίτσα. Ξαφνικά εκεί που τρώγαμε μου έπιασε το στήθος. Λίγες ημέρες μετά, μου είπε να με πάει βόλτα στο σκάφος του. Εκεί μου κατέβασε το εσώρουχο και άρχισε να με πειράζει. Μου έταζε δώρα. Μου πήρε ένα laptop. Τα είπα όλα στη μητέρα μου. Ήμουν πολύ θυμωμένη. Με έβαλε να ορκιστώ ότι δε θα πω κάτι σε κανέναν»

Η καταγγελία έγινε στις αρχές του 2019. Διατάχθηκε προτακτική έρευνα που οδήγησε στην άσκηση ποινικής δίωξης για ασελγείς πράξεις σε άτομο κάτω των 15 ετών .

Σε απολογία καλείται γνωστός δικηγόρος της Αθήνας. Ο πατέρας της μικρής δούλευε στο εξοχικό του ως κηπουρός.

Η οικογένεια της 11χρονης έχει στα χέρια της στοιχεία που αποδεικνύουν όπως ισχυρίζονται τα λεγόμενα της μικρής. Η κακοποίηση της ξεκίνησε το 2016 και σταμάτησε τον Σεπτέμβριο του 2018.

Δικηγόρος: «Είμαι αθώος, καλύπτουν κάποιον άλλο»

Ο δικηγόρος καταθέτει αύριο Παρασκευή στην ανακρίτρια Λαμίας μιλώντας στην εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα και τη Γιώτα Κηπουρού ισχυρίστηκε ότι πρόκειται για οικονομική σκευωρία και πως καλύπτουν κάποιον ο οποίος διέπραξε αυτά.

Οργισμένη ήταν η απάντηση από τον δικηγόρο της οικογένειας της μικρούλας. «Είναι συνήθης η επωδός σε τέτοια αδικήματα. Να καταφεύγουμε σε μυθεύματα και να δημιουργούμε καταστάσεις περί οικονομικών κινήτρων. Τίποτα άλλο» είπε ο δικηγόρος της οικογένειας της 11χρονης, Γιώργος Δούμας.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share