Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Συναγερμός στη Λιβαδειά: Εξετράπη λεωφορείο που μετέφερε ηλικιωμένους!

Σοκ!

8 Οκτωβρίου 2019 17:11
Συναγερμός στη Λιβαδειά: Εξετράπη λεωφορείο που μετέφερε ηλικιωμένους!

Συναγερμός σήμανε στην Πυροσβεστική Υπηρεσία της Λιβαδειάς το μεσημέρι της Τρίτης λόγω εκτροπής λεωφορείου, στον δρόμο που οδηγεί στους καταρράκτες της Πέτρας Αλιάρτου. Ριζικές αλλαγές στον συγκοινωνιακό χάρτη: Ποιες είναι οι έξι γραμμές λεωφορείου που καταργούνται;

Στο λεωφορείο επιβαίνουν μέλη ΚΑΠΗ.

Kλιμάκιο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας μεταβαίνει αυτήν την ώρα στο σημείο, προκειμένου να απεγκλωβίσει τους ηλικιωμένους, καθώς έχει μπλοκάρει η πόρτα του λεωφορείου έπειτα από την πτώση στο χαντάκι.

Ο οδηγός του λεωφορείου, πάντως, φαίνεται πως έχει καταφέρει να βρει άνοιγμα με αποτέλεσμα να έχει ξεκινήσει ήδη η αποβίβαση των ηλικιωμένων.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν πληροφορίες για τραυματίες.

Θανατηφόρο τροχαίο με λεωφορείο! Ένας νεκρός και 17 τραυματίες! (photos)

Τροχαίο δυστύχημα με τουλάχιστον έναν νεκρό και 17 τραυματίες σημειώθηκε στη Γαλλία, όταν λεωφορείο ανετράπη, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες. Συναγερμός! Αναποδογύρισε λεωφορείο! 20 επιβάτες παγιδευμένοι! (Video)

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, στο όχημα επέβαιναν συνολικά 30 άτομα - μεταξύ αυτών και ο οδηγός - και το δυστύχημα έλαβε χώρα στα νότια της χώρας.

Άλλες πηγές κάνουν λόγο για 26 τραυματίες, ωστόσο η πληροφορία δεν έχει ακόμη επιβεβαιωθεί.

Περισσότερα από 10 ασθενοφόρα έχουν φτάσει στο σημείο, δύο ελικόπτερα για να μεταφέρουν τους τραυματίες στο νοσοκομείο, αλλά και δεκάδες διασώστες.

Για να μπορέσει να βγάλει από το λεωφορείο τους επιβαίνοντες, απέκλεισε την κυκλοφορία στο σημείο, γεγονός που οδήγησε σε μεγάλη κίνηση.

Συναγερμός! Αναποδογύρισε λεωφορείο! 20 επιβάτες παγιδευμένοι! (Video)

Τροχαίο ατύχημα με ένα διώροφο λεωφορείο που αναποδογύρισε και βγήκε εκτός δρόμου έγινε στο Ντέβον της Βρετανίας. Χαλκιδική: Τροχαίο με λεωφορείο που εκτελούσε μαθητικό δρομολόγιο!

Όπως μεταδίδουν βρετανικά μέσα ενημέρωσης περίπου 20 επιβάτες έχουν παγιδευτεί μέσα στο όχημα, ενώ φωτογραφίες δείχνουν το λεωφορείο αναποδογυρισμένο σε ένα χωράφι δίπλα στο δρόμο.

Προς το παρόν δεν υπάρχουν πληροφορίες για το αν οι άνθρωποι αυτοί είναι τραυματισμένοι.

Λεωφορείο "βούτηξε" σε πισίνα ξενοδοχείου στην Κεφαλονιά!

Η αιτία λέγεται ότι ήταν το λυμένο χειρόφρενο. Ένα πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε στην Κεφαλονιά, όταν λεωφορείο έπεσε σε πισίνα ξενοδοχείου στα Τραυλιάτα.

Δείτε επίσης: Τραγωδία: Συγκρούστηκε τρένο με λεωφορείο! (Video)

Σύμφωνα με τις επικρατέστερες πληροφορίες, η αιτία που οδήγησε το λεωφορείο στην πισίνα, πιθανότατα ήταν το λυμένο χειρόφρενο.

Ευτυχώς, εκείνη την ώρα, στο λεωφορείο από τη Σητεία επέβαινε μόνο ένα άτομο, δίχως να υπάρχει κάποιος τραυματισμός.

Τραγωδία: Συγκρούστηκε τρένο με λεωφορείο! (Video)

Σοκαριστικό είναι το βίντεο που αποτυπώνει την στιγμή της σύγκρουσης ενός τρένου με ένα λεωφορείο γεμάτο κόσμο και αυτοκίνητα που είχαν μπλοκαριστεί στις γραμμές, στο Καζακστάν. Συγκρούστηκαν μαχητικά αεροσκάφη!

Το τρένο φαίνεται να έρχεται με ιλιγγιώδη ταχύτητα και να πέφτει πάνω στα ακινητοποιημένα οχήματα, παρασύροντάς τα δεκάδες μέτρα.

Τα αυτοκίνητα φαίνονται μπλοκαρισμένα πάνω στις γραμμές, προφανώς λόγω κίνησης.

Από τη σύγκρουση βρήκε τραγικό θάνατο ο οδηγός του λεωφορείου, ενώ αρκετοί επιβάτες τραυματίστηκαν.

Λίγα δευτερόλεπτα πριν τη σύγκρουση ακούγεται η σειρήνα του τρένου που ηχεί δαιμονισμένα, προσπαθώντας να προειδοποιήσει τα οχήματα να φύγουν από τις γραμμές.

Ο οδηγός του λεωφορείου πρόλαβε να ανοίξει την πίσω πόρτα και 57 άτομα κατόρθωσαν να βγουν, πριν την σύγκρουση. Εντούτοις ο ίδιος δεν τα κατάφερε και βρήκε τραγικό θάνατο.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share