Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Έβρος: Συνελλήφθη 46χρονος που καταζητούταν ως μέλος συμμορίας!

Τι συνέβη;

8 Οκτωβρίου 2019 11:03
Έβρος: Συνελλήφθη 46χρονος που καταζητούταν ως μέλος συμμορίας!

Είχε εκδοθεί από τις ελληνικές δικαστικές αρχές ένταλμα σύλληψης για εγκληματική οργάνωση και απάτη από κοινού και κατ’ εξακολούθηση

Δείτε επίσης: Άρτα: Έκλεισε ο κύκλος των συλλήψεων!

Υποτίμησε τις ικανότητες των ελληνικών αρχών ένας 46χρονος αλλοδαπός, ο οποίος εμφανίστηκε το βράδυ της Κυριακής στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κήπων Έβρου προερχόμενος από την Τουρκία με σκοπό να περάσει στο ελληνικό έδαφος, αν και γνώριζε ότι τον αναζητούσαν ως μέλος συμμορίας απατεώνων!

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου διαπίστωσαν αμέσως ότι σε βάρος του θρασύ 46χρονου είχε εκδοθεί από τις ελληνικές δικαστικές αρχές ένταλμα σύλληψης για εγκληματική οργάνωση και απάτη από κοινού και κατ’ εξακολούθηση με συνολική ζημία άνω των 30.000 ευρώ. Έτσι, του πέρασαν χειροπέδες και τον οδήγησαν στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αλεξανδρούπολης, που θα τον παραπέμψει στον ανακριτή ο οποίος εξέδωσε το ένταλμα.

Συνελήφθη φυγόποινος στα Τρίκαλα

Δύο καταδικαστικές αποφάσεις του Β΄ Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Πειραιά και του Α’ Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών για υφαρπαγή ψευδούς βεβαίωσης εκκρεμούσαν σε βάρος ενός 49χρονου Έλληνα που συνελήφθη από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. στην ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων. Ο φυγόποινος παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων, ο οποίος διέταξε να εκτίσει την συνολική ποινή φυλάκισης δυο ετών και έξι μηνών που του είχε επιβληθεί.

Συνελήφθη στο Αγρίνιο επειδή δεν είχε εκτίσει ποινή φυλάκισης ενός μήνα

Με χειροπέδες βρέθηκε για μια ποινή φυλάκισης… ενός μηνός που δεν είχε εξαγοράσει, ένας 43χρονος Έλληνας ο οποίος συνελήφθη στο Αγρίνιο από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ.! Η ποινή του είχε επιβληθεί για λαθρεμπορία με απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Δυτικής Στερεάς Ελλάδας, η οποία εκκρεμούσε.

Καρδίτσα: Συνελήφθη βομβιστής που αναζητούσαν οι αρχές!

Στην Αθήνα τον αναζητούσαν, στην Θεσσαλία κρυβόταν ένας νεαρός Έλληνας σε βάρος του οποίου είχε εκδοθεί Βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών Αθηνών με το οποίο παραπέμπεται να δικαστεί για τα αδικήματα της έκρηξης και της παράβασης νομοθεσίας περί όπλων. Ο νεαρός βομβιστής συνελήφθη στην Καρδίτσα!

Διάβαστε επίσης: Τραγωδία στην Καρδίτσα: Νεκρά δυο αδέρφια! Έπεσαν σε γκρεμό με το αυτοκίνητο! (photos-video)

Δόθηκε εντολή να μεταχθεί στην Αθήνα και να παρουσιαστεί ενώπιον των αρμόδιων δικαστικών αρχών.

Ο 30χρονος βομβιστής εντοπίστηκε στην Καρδίτσα κατά την διάρκεια έρευνας που διενεργήθηκε από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας, καθώς διαπιστώθηκε ότι ήταν αναζητούμενος κι έτσι συνελήφθη. Ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Καρδίτσας έδωσε εντολή να μεταχθεί στην Αθήνα και να παρουσιαστεί ενώπιον των αρμόδιων δικαστικών αρχών.

Απίστευτο: Μητέρα "έδωσε" στην αστυνομία τον γιο της για διακίνηση ναρκωτικών!

Ο 17χρονος έκρυβε στο σπίτι τους ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης συνολικού βάρους 24 γραμμάριων, αλλά και μια ζυγαριά ακριβείας! Στο ύστατο σημείο απόγνωσης βρέθηκε μια μητέρα στο Αίγιο, που δεν άντεξε να βλέπει τον ανήλικο γιο της μπλεγμένο σε κύκλωμα ναρκωτικών και, όχι μόνο να κάνει χρήση, αλλά και να τα διακινεί σε άλλους χρήστες της περιοχής, και αποφάσισε να τον καταγγείλει στην αστυνομία!

Δείτε επίσης: Απίστευτο: Έκρυβε 12 κιλά χασίς από τη φυτεία του στο ψυγείο!

Οι αξιωματικοί της Δίωξης Ναρκωτικών που υποδέχθηκαν στο γραφείο τους την 41χρονη γυναίκα, δεν πίστευαν στα αυτιά τους όταν την άκουσαν να καταγγέλλει το ίδιο της το παιδί για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών. Μετά τα όσα άκουσαν, πήγαν για έρευνα στο σπίτι τους και ανακάλυψαν ότι ο 17χρονος έκρυβε ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης συνολικού βάρους 24 γραμμάριων, αλλά και μια ζυγαριά ακριβείας.

Ο ανήλικος συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία με την οποία παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αιγίου, αλλά οι αστυνομικοί δεν περιέλαβαν σε αυτή την μητέρα του με την συνήθη κατηγορία της παραμέλησης εποπτείας, καθώς θεώρησαν πως έκανε ό,τι καλύτερο για να προφυλάξει το γιο της.

Λάρισα: Χειροπέδες σε 30χρονο με 6 κιλά ηρωίνης και κοκαΐνης!

Συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας ένας 30χρονος, ο οποίος κατηγορείται για διακίνησης ναρκωτικών, συγκεκριμένα ηρωίνης και κοκαΐνης. Είχε ξαναπασχολήσει και στο παρελθόν τις αρχές!

Δείτε επίσης: Τραγικό! Έπιασαν ηλικιωμένο να αυνανίζεται μπροστά σε ανήλικα στην Χαλκίδα!

Σύμφωνα με την αστυνομία, o 30χρονος εντοπίστηκε να έχει στο αυτοκίνητο του, σε ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη του αερόσακου του συνοδηγού, νάιλον συσκευασίες με ηρωίνη συνολικού βάρους 6 κιλών και 218,5 γραμμαρίων, αλλά και μια νάιλον συσκευασία με κοκαΐνη σε στερεά μορφή, βάρους 201,4 γραμμαρίων.

Επίσης, εντοπίστηκε μία νάιλον συσκευασία με μικροποσότητα αποξηραμένης κάνναβης, δύο πιστόλια των 9mm, πέντε φυσίγγια και το χρηματικό ποσό των 700 ευρώ.

Επιπλέον, στην κονσόλα του οχήματος βρέθηκαν και κατασχέθηκαν χρηματικό ποσό των 110 ευρώ και δύο κινητά τηλέφωνα. Μάλιστα, ο 30χρονος έχει απασχολήσει τις Αρχές κατά το παρελθόν.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί αρμοδίως, ενώ το προανακριτικό έργο συνεχίζεται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share