Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Τραγωδία στην Κόρινθο: Άνδρας έκανε «βουτιά» θανάτου!

Ανασύρθηκε νεκρός!

7 Οκτωβρίου 2019 18:11
Τραγωδία στην Κόρινθο: Άνδρας έκανε «βουτιά» θανάτου!

Βουτιά θανάτου από τον Ισθμό της Κορίνθου έκανε ένας άνδρας. Τραγωδία στην Κοζάνη: Βρέθηκε νεκρός αγρότης! (photos)

Ο άνδρας ανασύρθηκε νεκρός από τη θαλάσσια περιοχή εντός της διώρυγας Κορίνθου.

Η ταυτότητά του παραμένει άγνωστη. Το λιμενικό σώμα ερευνά τα αίτια της πτώσης, που μέχρι στιγμής δεν έχουν διευκρινιστεί.

Σύμφωνα με μαρτυρίες το σώμα ανήκει σε ηλικιωμένο άνδρα.

Μεσσηνία: Νεκρός άντρας μετά από εκτροπή του ΙΧ που οδηγούσε!

Αυτοκίνητο που οδηγούσε 81χρονος, για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, εξετράπη της πορείας του, αναποδογύρισε και καρφώθηκε σε ελιά στην άκρη του δρόμου. Το τροχαίο δυστύχημα συνέβη νωρίς το πρωί της Πέμπτης στο Βασιλίτσι Μεσσηνίας και ο άντρας δυστυχώς είναι νεκρός!

Δείτε επίσης: Φορτηγό έπεσε σε σταματημένο ΙΧ στη Λωρίδα Έκτακτης Ανάγκης! Μια νεκρή!

Συγκεκριμένα, αυτοκίνητο που οδηγούσε 81χρονος, για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, εξετράπη της πορείας του, αναποδογύρισε και καρφώθηκε σε ελιά στην άκρη του δρόμου. Το δυστύχημα έγινε στην είσοδο του χωριού.

Στο σημείο έσπευσαν 2 οχήματα της πυροσβεστικής με 7 πυροσβέστες προκειμένου να απεγκλωβίσουν τον 81χρονο, που δεν είχε τις αισθήσεις του. Ο 81χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Καλαμάτας, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Συναγερμός στη Γερμανία μετά από πυροβολισμούς! Ένας νεκρός! (Video)

Συναγερμός έχει σημάνει στις γερμανικές αρχές από το απόγευμα της Τετάρτης, μετά από πυροβολισμούς που σημειώθηκαν σε σούπερ μάρκετ στην πόλη Άμπενσμπεργκ, 80 χιλιόμετρα βόρεια του Μονάχου. Τραγικό: Δυο τραυματίες από πυροβολισμούς στο παζάρι στην Άρτα!

Σύμφωνα με την ενημέρωση της γερμανικής αστυνομίας, ένας 39χρονος άνδρας έχει χάσει τη ζωή του κι ένας ακόμα έχει τραυματιστεί σοβαρά.

Οι πυροβολισμοί σημειώθηκαν περίπου στις 6 το απόγευμα (ώρα Ελλάδας) στον υπαίθριο χώρο πάρκινγκ ενός σούπερ μάρκετ, σύμφωνα με το Spiegel, ενώ παραμένει άγνωστος ο αριθμός των δραστών.

Όπως μεταδίδει το Associated Press, δύο άτομα έχουν προσαχθεί από τις αστυνομικές αρχές, χωρίς να επιβεβαιώνεται -για την ώρα- η συμμετοχή τους στους πυροβολισμούς, ενώ σε εξέλιξη είναι οι έρευνες της αστυνομίας.

Σοκ στην Ηγουμενίτσα: 16χρονος βρέθηκε νεκρός μέσα σε νταλίκα!

Μια τραγωδία συνέβη στην Ηγουμενίτσα όταν βρέθηκε νεκρός μέσα σε νταλίκα ένας 16χρονος μετανάστης! Συγκεκριμένα, ο 16χρονος μετανάστης εντοπίστηκε νεκρός μέσα σε νταλίκα που ήταν σταθμευμένη στη Νέα Σελεύκεια Ηγουμενίτσας, χθες το βράδυ, προσπαθώντας να φύγει από την Ελλάδα. Απίστευτο: Μετανάστης κρυβόταν στην μπαγκαζιέρα αυτοκινήτου! Τον ανακάλυψαν οι ιδιοκτήτες!

Το φορτίο της νταλίκας είναι βαμβακόσπορος και το όχημα είχε προορισμό την γειτονική Ιταλία. Μέσα στο φορτίο ήταν κρυμμένος ακόμη ένας 19χρονος Αφγανός, ο οποίος άρχισε να κτυπά με δύναμη την πόρτα της ρυμούλκας ζητώντας βοήθεια.

Ο οδηγός αντελήφθη τι είχε συμβεί και ειδοποίησε την αστυνομία. Οι αστυνομικοί που έφθασαν εντόπισαν τον 16χρονο χωρίς τις αισθήσεις του. Στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών της Ηγουμενίτσας απλώς διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Νεκρός άνδρας μετά από επίθεση αγνώστων με μαχαίρι στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας!

Νεκρός άνδρας μετά από επίθεση αγνώστων με μαχαίρι στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας! Φρίκη: Γυναίκα μαχαίρωσε 189 φορές την 17χρονη αδελφή της! Της έβγαλε τα μάτια και της έκοψε τα αυτιά! (photos)

Η αστυνομία έκανε και τρεις προσαγωγές.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share