Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Βαρύ πένθος στον ελληνικό στρατό!

Απίστευτη τραγωδία!

7 Οκτωβρίου 2019 14:21
Βαρύ πένθος στον ελληνικό στρατό!

29χρονη στρατιωτικός άφησε την τελευταία της πνοή στο 424 ΓΣΝΕ στην Θεσσαλονίκη όπου νοσηλευόταν τις τελευταίες ημέρες!

Σε θλίψη έχει βυθιστεί η Κομοτηνή με την είδηση του θανάτου 29χρονης μόλις ΕΠΟΠ. Η γυναίκα άφησε την τελευταία της πνοή στο 424 ΣΓΝΕ (Στρατιωτικό Νοσοκομείο) στην Θεσσαλονίκη, όπου νοσηλευόταν τις τελευταίες ημέρες. Πέθανε ο Χρίστος Σιοπαχάς!

Η υπαξιωματικός έφυγε από την ζωή το Σάββατο 5/10 και κηδεύτηκε σήμερα Δευτέρα 7/10 στον ιερό ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στον Ροδίτη.

Με διαταγή του Αρχηγού ΓΕΣ αντιστράτηγου Γεώργιου Καμπά, ο διοικητής του Δ’ Σώματος Στρατού αντιστράτηγος Χαράλαμπος Λαλούσης έσπευσε να παράσχει κάθε δυνατή υποστήριξη στην οικογένεια της θανούσης για να απαλύνουν το σοκ της απώλειας.

Με πληροφορίες από εφημερίδα "Χρόνος" Κομοτηνής!

Είδηση σοκ: Νεκρή στα 38 της χρόνια η Ευαγγελία Κολοβέτσιου!

Σε ηλικία 38 ετών απεβίωσε η Ευαγγελία Βαλιώτη-Κολοβέτσιου.

Η εκλιπούσα αφήνει πίσω της τον σύζυγό της γνωστό Λαρισαίο επιχειρηματία Νίκο Κολοβέτσιο (συνιδιοκτήτης «Φρούριου»), τον γιο της Βασίλη, γονείς και αδέλφια.

Η κηδεία της θα τελεστεί σήμερα Δευτέρα στις 15:00 από τον Ιερό Ναό Αγίας Αικατερίνης (Αλκαζάρ).

Διαβάστε με την ευκαιρία: Πέθανε ο Βασίλης Πλιάτσικας!

Θρήνος: Πέθανε ο Στάθης Διονάς!

Έφυγε από τη ζωή σήμερα, σε ηλικία 45 χρονών, ο Στάθης Διονάς, ο οποίος νοσηλευόταν από το βράδυ της Τρίτης στο Νοσοκομείο Βόλου, με παθολογικά προβλήματα. Θλίψη! Πέθανε ο Γιώργος Μηλιαρέσης!

Ο άνδρας, που ήταν βάρους άνω των 200 κιλών, ζούσε μόνος στη Μηλίνα και αντιμετώπιζε πολλά προβλήματα υγείας, με αποτέλεσμα να κινητοποιεί συχνά – πυκνά την Πυροσβεστική και το ΕΚΑΒ, για να τον βοηθήσουν ή να τον μεταφέρουν στο Νοσοκομείο. Τραγωδία: Πέθανε αθλητής κατά τη διάρκεια αγώνα!

Μάλιστα την Τρίτη σε δήλωσή του σε τοπικό κανάλι, είχε ζητήσει από τον Δήμο και τις κοινωνικές υπηρεσίες του Βόλου να μεταφερθεί σε ίδρυμα, γιατί ένιωθε ότι η κατάσταση της υγείας του είπε επιδεινωθεί.

Ο Στ. Διονάς, άφησε την τελευταία του πνοή σήμερα το πρωί, ξαφνικά και ενώ ετοιμαζόταν να πάρει εξιτήριο, ενώ για τη μεταφορά του προετοιμαζόταν πυροσβέστες και το ΕΚΑΒ για να τον μεταφέρουν στο ασθενοφόρο και στη συνέχεια στο σπίτι του.

Θλίψη: Πέθανε ο Γιώργος Αρβανίτης!

Θλίψη προκαλεί ο πρόωρος θάνατος του 40χρονου Γιώργου Αρβανίτη, ποδοσφαιριστή του Α.Σ Καναλίων «Απόλλων», ο οποίος «έφυγε» από τη ζωή μετά από γενναία μάχη που έδωσε με τον καρκίνο επί 3 και πλέον χρόνια. Πέθανε από ανακοπή καρδιάς η Σοφία Κοκκίνου!

Ο Γιώργος Αρβανίτης, έπαιζε ποδόσφαιρο σε τοπική ομάδα των Καναλίων ως τερματοφύλακας, αλλά έκανε και πολεμικές τέχνες, με συμμετοχή στην Εθνική Ελλάδας.

Ο Πρόεδρος Καραδήμος Απόστολος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Σ Καναλίων «Απόλλων»:

«Θέλουν να εκφράσουν τα βαθιά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του ποδοσφαιριστή Γιώργου Αρβανίτη αλλά και στην οικογένεια του Ηρακλή Βόλου, για τον πρόωρο και ξαφνικό θάνατο του.

Ο Θεός να τον αναπαύσει να έχει καλό παράδεισο και καλό κουράγιο στους οικείους.»

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Έφυγε από την ζωή η Σωτηρία Παπαδημητρίου

Πέθανε η Πολυξένη Καραζήση!

Πέθανε ο Στέλιος Κολοκασίδης!

Για περισσότερες ειδήσεις του AthensMagazine.gr για τη Ελλάδα και τον κόσμο δείτε εδώ!

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share