Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Αδιανόητο: Έστρωσαν πατάκι πάνω σε φρεάτιο στην Τρίπολη!

Αν δεν το φτιάχνουν βρίσκουν άλλες λύσεις!!!

7 Οκτωβρίου 2019 11:51
Αδιανόητο: Έστρωσαν πατάκι πάνω σε φρεάτιο στην Τρίπολη!

Αδιανόητο! Έστρωσαν πατάκι πάνω σε φρεάτιο στην Τρίπολη! Καταστηματάρχης στο κέντρο της πόλης έβαλε πατάκι εισόδου πάνω στο φρεάτιο έξω από το κατάστημά του.

Το πατάκι στην Τρίπολη ταιριάζει με την άσφαλτο! Τραγικό: Αγοράκι πέφτει σε φρεάτιο!

Την ώρα που οι δήμοι δίνουν μάχη με το χρόνο, να προλάβουν να καθαρίσουν όσα φρεάτια είναι βουλωμένα, λίγο πριν το νέο κύμα με βροχές που ανακοίνωσε η ΕΜΥ, ο εν λόγω κύριος έστρωσε πατάκι στο φρεάτιο, με άγνωστες συνέπειες την ώρα της βροχής, όταν δεν θα υπάρχει δίοδος εξόδου για τα νερά.

Οπως φαίνεται και στην φωτογραφία που δημοσίευσε το arcadiaportal.gr το χαλάκι, στην ιδια απόχρωση με την άσφαλτο, κοσμεί τον δρόμο.

Τραγωδία στην Πάτρα: Πατέρας και γιος έπεσαν σε φρεάτιο!

Τραγωδία σημειώθηκε στην Πάτρα καθώς πατέρας και γιος έπεσαν σε φρεάτιο με την κινητοποίηση της πυροσβεστικής να είναι άμεση. Να σας θυμίσουμε την τραγωδία στο Πόρτο Χέλι: Φωτογραφίες από το φουσκωτό που σκότωσε τα δύο αδέρφια!

Το άτομο περίπου 60 ετών παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ χωρίς τις αισθήσεις του και μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο στο Ρίο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Ο γιος (41 ετών) έχει τραυματιστεί και αυτός χωρίς με τις μέχρι τώρα πληροφορίες να είναι σοβαρά.

Στο σημείο του ατυχήματος έσπευσαν για τον απεγκλωβισμό των ατόμων τρία οχήματα της Πυροσβεστικής με έξι πυροσβέστες.

Τραγωδία στο Πόρτο Χέλι: Εμφανίστηκε με τον δικηγόρο του ο χειριστής του ταχύπλοου!

Αυτοβούλως και με τον συνήγορό του παρουσιάστηκε στο λιμεναρχείο στο Πόρτο Χέλι ο 44χρονος χειριστής του ταχύπλοου σκάφους, που χτες το βράδυ συγκρούστηκε με ξύλινη βάρκα στην περιοχή Θυνί Αργολίδας με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους δύο άνδρες και να τραυματιστεί σοβαρά μια γυναίκα.
Διαβάστε επίσης
Οι πρώτες πληροφορίες ανέφεραν πως στο ταχύπλοο επέβαιναν 10 Γάλλοι υπήκοοι -δύο άνδρες, τρείς γυναίκες και πέντε παιδιά- που δεν τραυματίστηκαν.

Ωστόσο, το Λιμενικό ανακοίνωσε πως υπήρχε ακόμη ένας επιβαίνων -επίσης αλλοδαπός- ο οποίος ήταν και ο χειριστής του σκάφους.

Όπως είπαν οι μάρτυρες, μόλις το σκάφος πλησίασε στην ακτή, ο άνδρας διέφυγε με αποτέλεσμα να σημάνει συναγερμός στις Αρχές για τον εντοπισμό του. Οι επιβάτες του ξύλινου αλιευτικού σκάφους ήταν όλοι Έλληνες, με πληροφορίες να αναφέρουν ότι ήταν κάτοικοι της περιοχής.

Με τη βοήθεια σόναρ αλλά και στελεχών της μονάδας υποβρυχίων αποστολών οι έρευνες στη θαλάσσια περιοχή συνεχίζονται για τον εντοπισμό τυχόν αγνοούμενου που μπορεί να επέβαινε στο μικρό σκάφος που βυθίστηκε.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share