Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Τραγωδία στην Ηλεία: Πνίγηκε 3χρονο αγοράκι!

Ανείπωτη θλίψη!

6 Οκτωβρίου 2019 15:16
Τραγωδία στην Ηλεία: Πνίγηκε 3χρονο αγοράκι!

Τραγωδία στην Ηλεία με ένα τρίχρονο αγοράκι από τη Συρία όπου πνίγηκε στη θάλασσα και συγκεκριμένα στην παραλία μπροστά από το Κέντρο Φιλοξενίας Προσφύγων, στο LM Village της Μυρσίνης. Νέα τραγωδία στην Κρήτη! Πνίγηκε 53χρονος άνδρας!

Το τραγικό αυτό συμβάν έγινε αντιληπτό περίπου στη μια το μεσημέρι και το παιδάκι μεταφέρθηκε άμεσα στο πλησιέστερο κέντρο υγείας. Πιερία: Πνίγηκε 19χρονος! Είχαν απεργία οι ναυαγοσώστες! (Video)

Σύμφωνα με πληροφορίες ο μικρός Σάμα είχε προφανώς διαφύγει της προσοχής των γονέων του και έφτασε στη θάλασσα. Έπεσε μέσα και κάτω από συνθήκες που δεν έχουν αποσαφηνιστεί, πνίγηκε.

Σύμφωνα με το ilialive.gr, στο Κέντρο Φιλοξενίας λίγο νωρίτερα είχε παρουσιαστεί περιστατικό αναφυλαξίας σε άλλο παιδάκι και είχε κληθεί ασθενοφόρο για αυτό.

Παρά τις προσπάθειες των γιατρών, το αγγελούδι δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή.

Γλυφάδα: Πνίγηκε 79χρονη στη θάλασσα!

Τραγωδία είχαμε στη Γλυφάδα με μια 79χρονη γυναίκα να πεθαίνει από πνιγμό στη θάλασσα. Τραγωδία στην Καλαμάτα: Άντρας πνίγηκε σε παραλία!

Συγκεκριμένα χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε τις απογευματινές ώρες χθες, από τη θαλάσσια περιοχή λουτρικής εγκατάστασης πλησίον 1ης μαρίνας Γλυφάδας, 79χρονη ημεδαπή.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share