Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Χανιά: Αδέσποτη σφαίρα τρύπησε τη στέγη σπιτιού!

Παραλίγο να θρηνήσουμε θύματα!

6 Οκτωβρίου 2019 12:14
Χανιά: Αδέσποτη σφαίρα τρύπησε τη στέγη σπιτιού!

Ένας 38χρονος πατέρας δύο παιδιών είδε μια σφαίρα να τρυπάει, μετά τον πυροβολισμό, το στέγαστρο του σπιτιού του στην κοινότητα Κουφός της Κυδωνίας Χανίων και να πέφτει μπροστά στα πόδια του!

Διαβάστε επίσης: Χανιά: Έκρηξη καλοριφέρ μέσα σε περιπολικό! Τραυματίστηκε ο αστυνομικός!

Τον χάρο με τα μάτια του είδε ένας 38χρονος πατέρας δύο παιδιών είδε μια σφαίρα να τρυπάει το στέγαστρο του σπιτιού του στην κοινότητα Κουφός της Κυδωνίας Χανίων και να πέφτει μπροστά στα πόδια του, μόλις ένα μέτρο μακριά από αυτόν!

Το νέο περιστατικό μπαλωθιάς από ασυνείδητους που συνεχίζουν να πυροβολούν στον αέρα για να γιορτάσουν, παρά τα επανειλημμένα ατυχήματα που στοίχισαν σε ζωές ή σοβαρούς τραυματισμούς, συνέβη την Παρασκευή και ο 38χρονος ή κάποιο μέλος της οικογένειάς του θα μπορούσε να είχαν τραυματιστεί.

Ωστόσο, γλίτωσαν από καθαρή τύχη και το παρ’ ολίγον θύμα παρέδωσε την βολίδα που βρήκε στην τοπική Αστυνομία. Το βλήμα εστάλη στα εγκληματολογικά εργαστήρια για βαλλιστική εξέταση και η προανάκριση για τον εντοπισμό του άγνωστου «πιστολέρο» βρίσκεται σε εξέλιξη.

Σοκ! Νεκρή 18χρονη από αδέσποτη σφαίρα!

Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία στην Ατλάντα των Ηνωμένων Πολιτειών, καθώς μια 18χρονη κοπέλα, απόφοιτος λυκείου, βρήκε τραγικό θάνατο από αδέσποτη σφαίρα, που τη χτύπησε... ενώ κοιμόταν! Τραγωδία στη Κρήτη: Εντοπίστηκε νεκρή γυναίκα σε ξενοδοχείο!

Συγκεκριμένα, η Τζέσικα Ντάνιελς βρισκόταν στο σπίτι της, με τη μητέρα και τον παπού της νωρίς το πρωί της Πέμπτης, όταν τρεις αδέσποτες σφαίρες «τρύπησαν» τους τοίχους και η μια εξ αυτών την τραυμάτισε θανάσιμα στο στήθος, σύμφωνα με τις αστυνομικές αναφορές. Τραγωδία στην Αμαλιάδα: 16χρονη άφησε την τελευταία της πνοή μπροστά στους συμμαθητές της!

«Βρισκόμουν στο ισόγειο όταν άκουσα τους πυροβολισμούς και σηκώθηκα να δω τι συμβαίνει. Άκουσα, ξαφνικά, την κόρη μου να ουρλιάζει πως η Τζέσικα πυροβολήθηκε και τα έχασα. Μακάρι να ήμουν εγώ στη θέση της» ανέφερε ο παππούς της άτυχης 18χρονης. Νεκρός από σφαίρα άνδρας στα Πατήσια! (Video)

Οι πρώτες βοήθειες κλαι οι αστυνομικές δυνάμεις έφτασαν στο σπίτι στις 5.30 τα ξημερώματα και βρήκαν τη νεαρή κοπέλα αναίσθητη, ενώ λίγα λεπτά αργότερα, ανακοίνωσαν τον θάνατό της.

Στην έρευνα που ακολούθησε, η αστυνομία βρήκε τουλάχιστον 18 κάλυκες από δυο όπλα εκτός σπιτιού, υποδεικνύοντας πως είχε προηγηθεί επεισόδιο, ενώ δεν υπήρχε καμία ένδειξη πως η Ντάνιελς θα μπορούσε να είναι στόχος.

Oπαδός βρέθηκε νεκρός με σφαίρα στο κεφάλι! (Video)

Νεκρός βρέθηκε με μία σφαίρα στο κεφάλι ο αρχηγός των οπαδών της Λάτσιο. Οι Αρχές υποψιάζονται πως πίσω από την εκτέλεση του κρύβεται η αλβανική μαφία. Σοκ: 14χρονος μαχαίρωσε τον φίλο του με 27 φορές!

Ο Φαμπρίτσιο Πισιτέλι βρέθηκε νεκρός σε πάρκο της Ρώμης με την Αστυνομία να αναφέρει πως είδε δεχθεί μια σφαίρα στο πίσω μέρος του κεφαλιού του και στο ύψος του αριστερού του ματιού. Ο «Ντιαμπόλικ», όπως ήταν ιδιαίτερα γνωστός ο αρχηγός των «λατσιάλι» φαίνεται να είχε ανάμιξη σε εμπόριο ναρκωτικών.

Αξιοσημείωτο είναι πως το 2014 ο Πισιτέλι είχε βρεθεί στη φυλακή καθώς η οικονομική Αστυνομία είχε βρει στους λογαριασμούς του πάνω από δύο εκατομμύρια ευρώ. Ο 53χρονος οπαδός της Λάτσιο που είχε κατηγορηθεί και για ρατσισμό, σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα, δολοφονήθηκε από την αλβανική μαφία με τις έρευνες να συνεχίζονται.

Δέσμευση της περιουσίας του 55χρονου που τη χτύπησε με σφαίρα την μικρή Αλεξία!

Δικαστήριο αποφάσισε τη συντηρητική κατάσχεση της περιουσίας του 55χρονου που τραυμάτισε βαρύτατα το κορίτσι με αδέσποτη σφαίρα το Πάσχα. Η ικανοποίηση της οικογένειας που προσπαθεί να μαζέψει χρήματα για να μεταφερθεί η 8χρονη σε κέντρο αποκατάστασης στη Γερμανία είναι πασιφανής.

Δείτε επίσης: Χάθηκε ζευγάρι τουριστών στην Ερέτρια!

Στη δέσμευση της περιουσίας του 55χρονου που πυροβόλησε με αδέσποτη σφαίρα την 8χρονη Αλεξία προχώρησε το πρωτοδικείο Θηβών, με την οικογένεια της μικρής να δηλώνει ικανοποίηση για την ικανοποίηση του αιτήματός της.

«Το δικαστήριο αποφάσισε να διατάξει τη συντηρητική κατάσχεση της περιουσίας του 55χρονου, μέχρι του ποσού του 1 εκατομμυρίου ευρώ», δήλωσε ο δικηγόρος της οικογένειας, Αντρέας Μήτσαινας.

Όπως εξήγησε «είχαμε καταθέσει μια αίτηση ασφαλιστικών μέτρων στο πρωτοδικείο Θηβών και ζητούσαμε την προστασία των δικαιωμάτων ης μικρής Αλεξίας για να μπορεί να ικανοποιηθεί στο χρόνο που θα καταθέσει την αγωγή της με τα σχετικά κονδύλια τα οποία αφορούν τα ιατρικά . Αυτό είχε μόνο τη δέσμευση της περιουσίας του 55χρονου. Με αυτό το δικαστήριο δεν παίρνεις λεφτά αλλά δεσμεύεις μόνο την περιουσία του μέχρι του ποσού του 1 εκ. ευρώ. Η οικογένεια νιώθει ικανοποιημένη διότι η ελληνική δικαιοσύνη άκουσε το πρόβλημά της και έγινε το πρώτο βήμα .

Στόχος της οικογένειας είναι να μαζέψει χρήματα, προκειμένου να μεταφερθεί η 8χρονη Αλεξία σε κέντρο αποκατάστασης στη Γερμανία, προκειμένου να λάβει βοήθεια.

«Η 8χρονη Αλεξία δεν μπορεί να πάει σε κέντρο αποκατάστασης στην Ελλάδα γιατί δεν υπάρχει υλικοτεχνική υποδομή και κανείς δεν αναλαμβάνει την ευθύνη λόγω της βαρύτητας του περιστατικού. Και η οικογένεια προσπαθεί να μαζέψει χρήματα διότι υπάρχει ένα κέντρο στην Ευρώπη και συγκεκριμένα στη Γερμανία όπου θα εκεί μπορούν να βοηθήσουν οι γιατροί την μικρή Αλεξία», ανέφερε ο κ. Μήτσαινας.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share