Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Θεσσαλονίκη: Μία 19χρονη και ένας 41χρονος νεκροί σε τροχαίο!

Θρήνος!

6 Οκτωβρίου 2019 10:02
Θεσσαλονίκη: Μία 19χρονη και ένας 41χρονος νεκροί σε τροχαίο!

Και τα δύο τροχαία έγιναν στον Περιφερειακό! Δύο άνθρωποι έχασαν την ζωή τους σήμερα τα ξημερώματα και χθες το βράδυ στον Περιφερειακό της Θεσσαλονίκης.

Δείτε επίσης: Φρικιαστικό τροχαίο! Γυναίκα κουβάλησε το ακρωτηριασμένο χέρι της μέχρι το ασθενοφόρο! (photos)

Στις 21.30 στο ρεύμα προς ανατολικά στο ύψος του Επταπυργίου, ένα Ι.Χ. παρέσυρε 41χρονο Γεωργιανό o οποίος κινούνταν πεζός, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμού του.

Περίπου στις 03.00, στο ρεύμα προς δυτικά στο τούνελ της Τούμπας, Ι.Χ. έφυγε από το δρόμο και έπεσε πάνω σε κράσπεδο και σε τοίχο, με αποτέλεσμα να χάσει της ζωή της, η συνεπιβάτης του οχήματος, μία κοπέλα 19 χρονών.

Τραγωδία: Σύγκρουση νταλίκας με λεωφορείο! 10 οι νεκροί!

Εννέα από τους 16 ανθρώπους που επέβαιναν στο μικρό λεωφορείο καθώς και ο οδηγός της νταλίκας είναι νεκροί από το τροχαίο δυστύχημα αυτό στη Ρουμανία!

Δείτε επίσης: Τραγωδία: Πέντε νεκροί από συντριβή αεροσκάφους! (photo)

Δέκα άνθρωποι σκοτώθηκαν και επτά τραυματίσθηκαν σήμερα τα χαράματα σε μετωπική σύγκρουση νταλίκας με μικρό λεωφορείο στην ανατολική Ρουμανία, ανακοίνωσε η αστυνομία.

Εννέα από τους 16 ανθρώπους που επέβαιναν στο μικρό λεωφορείο καθώς και ο οδηγός της νταλίκας έχασαν τη ζωή τους στο δυστύχημα αυτό, ένα από τα σοβαρότερα που έχουν συμβεί τον τελευταίο καιρό σε μια χώρα, η κακή κατάσταση των δρόμων της οποίας καταγγέλλεται συχνά από τους αυτοκινητιστές.

«Από τους τραυματίες, τέσσερις βρίσκονται σε σοβαρή κατάσταση», δήλωσε ο υφυπουργός Εσωτερικών Ραέντ Αραφάτ.

Σαράντα πυροσβέστες εστάλησαν επιτόπου ενώ έκλεισε για την κυκλοφορία ο δρόμος που συνδέει τις πόλεις Σλομπόζια και Ουρζιτσένι, σύμφωνα με την υπηρεσία καταστάσεων έκτακτης ανάγκης.

Η Ρουμανία έχει το ρεκόρ στην Ευρωπαϊκή Ένωση όσον αφορά τον αριθμό των θανάτων από τροχαία, καθώς το 2018 καταγράφηκαν 96 νεκροί ανά ένα εκατομμύριο κατοίκους, έναντι μέσου όρου 49 θανάτων ανά εκατομμύριο κατοίκους μεταξύ των 28 κρατών μελών της ΕΕ.

Μακελειό στο Παρίσι! Πέντε νεκροί από την επίθεση στο αρχηγείο της αστυνομίας! (Video)

Το γαλλικό τηλεοπτικό κανάλι BFM TV μεταδίδει πως τέσσερις άνθρωποι σκοτώθηκαν κατά την επίθεση στην έδρα της αστυνομίας στο Παρίσι. Νεκρός είναι και ο δράστης. Τραγωδία στην Καρδίτσα: Νεκρά δυο αδέρφια! Έπεσαν σε γκρεμό με το αυτοκίνητο! (photos)

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως ο δράστης επιτέθηκε και τραυμάτισε έναν αστυνομικό, ο οποίος στη συνέχεια τον πυροβόλησε θανάσιμα, χωρίς ωστόσο να έχουν αποσαφηνιστεί οι λόγοι της επίθεσης. Πληροφορίες αναφέρουν ότι το πρώτο θύμα ήταν γυναίκα αστυνομικός.

Η περιοχή γύρω από το αρχηγείο της αστυνομίας, στο ιστορικό κέντρο του Παρισιού, έχει αποκλειστεί, ενώ στο σημείο βρίσκονται ισχυρές δυνάμεις, καθώς και 12 οχήματα της πυροσβεστικής. Εκεί βρίσκεται και ο πρωθυπουργός, Εντουάρ Φιλίπ.

Ο υπουργός Εσωτερικών Κριστόφ Καστανέρ επρόκειτο να επισκεφθεί την Τουρκία για το προσφυγικό, όμως ανέβαλε την επίσκεψή του και πάει στο σημείο.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share