Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ρόδος: Στο εδώλιο οι δύο κατηγορούμενοι για τον βιασμό της 19χρονης! Τι δήλωσε ο πατέρας της; (Video)

Ο Αλβανός κατηγορείται και για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη!

5 Οκτωβρίου 2019 17:01
Ρόδος: Στο εδώλιο οι δύο κατηγορούμενοι για τον βιασμό της 19χρονης!  Τι δήλωσε ο πατέρας της; (Video)

Στο εδώλιο θα καθίσουν την Δευτέρα οι δύο κατηγορούμενοι για τον βιασμό της 19χρονης στη Ρόδο. Υπόθεση ομαδικού βιασμού στην Κύπρο: «Συναινετική η ερωτική επαφή, αλλά...»

Οι δυο τους φέρονται να βίασαν μία 19χρονη κοπέλα με ειδικές ανάγκες, μόλις τρεις ημέρες αφότου η Ελένη Τοπαλούδη βρέθηκε άγρια δολοφονημένη.

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και τη δημοσιογράφο Τασούλα Παπανικολάου, ο πατέρας της 19χρονης ξέσπασε, δηλώνοντας «θυμωμένος και οργισμένος». Ιρακινοί προσπάθησαν να βιάσουν 12χρονο!

Όπως είπε, προσπαθεί να βρει το κουράγιο ώστε να αντιμετωπίσει τη Δευτέρα τους δύο κατηγορούμενου για τον βιασμό της κόρης του. Είναι η πρώτη φορά που θα τους δει από κοντά.

«Ελπίζω να αντιδράσω ψύχραιμα»

«Σε τέτοιες πράξεις δεν μπορείς να περιμένεις μία απάντηση. Αυτές οι πράξεις είναι πως να το πω…είναι πράξεις που μόνο ζώα τις κάνουνε. Τι απάντηση να πάρεις; Εγώ αυτό που θέλω είναι να τιμωρηθούνε όσο το δυνατόν με την πιο αυστηρότερη ποινή που υπάρχει. Ελπίζω να αντιδράσω ψύχραιμα» δήλωσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star. Μάνα καταδικάστηκε σε 25 χρόνια φυλάκιση επειδή βίαζε την 16 μηνών κόρη της και έστελνε τα βίντεο στο φίλο της

Η 19χρονη που έχει ποσοστό αναπηρίας 67%, προσπαθεί να σταθεί στα πόδια της δέκα μήνες μετά τον βιασμό. Όπως αποκαλύπτει η δικηγόρος της, δεν μπορεί να ξεπεράσει το σοκ που υπέστη. Η κατάσταση είναι ακόμα πιο δύσκολη για εκείνη, καθώς πλησιάζει η μέρα που θα τους δει στο δικαστήριο.

Καταπέλτης το βούλευμα για τους δύο κατηγορούμενους

Αναφέρει ότι ο 20χρονος Αλβανός και ο 23χρονος Ρομά ανάγκασαν την παθούσα σε ασελγείς πράξεις ασκώντας πάνω της σωματική βία.

Φέρονται να τη χτυπούσαν στο πρόσωπο και της έλεγαν «θα δεις τι θα πάθεις» .Όταν κατάφερε να ξεφύγει της φώναξαν «αυτό θα ξαναγίνει». Σοκ: 19χρονη βιάστηκε και δολοφονήθηκε από 37χρονο ο οποίος προσφέρθηκε να της αλλάξει τα λάστιχα!

Ο Αλβανός κατηγορούμενος αρνείται και σε αυτή την υπόθεση τη συμμετοχή του.

Τα μέτρα ασφαλείας στα Δικαστήρια της Κω αναμένεται να είναι αυξημένα καθώς οι αρχές φοβούνται την αντίδραση των συγγενών.

Ραγδαίες εξελίξεις με την υπόθεση του «fake βιασμού» στην Κύπρο! Το βίντεο που ανατρέπει τα πάντα!

Ένα βίντεο που βρέθηκε σε κινητό τηλέφωνο ενός εκ των 12 Ισραηλινών που είχαν κατηγορηθεί για ομαδικό βιασμό 19χρονης Βρετανίδας, τον περασμένο Απρίλιο στην Κύπρο, μετέτρεψε την νεαρή γυναίκα από θύμα σε κατηγορούμενη, για ψευδή καταγγελία και δημόσια βλάβη. Σύρος: Καταγγελία για βιασμό 31χρονης από τον εργοδότη της!

Όπως κατατέθηκε σήμερα στο δικαστήριο από την Αστυνομία, στο βίντεο φαίνεται η 19χρονη να κάνει συναινετικό σεξ με έναν Ισραηλινό και οι υπόλοιποι να βρίσκονται γύρω από το κρεβάτι και να παρακολουθούν. Το βίντεο κατέδειξε ότι δεν υπήρξε βιασμός, κάτι που συνεχίζει να αμφισβητεί η ίδια και η υπεράσπιση της, υποστηρίζοντας πως η Αστυνομία θέλησε να την μετατρέψει σε κατηγορούμενη. Σοκ: 19χρονη βιάστηκε και δολοφονήθηκε από 37χρονο ο οποίος προσφέρθηκε να της αλλάξει τα λάστιχα!

Η συνήγορος της 19χρονης υποστήριξε πως δεν υλοποιήθηκαν τα αιτήματα της Αστυνομίας προς το Δικανικό Εργαστήριο, δηλαδή να ελεγχθούν βίντεο και φωτογραφίες τα οποία τυχόν διαγράφηκαν από τα κινητά των Ισραηλινών, να ελεγχθούν βίντεο και φωτογραφίες που στάλθηκαν μέσω διαφόρων διαδικτυακών εφαρμογών (What’s up, facebook, viber και άλλα), να ανακτηθούν τα βίντεο και οι φωτογραφίες που τυχόν διαγράφηκαν από τα κινητά και να απομονωθεί το υλικό που είχε σχέση με το αδίκημα του βιασμού, γιατί όπως ισχυρίστηκε «η Αστυνομία αποφάσισε να χειριστεί την κατηγορουμένη από θύμα σε ύποπτη». Αδιανόητο: 11χρονος με τα αδέρφια του βίασαν 8χρονη σε τουαλέτες σχολείου!

Ο αστυνομικός που κατέθεσε είπε πως υπήρχαν γραπτά μηνύματα που αντηλλάγησαν μεταξύ των Ισραηλινών και πως υπάρχει βίντεο στο οποίο φαίνεται η κατηγορούμενη να βρίσκεται σε δωμάτιο με ένα πρόσωπο, ενώ άλλα άτομα να προσπαθούν να εισέλθουν και να τα διώχνουν.

Είπε ακόμα ότι υπήρχε κατάθεση Ισραηλινού ο οποίος έλεγε πως «η κοπέλα θα πήγαινε αργότερα στο δωμάτιο και θα έκαναν σεξ μαζί της», ότι οι νεαροί από το Ισραήλ «γελούσαν και καμάρωναν ότι θα έκαναν όργια μαζί της» και πως «όλα αυτά τα έλεγαν με πολύ άσχημο τρόπο». Φρίκη: Βίασαν και σκότωσαν 19χρονη ανήμερα των γενεθλίων της!

Η συνήγορος της Βρετανίδα είπε πως μέσα από την γραμμή υπεράσπισης θα ελεγχθεί εάν έγινε ομαδικός βιασμός και εάν έγινε σωστή διερεύνηση της υπόθεσης από την Αστυνομία.

Η υπεράσπιση ζήτησε να αφεθεί ελεύθερη η 19χρονη και να επιστρέψει στην Αγγλία για να συνεχίσει τις σπουδές της καθώς έχει χάσει πάρα πολλά μαθήματα, ενώ το κόστος παραμονής της στη Κύπρο είναι δυσβάστακτο. Υποστήριξε πως η κοπέλα αντιμετωπίζει σημαντικά ψυχολογικά προβλήματα και παρακολουθείται από ψυχίατρο. Το δικαστήριο απέρριψε το αίτημα και έδωσε οδηγίες για συνέχιση της δίκης στις 15 Οκτωβρίου. Παράλληλ διέταξε να παρουσιάζεται μόνο μία και όχι τρεις φορές τη βδομάδα σε αστυνομικό τμή.

Η 19χρονη άρχισε να κλαίει και να δείχνει δυσφορία και εκνευρισμό με τον Πρόεδρο του Δικαστηρίου να της ζητά να ηρεμήσει.

Σε δηλώσεις του ο Μίκαελ Πόλακ, εκ των δικηγόρων της 19χρονης που εκπροσωπεί την Οργάνωση «Justice Abroad», εξέφρασε την ικανοποίηση της ομάδας υπεράσπισης για την σημερινή πορεία της υπόθεσης, είπε ότι οι δικηγόροι υποστηρίζουν πως έγινε βιασμός και πως η διερεύνηση της υπόθεσης δεν έγινε όπως έπρεπε, σημείωσε πως «το σημαντικό για μας είναι η 19χρονη να αθωωθεί, γι’ αυτό και αρνήθηκε την κατηγορία» και ευχαρίστησε όλους όσοι συνεισφέρουν στον διαδικτυακό έρανο που διεξάγεται σε Βρετανία, Ισραήλ και άλλες χώρες για να καλυφθούν τα έξοδα της δίκης.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share