Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Εξελίξεις με τον πνιγμό του 5χρονου σε πισίνα ξενοδοχείου στην Κω! Τι καταγγέλλει η μητέρα του;

Όλα όσα είπε!

4 Οκτωβρίου 2019 08:46
Εξελίξεις με τον πνιγμό του 5χρονου σε πισίνα ξενοδοχείου στην Κω! Τι καταγγέλλει η μητέρα του;

Σε δικαστήριο της Βρετανίας συζητήθηκε η υπόθεση του 5χρονου Τεό, που πνίγηκε στις 15 Ιουνίου, σε πισίνα ξενοδοχείου στην Κω όπου η οικογένεια έκανε διακοπές. Ανείπωτη τραγωδία σε πρόταση γάμου - Πνίγηκε ενώ της ζητούσε να τον παντρευτεί!

Το παιδί πνίγηκε όταν βγήκε από το δωμάτιο, χωρίς να τον αντιληφθούν οι γονείς του, έπεσε στην πισίνα του ξενοδοχείου και έχασε τη ζωή του. Θλίψη στην Κρήτη: Άλλος ένας λουόμενος έφυγε από πνιγμό!

Η μητέρα του παιδιού προχώρησε σε καταγγελία υποστηρίζοντας ότι η πόρτα του δωματίου στο οποίο έμεναν ήταν ξύλινη και δεν είχε αλυσίδα από πίσω ώστε να ασφαλίσει και έτσι έφυγε το παιδί. Η μητέρα του 5χρονου είπε ότι η οικογένειά της είχε επισκεφτεί το ξενοδοχείο στην Κω και ένα χρόνο νωρίτερα, αλλά φέτος τους έδωσαν δωμάτιο χωρίς αλυσίδα στην πόρτα. Ασύλληπτη τραγωδία στην Κύπρο: Πνίγηκε αγοράκι σε πισίνα! (Video)

«Η πτέρυγα του ξενοδοχείου στην οποία μας έβαλαν ήταν καλύτερη από τις άλλες, αλλά κανένα δωμάτιο δεν είχε αλυσίδα από μέσα για να κλείνει. Άλλοι επισκέπτες είχαν ήδη γράψει κριτικές στο TripAdvisor στις οποίες ανέφεραν ότι είχαν υποχρεωθεί να βάλουν πίσω από τις πόρτες καροτσάκια ή τραπέζια» είπε η μητέρα του 5χρονου.

Στο δικαστήριο βρέθηκε εκπρόσωπος της TUI μέσω της οποίας η οικογένεια του 5χρονου είχε κλείσει τις διακοπές υποστηρίζοντας ότι η εταιρεία εκτιμούσε ότι οι μηχανισμοί κλειδώματος ήταν ίδιοι όπως σε κάθε άλλο ξενοδοχείο. Όταν ο ιατροδικαστής που ήταν παρών στο δικαστήριο ρώτησε την κυρία Τρεράν περισσότερες λεπτομέρειες για την κλειδαριά η μητέρα του μικρού αγοριού είπε ότι «δεν υπήρχε τρόπος να κλειδώσει κάποιος την πόρτα από μέσα».

Τραγωδία: 3χρονο κορίτσι πνίγηκε σε πισίνα, στη διάρκεια ενός πάρτι!

Μια τραγωδία συνέβη με ένα 3χρονο κορίτσι όπου πνίγηκε σε πισίνα κατά την διάρκεια πάρτι! Συγκεκριμένα, η τρίχρονη Χάρμονι Γουίλιαμς έπαιζε στο νερό σε συγκρότημα διαμερισμάτων της Τάμπα, όταν ξαφνικά βρέθηκε κάτω από την επιφάνεια του νερού. Τα άτομα που βρίσκονταν στο σημείο, την τράβηξαν έξω και προσπάθησαν να την επαναφέρουν, ωστόσο κατά τη μεταφορά της σε τοπικό νοσοκομείο, διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Ένα κορίτσι 3 ετών έχασε τη ζωή του και ένα άλλο 4 ετών νοσηλεύεται εκτός κινδύνου, όταν έβγαλαν τα σωσίβια που φορούσαν και βυθίστηκαν σε πισίνα της Φλόριντα, στη διάρκεια ενός πάρτι. Τραγωδία: Ηλικιωμένος πνίγηκε στη πισίνα του σπιτιού του!

Την ίδια στιγμή, η τετράχρονη Τζιανόα Χαβελιέρ διασώθηκε και μεταφέρθηκε στο ίδιο νοσοκομείο, έχοντας διαφύγει, πλέον, τον κίνδυνο. «Έχει τις αισθήσεις της, αναπνέει κανονικά και σύντομα θα έχει επανέλθει πλήρως» ανέφεραν οι Αρχές.

Η τραγωδία συνέβη λίγο μετά τις 5 το απόγευμα του Σαββάτου, όταν μια οικογένεια πραγματοποιούσε ένα πάρτι σε πισίνα συγκροτήματος διαμερισμάτων, στο οποίο συμμετείχαν περίπου 10 παιδιά και τρεις ενήλικες.

«Παίζοντας στο νερό, κάποια στιγμή τα κορίτσια έβγαλαν τα σωσίβιά τους», ανέφερε η αστυνομία. «Όταν οι ενήλικες συνειδητοποίησαν ότι τα νεαρά κορίτσια, που δεν μπορούσαν να κολυμπήσουν, είχαν βρεθεί κάτω από το νερό, έσπευσαν να βοηθήσουν, τραβώντας τα από την πισίνα κι εκτελώντας ΚΑΡΠΑ, μέχρι την άφιξη των ασθενοφόρων».

Η αστυνομία δεν έχει απαγγείλει κατηγορίες για το τραγικό συμβάν.

Τραγωδία: Αγόρι έπνιξε 15χρονη σε πισίνα! (photo)

Μια κοπέλα 15 ετών από την Δομινικανή Δημοκρατία, πλήρωσε με τη ζωή της το γεγονός ότι αποφάσισε να απορρίψει έναν 16χρονο αγόρι, που δήλωνε ερωτευμένος μαζί της. Τραγωδία: 21χρονη πνίγηκε από το παράθυρο που της έκλεισε η 2χρονη κόρη της!

Ο δράστης πολιορκούσε συνεχώς την νεαρή Ναϊρόμπι Μοντές από το Σάντο Ντομίνγκο και μάλιστα συχνά της δημιουργούσε προβλήματα δείχνοντας πως ζηλεύει που αυτή προτιμούσε άλλον. Την 1η Σεπτεμβρίου βρέθηκαν με παρέα σε πισίνα στην Παντόγια, όπου ο νεαρός ρίχνει την κοπέλα μέσα προσπαθώντας να την πνίξει. Ασύλληπτη τραγωδία στην Κύπρο: Πνίγηκε αγοράκι σε πισίνα! (Video)

Αφού αυτή βγήκε έξω, την άρπαξε από τα μαλλιά και την έβαλε ξανά μέσα, πνίγοντας την. Στη συνέχεια, αφού ένας είδε την κοπέλα αναίσθητη, έτρεξε να την βοηθήσει και πήγε και ο ίδιος παριστάνοντας ότι θέλει να βοηθήσει. Όλο το σκηνικό καταγράφηκε από κάμερα ασφαλείας, που πρόδωσε τον 16χρονο, ο οποίος είχε μάλιστα και το θράσος να πάει στην κηδεία της. Πανικός: 12χρονος παγιδεύτηκε κάτω από το νερό για 9 λεπτά! (video)

Όταν αποκαλύφθηκε η αλήθεια, συνελήφθη και θα δικαστεί στις 9 Οκτωβρίου.

Γλυφάδα: Πνίγηκε 79χρονη στη θάλασσα!

Τραγωδία είχαμε στη Γλυφάδα με μια 79χρονη γυναίκα να πεθαίνει από πνιγμό στη θάλασσα. Τραγωδία στην Καλαμάτα: Άντρας πνίγηκε σε παραλία!

Συγκεκριμένα χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε τις απογευματινές ώρες χθες, από τη θαλάσσια περιοχή λουτρικής εγκατάστασης πλησίον 1ης μαρίνας Γλυφάδας, 79χρονη ημεδαπή.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share