Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Τρόμος στην Κύμη: Άνδρας κυνηγούσε με τσεκούρι πολίτες!

Σοκ!

4 Οκτωβρίου 2019 08:30
Τρόμος στην Κύμη:  Άνδρας κυνηγούσε με τσεκούρι πολίτες!

Τρόμος χθες το βράδυ στην Κύμη με έναν άνδρα να κρατά ένα τσεκούρι και να κυνηγάει ανυποψίαστους πολίτες! Αγρίνιο: Απείλησε με τσεκούρι πυροσβέστες που πήγαν να σβήσουν φωτιά στο σπίτι του!

Όπως αναφέρει το tvstar.gr, ήταν γύρω στις δέκα το βράδυ όταν ένας 19χρονος πέρασε από εκεί για να πάει στο καφενείο προκειμένου να δει από την τηλεόραση κάποιον αγώνα. Ο 35χρονος βρέθηκε μπροστά του, κλείνοντάς του τον δρόμο, και αφού τον καλησπέρισε έβγαλε το τσεκούρι για να τον χτυπήσει.

Ο νεαρός άρχισε να τρέχει προς το καφενείο ζητώντας βοήθεια. Ο δράστης τον κυνηγούσε με μανία και όταν έφτασαν μπροστά από το μαγαζί στεκόταν απ' έξω ένας 83χρονος, τον οποίο και χτύπησε με το τσεκούρι στο κεφάλι. Τότε, έντρομοι οι θαμώνες βγήκαν έξω και τον ακινητοποίησαν.

Ο ηλικιωμένος μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Αλιβερίου και στη συνέχεια στο Νοσοκομείο Χαλκιδας με σοβαρές κρανιογκεφαλικές κακώσεις. Ο δράστης έχει συλληφθεί από την αστυνομία.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή ο δράστης κατάγεται από τα Στύρα του δήμου Καρύστου, απ' όπου είχε εξαφανιστεί τις τελευταίες δύο ημέρες και οι δικοί του τον αναζητούσαν.

Θρίλερ στον Έβρο: Άνδρας κυνηγούσε με τσεκούρι τη μητέρα του!

Θρίλερ σε χωριό του Έβρου, όπου ένας νεαρός άνδρας επιτέθηκε με τσεκούρι στην ίδια του τη μητέρα. Παραλίγο τραγωδία στη Λαμία: Άνδρας πήγε να σφάξει τη γυναίκα του στη μέση του δρόμου!

Όλα ξεκίνησαν γύρω στις 16.00, όταν ένας 29χρονος κτηνοτρόφος μετά από έντονη λογομαχία που είχε με την μητέρα του, με την οποία ζούνε μαζί, την χτύπησε στην πλάτη με τσεκούρι, τραυματίζοντάς την. Συναγερμός στο Σίδνεϊ: Άντρας επιτέθηκε με μαχαίρι σε περαστικούς στο δρόμο!(Video)

Η γυναίκα διεκομίσθη αιμόφυρτη στο Γενικό Νοσοκομείο Διδυμοτείχου όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Ο δράστης συνελήφθη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας. Φρίκη στη Κύπρο: Μαχαίρωσε τη σύζυγο του στο πρόσωπο!

Σύμφωνα με πληροφορίες αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και κατά το παρελθόν είχε νοσηλευτεί για λόγους ψυχικής υγείας.

Φρίκη: 16χρονος σκότωσε με τσεκούρι όλη του την οικογένεια! (photos-video)

Ανείπωτη φρίκη για τους κατοίκους του χωριού Ουλιανόβσκ στην Ρωσία όταν βρήκαν ανακάλυψαν ότι ένας 16χρόνος σκότωσε με τσεκούρι όλη του την οικογένεια και μετά αυτοκτόνησε. Γυναίκα σκότωσε τον σύντροφό της επειδή δεν της πήρε παγωτό και την αποκάλεσε χοντρή! (photos-video)

Ο 16χρονος Τiμούρ ο οποίος μεγάλωσε χωρίς πατέρα, ήταν άριστος μαθητής και υπόδειγμα παιδιού και για άγνωστο λόγο πήρε ένα τσεκούρι και σκότωσε την μητέρα του, τον παππού του, τη γιαγιά του τον αδελφό του και την αδελφή του και μετά αυτοκτόνησε.

Τα ακρωτηριασμένα σώματά τους εντοπίστηκαν σήμερα το πρωί. Οι αστυνομικοί πιστεύουν ότι ο Τιμούρ σκαρφάλωσε σε μια κεραία κινητής τηλεφωνίας και πήδηξε στο κενό.

Σύμφωνα με κάποιες ελάχιστες πληροφορίες για την τραγωδία ρωσικά ΜΜΕ αναφέρουν, ότι ο Τιμούρ φέρεται να άφησε ένα σημείωμα στο οποίο έγραφε: «Αποφάσισα να φύγω από αυτή τη ζωή και για να μην στενοχωρήσω τους συγγενείς μου αποφάσισα να τους πάρω μαζί μου».

Το τσεκούρι με το οποίο έγιναν οι δολοφονίες

Άλλα δημοσιεύματα παρουσιάζουν μια διαφορετική εκδοχή. Σύμφωνα με αυτά, ο 16χρονος φέρεται να έστειλε στις 3 τα ξημερώματα φωνητικό μήνυμα σε έναν φίλο του, στο οποίο αναφέρεται στη «διαρκή σύγκρουση» με τη μητέρα του και τα δύο αδέλφια του και να λέει ότι η δολοφονία είναι η μοναδική λύση. Από την άλλη, βέβαια, εξομολογείται ότι αγαπούσε τον παππού και τη γιαγιά του κι έτσι αποφάσισε να τους δολοφονήσει κι αυτούς ώστε να μην αναστατωθούν από τον θάνατο της υπόλοιπης οικογένειας!

Ο Παππούς και η γιαγιά του 16χρονου

Σύμφωνα με τις Αρχές υπάρχουν υπόνοιες ότι ο Τιμούρ έπασχε από σχιζοφρένεια.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share