Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Φρίκη στη Κω: Ιρακινοί προσπάθησαν να βιάσουν 12χρονο!

Σοκ!

3 Οκτωβρίου 2019 11:58
Φρίκη στη Κω: Ιρακινοί προσπάθησαν να βιάσουν 12χρονο!

Την απόλυτη φρίκη έζησε ένας 12χρονος από το Ιράκ, όταν δύο ομοεθνείς -ο ένας μάλιστα ανήλικος- επιχείρησαν να τον βιάσουν μέσα στο hot spot στην κωμόπολη Πυλί της Κω! Μάνα καταδικάστηκε σε 25 χρόνια φυλάκιση επειδή βίαζε την 16 μηνών κόρη της και έστελνε τα βίντεο στο φίλο της

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, οι δύο Ιρακινοί ακινητοποίησαν και φίμωσαν τον 12χρονο την περασμένη Τρίτη. Το ανήλικο αγόρι γλίτωσε χάρη στην παρέμβαση άλλων μεταναστών οι οποίοι αντιλαμβανόμενοι τι συνέβαινε έτρεξαν αμέσως στο σημείο και ακινητοποίησαν τους επίδοξους βιαστές. Πρόκειται για έναν 63χρονο και έναν 16χρονο. Αδιανόητο: 11χρονος με τα αδέρφια του βίασαν 8χρονη σε τουαλέτες σχολείου!

Άμεσα ειδοποιήθηκε ο πατέρας του 12χρονου, ο οποίος μετά από όσα του αποκάλυψε ο γιος του προχώρησε σε σχετική καταγγελία στις Αρχές, με τους δράστες στιγμές αργότερα να συλλαμβάνονται από άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. Να σημειωθεί ότι ο ανήλικος εξετάστηκε και από ιατροδικαστή ο οποίος επιβεβαίωσε τα ίχνη βίας.

Την ίδια ώρα, στο κινητό του 63 συλληφθέντα εντοπίστηκε, σύμφωνα με πληροφορίες, υλικό παιδικής πορνογραφίας με αποτέλεσμα να κατασχεθεί και να σταλεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια για περεταίρω έρευνα.

Αν οι πληροφορίες επιβεβαιωθούν, τότε ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών της Κω στον οποίο παραπέμφθηκε μαζί με τον 16χρονο συνεργό του και τους απήγγειλε κατηγορία για απόπειρα βιασμού ανηλίκου, θα του προσθέσει στην δίωξη και την κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας.

Ραγδαίες εξελίξεις με την υπόθεση του «fake βιασμού» στην Κύπρο! Το βίντεο που ανατρέπει τα πάντα!

Ένα βίντεο που βρέθηκε σε κινητό τηλέφωνο ενός εκ των 12 Ισραηλινών που είχαν κατηγορηθεί για ομαδικό βιασμό 19χρονης Βρετανίδας, τον περασμένο Απρίλιο στην Κύπρο, μετέτρεψε την νεαρή γυναίκα από θύμα σε κατηγορούμενη, για ψευδή καταγγελία και δημόσια βλάβη. Σύρος: Καταγγελία για βιασμό 31χρονης από τον εργοδότη της!

Όπως κατατέθηκε σήμερα στο δικαστήριο από την Αστυνομία, στο βίντεο φαίνεται η 19χρονη να κάνει συναινετικό σεξ με έναν Ισραηλινό και οι υπόλοιποι να βρίσκονται γύρω από το κρεβάτι και να παρακολουθούν. Το βίντεο κατέδειξε ότι δεν υπήρξε βιασμός, κάτι που συνεχίζει να αμφισβητεί η ίδια και η υπεράσπιση της, υποστηρίζοντας πως η Αστυνομία θέλησε να την μετατρέψει σε κατηγορούμενη. Σοκ: 19χρονη βιάστηκε και δολοφονήθηκε από 37χρονο ο οποίος προσφέρθηκε να της αλλάξει τα λάστιχα!

Η συνήγορος της 19χρονης υποστήριξε πως δεν υλοποιήθηκαν τα αιτήματα της Αστυνομίας προς το Δικανικό Εργαστήριο, δηλαδή να ελεγχθούν βίντεο και φωτογραφίες τα οποία τυχόν διαγράφηκαν από τα κινητά των Ισραηλινών, να ελεγχθούν βίντεο και φωτογραφίες που στάλθηκαν μέσω διαφόρων διαδικτυακών εφαρμογών (What’s up, facebook, viber και άλλα), να ανακτηθούν τα βίντεο και οι φωτογραφίες που τυχόν διαγράφηκαν από τα κινητά και να απομονωθεί το υλικό που είχε σχέση με το αδίκημα του βιασμού, γιατί όπως ισχυρίστηκε «η Αστυνομία αποφάσισε να χειριστεί την κατηγορουμένη από θύμα σε ύποπτη». Αδιανόητο: 11χρονος με τα αδέρφια του βίασαν 8χρονη σε τουαλέτες σχολείου!

Ο αστυνομικός που κατέθεσε είπε πως υπήρχαν γραπτά μηνύματα που αντηλλάγησαν μεταξύ των Ισραηλινών και πως υπάρχει βίντεο στο οποίο φαίνεται η κατηγορούμενη να βρίσκεται σε δωμάτιο με ένα πρόσωπο, ενώ άλλα άτομα να προσπαθούν να εισέλθουν και να τα διώχνουν.

Είπε ακόμα ότι υπήρχε κατάθεση Ισραηλινού ο οποίος έλεγε πως «η κοπέλα θα πήγαινε αργότερα στο δωμάτιο και θα έκαναν σεξ μαζί της», ότι οι νεαροί από το Ισραήλ «γελούσαν και καμάρωναν ότι θα έκαναν όργια μαζί της» και πως «όλα αυτά τα έλεγαν με πολύ άσχημο τρόπο». Φρίκη: Βίασαν και σκότωσαν 19χρονη ανήμερα των γενεθλίων της!

Η συνήγορος της Βρετανίδα είπε πως μέσα από την γραμμή υπεράσπισης θα ελεγχθεί εάν έγινε ομαδικός βιασμός και εάν έγινε σωστή διερεύνηση της υπόθεσης από την Αστυνομία.

Η υπεράσπιση ζήτησε να αφεθεί ελεύθερη η 19χρονη και να επιστρέψει στην Αγγλία για να συνεχίσει τις σπουδές της καθώς έχει χάσει πάρα πολλά μαθήματα, ενώ το κόστος παραμονής της στη Κύπρο είναι δυσβάστακτο. Υποστήριξε πως η κοπέλα αντιμετωπίζει σημαντικά ψυχολογικά προβλήματα και παρακολουθείται από ψυχίατρο. Το δικαστήριο απέρριψε το αίτημα και έδωσε οδηγίες για συνέχιση της δίκης στις 15 Οκτωβρίου. Παράλληλ διέταξε να παρουσιάζεται μόνο μία και όχι τρεις φορές τη βδομάδα σε αστυνομικό τμή,α.

Η 19χρονη άρχισε να κλαίει και να δείχνει δυσφορία και εκνευρισμό με τον Πρόεδρο του Δικαστηρίου να της ζητά να ηρεμήσει.

Σε δηλώσεις του ο Μίκαελ Πόλακ, εκ των δικηγόρων της 19χρονης που εκπροσωπεί την Οργάνωση «Justice Abroad», εξέφρασε την ικανοποίηση της ομάδας υπεράσπισης για την σημερινή πορεία της υπόθεσης, είπε ότι οι δικηγόροι υποστηρίζουν πως έγινε βιασμός και πως η διερεύνηση της υπόθεσης δεν έγινε όπως έπρεπε, σημείωσε πως «το σημαντικό για μας είναι η 19χρονη να αθωωθεί, γι’ αυτό και αρνήθηκε την κατηγορία» και ευχαρίστησε όλους όσοι συνεισφέρουν στον διαδικτυακό έρανο που διεξάγεται σε Βρετανία, Ισραήλ και άλλες χώρες για να καλυφθούν τα έξοδα της δίκης.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share