Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Τρόμος στο Αγρίνιο! Άνδρας κατέβηκε από αυτοκίνητο και άρχισε να πυροβολεί την είσοδο των δικαστηρίων! (photos)

Σοκ!

3 Οκτωβρίου 2019 11:44
Τρόμος στο Αγρίνιο! Άνδρας κατέβηκε από αυτοκίνητο και άρχισε να πυροβολεί την είσοδο των δικαστηρίων! (photos)

Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολυθεί από το απόγευμα της Τετάρτης στο Αγρίνιο για την ανεύρεση ενός άνδρα που πυροβόλησε δυο φορές με κυνηγετικό όπλο στην είσοδο των δικαστηρίων. Αγρίνιο: 15χρονος τραυμάτισε με ψαλίδι τον πατέρα του μετά από τσακωμό!

Εκείνη την ώρα στο Μέγαρο δεν υπήρχε κόσμος και ο άγνωστος φέρεται να κατέβηκε στις 18:05 από ένα λευκό Ι.Χ. να πυροβόλησε δυο φορές την είσοδο χρησιμοποιώντας μονόβολα φυσίγγια, προκαλώντας ζημιές ενώ στη συνέχεια επιβιβάστηκε στο όχημα και έφυγε.

Πληροφορίες αναφέρουν πως εντός του οχήματος βρισκόταν και δεύτερο άτομο, ενώ ο δράστης έχει ταυτοποιηθεί από την αστυνομία.

Οι έρευνες για την ανεύρεση του μέχρι αργά το βράδυ της Τετάρτης δεν είχαν αποτέλεσμα, ενώ στο σημείο αστυνομικοί περισυνέλεξαν δυο κάλυκες και άλλα στοιχεία.

Χαμός στο Αγρίνιο: 29χρονη κυκλοφορούσε…ολόγυμvη μέσα στους δρόμους του κέντρου!

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε σε κεντρικο σημείο στο Αγρίνιο! Μια 29χρονη Αγρινιώτισσα, περπατούσε ολόγυμvη επί της οδού Ι. Σταΐκου με κατεύθυνση προς την πλατεία Δημοκρατίας, αναγκάζοντας τους πολίτες να καλέσουν την Αστυνομία. Θρήνος: Πέθανε η Δέσποινα Ζάγκα!

Όπως μετέδωσε το sinidisi.gr, μετά από λίγα λεπτά εντοπίστηκε στην πλατεία Παναγοπούλου (Συντριβάνι) από αστυνομικούς, οι οποίοι την μετέφεραν στο σπίτι της, καθώς η γυναίκα αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.

Η γυναίκα έχει απασχολήσει ξανά τις τοπικές Αρχές.

Σοκ στο Αγρίνιο: Μυστήριο με πτώμα μέσα σε λεωφορείο!

Μια μακάβρια ανακάλυψη έγινε πριν από λίγη ώρα, σε χώρο στάθμευσης λεωφορείων, στο Αγρίνιο.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως, κάτω από συνθήκες που δεν έχουν διευκρινιστεί, ανακαλύφθηκε πτώμα άνδρα από οδηγό λεωφορείου, που όπως φαίνεται, μάλλον κρύφθηκε σε σημείο του οχήματος. Να σας υπενθυμίσουμε το σοκ στο Ηράκλειο: Δίχρονο παιδί έπεσε από τον 3ο όροφο πολυκατοικίας!

Οι πληροφορίες προς το παρόν είναι συγκεχυμένες, σχετικά με το πως ο άνδρας έχασε τη ζωή του. Η αστυνομία βρίσκεται στο σημείο όπου είναι σταθμευμένο το λεωφορείο, στην εθνική οδό κοντά στο Αγρίνιο και διεξάγει έρευνες.

Οικογενειακή τραγωδία στο Αγρίνιο: Πέθανε 21χρονος έξι μήνες μετά την αδερφή του!

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία του Αγρινίου από την είδηση του θανάτου του 21χρονου Πάνου που νοσηλευόταν από τις 23 Ιουνίου όταν και τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο που σημειώθηκε κοντά στο στρατιωτικό αεροδρόμιο στην περιοχή του Δοκιμίου. Φρικτή οικογενειακή τραγωδία στην Καρδίτσα: Έσφαξε την γυναίκα του μέσα στο σπίτι τους!

Ο άτυχος νέος άφησε την τελευταία του πνοή το πρωί της Παρασκευής.

Όλα έγιναν το απόγευμα της 23ης Ιουνίου όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 21χρονος συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με τζιπ και κατέληξε σε χαντάκι στην επαρχιακή οδό Αγρινίου – Καλυβίων, στη διασταύρωση του στρατιωτικού αεροδρομίου.

Τραγικό είναι το γεγονός ότι έφυγε από τη ζωή έξι μήνες μετά το θάνατο της 35χρονης αδερφής του Μαρίας, η οποία έχασε τη μάχη με τον καρκίνο τον περασμένο Φεβρουάριο.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share