Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Τραγωδία στην Καλαμαριά: Ελεύθερος ο 70χρονος που κατηγορείται για τον θάνατο φιλάθλου!

Δεν επιβλήθηκε κανένας περιοριστικός όρος!

3 Οκτωβρίου 2019 11:17
Τραγωδία στην Καλαμαριά: Ελεύθερος ο 70χρονος που κατηγορείται για τον θάνατο φιλάθλου!

Ελεύθερος αφέθηκε ο 70χρονος που κατηγορείται για τον θάνατο φιλάθλου, ύστερα από επεισόδιο στο γήπεδο της Καλαμαριάς, στη διάρκεια του κυριακάτικου ποδοσφαιρικού αγώνα ανάμεσα στον τοπικό Απόλλωνα Πόντου και τα Χανιά.

Ο κατηγορούμενος – που εμφανίζεται σε βίντεο να απωθεί το θύμα με αποτέλεσμα αυτό να πέφτει στα σκαλοπάτια της κερκίδας κι από την πτώση να τραυματίζεται θανάσιμα- απολογήθηκε στην α’ τακτική ανακρίτρια Θεσσαλονίκης, ύστερα από την ποινική δίωξη που ασκήθηκε εις βάρος του για ανθρωποκτονία με δόλο και βιαιοπραγία σε αθλητική εκδήλωση.

Όπως έγινε γνωστό, ο ίδιος ισχυρίστηκε ότι δεν υπήρξε πρόθεση να προκαλέσει τον θάνατο στον άτυχο άνδρα, τον οποίο φαίνεται πως γνώριζε εδώ και χρόνια. «Μαζί του πέθανα κι εγώ» φέρεται να ανέφερε συντετριμμένος στην απολογία του, τονίζοντας ότι είχε προηγηθεί καβγάς του θύματος με ομάδα τεσσάρων-πέντε φίλων του Απόλλωνα που βρίσκονταν στην ίδια κερκίδα. Σύμφωνα με όσα απολογήθηκε ο κατηγορούμενος, ο καβγάς αφορούσε τα τεκταινόμενα στην ομάδα του Απόλλωνα, του οποίου -όπως ανέφερε- υπήρξε παλιότερα μέλος του διοικητικού του συμβουλίου.

Με απόφαση της ανακρίτριας και της εισαγγελέως γνωμοδοτήσεων αποφασίστηκε τελικά να αφεθεί ελεύθερος, ενώ σύμφωνα με τον συνήγορο υπεράσπισης του 70χρονου, Χάρη Βεργούλη, δεν επιβλήθηκε κανένας περιοριστικός όρος στον κατηγορούμενο.

Για την παραπομπή του σε δίκη θα αποφανθεί το αρμόδιο συμβούλιο, αφού ολοκληρωθεί η κύρια ανάκριση.

Τραγωδία στην Καλαμαριά: Αυτός είναι ο άνδρας που σκοτώθηκε!

Ο οπαδός του Άρη διαπληκτίστηκε με φίλαθλο που βρισκόταν στις κερκίδες με αποτέλεσμα να πέσει από τις σκάλες και να χτυπήσει με το κεφάλι στο τσιμέντο!

Ο γνωστός φίλος του Άρη, Νίκος Τριγλιανός, ήταν ο άτυχος φίλαθλος που έχασε τη ζωή του εχθές Κυριακή στο δημοτικό στάδιο Καλαμαριάς κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης του Απόλλωνα Πόντου με τον Κισσαμικό.

Συγκεκριμένα κατά τη διάρκεια του δευτέρου ημιχρόνου του αγώνα για την πρεμιέρα της Super League 2, ο οπαδός του Άρη διαπληκτίστηκε με φίλαθλο που βρισκόταν στις κερκίδες, με αποτέλεσμα να πέσει από τις σκάλες και να χτυπήσει με το κεφάλι του στο τσιμέντο.

Ο Νίκος Τριγλιανός (αριστερά του Γκάλη στη φωτογραφία) ήταν κάτοικος Καλαμαριάς. Ο δεύτερος οπαδός συνελήφθη και κρατείται από την ασφάλεια.

Σοκ:Νεκρός άνδρας εντοπίστηκε σε διαμέρισμα στην Καλαμαριά!

Σε προχωρημένη αποσύνθεση εντοπίστηκε χθες το μεσημέρι πτώμα άνδρα στην περιοχή της Καλαμαριάς στη Θεσσαλονίκη. Πριν από λίγο νεκρός άντρας εντοπίστηκε στο ΤΕΙ Καβάλας!

Πρόκειται για έναν 56χρονο άνδρα που εντοπίστηκε νεκρός στο διαμέρισμα 4ου ορόφου στην περιοχή της Κρήνης. Σύμφωνα με πληροφορίες ο άτυχος άνδρας είχε να εμφανιστεί για αρκετό χρονικό διάστημα τους συγγενείς και τους γείτονές του να ανησυχούν για εκείνον.

Η έντονη μυρωδιά αποκάλυψε τη σορό στο διαμέρισμα

Το κίνητρο για να ενημερωθεί με καθυστέρηση η αδελφή του θύματος, αλλά και η ΕΛ.ΑΣ ήταν η έντονη μυρωδιά στους χώρους της πολυκατοικίας που ερχόταν μέσα από το διαμέρισμα του 56χρονου. Η αδελφή του άνδρα, που μένει σε κοντινή απόσταση, κάλεσε άμεσα ασθενοφόρο ωστόσο μόλις άνοιξε την πόρτα βρέθηκε μπροστά στο μακάβριο θέαμα.

Σύμφωνα πάντα με την ίδια πηγή πληροφοριών το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας, έχει αποκλειστεί. Ο 56χρονος μεταφέρθηκε στο νεκροτομείο προκειμένου να αποκαλυφθούν τα αίτια του ξαφνικού χαμού του.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share