Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Συναγερμός! Απέδρασε κρατούμενος από τις φυλακές Τίρυνθας!

Πρόκειται για 40χρονο, ο οποίος εξέτιε ποινή κάθειρξης για διάφορα αδικήματα!

2 Οκτωβρίου 2019 17:06
Συναγερμός! Απέδρασε κρατούμενος από τις φυλακές Τίρυνθας!

Νέα απόδραση από τις φυλακές Τίρυνθας σημειώθηκε σήμερα. Φυλακές Κασσάνδρας: Απέδρασε κρατούμενος για ανθρωποκτονία!

Σύμφωνα με την αστυνομία, η οποία διεξάγει έρευνες για την απόδραση και τον εντοπισμό του δραπέτη, πρόκειται για έναν 40χρονο κρατούμενο, ο οποίος εξέτιε ποινή κάθειρξης για διάφορα αδικήματα.

Υπενθυμίζεται πως δεν είναι η πρώτη φορά που κρατούμενος καταφέρνει να αποδράσει από τις φυλακές Τίρυνθας, καθώς στα τέλη Αυγούστου απέδρασαν τέσσερις αλλοδαποί. Στις αρχές Σεπτεμβρίου, ένας από αυτούς, ηλικίας 27 ετών, συνελήφθη στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας για την απόδραση από τις φυλακές Τίρυνθας

«Από τις αστυνομικές Αρχές αναζητείται 40χρονος ημεδαπός, ο οποίος σήμερα (2-10-2019) και πρώτες πρωινές ώρες απέδρασε από το Αγροτικό Κατάστημα Κράτησης Ενηλίκων Τίρυνθας. Ο προαναφερόμενος εξέτιε ποινή κάθειρξης για διάφορα αδικήματα».

Σοκ στις φυλακές Αυλώνα:Κρατούμενος επιτέθηκε και τραυμάτισε σωφρονιστικό υπάλληλο!

Σοκ στις φυλακές Αυλώνα. Κρατούμενος επιτέθηκε και ξυλοκόπησε άγρια σωφρονιστικό υπάλληλο και τον έστειλε στο νοσοκομείο. Ο νεαρός κρατούμενος, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι Ρομά και έχει σωρεία πειθαρχικών αδικημάτων!

Δείτε επίσης: Φυλακές Αυλώνα: Συμπλοκή μεταξύ των κρατουμένων!

Το νέο συμβάν βίας και τρόμου σημειώθηκε αργά το βράδυ της Κυριακής. Ο νεαρός κρατούμενος, που σύμφωνα με πληροφορίες είναι Ρομά και έχει σωρεία πειθαρχικών αδικημάτων, άρχισε να φωνάζει και να ζητά από τον σωφρονιστικό υπάλληλο να του ανοίξει την πόρτα.

Όταν εκείνος του ζήτησε να ηρεμήσει λέγοντας ότι κάτι τέτοιο απαγορεύεται, ο νεαρός έγινε έξαλλος. Άρχισε να απειλεί και να υβρίζει τον υπάλληλο ενώ τον έφτυσε και του πέταξε ένα πλακάκι. Όταν ο σωφρονιστικός προσπάθησε να τον ηρεμήσει, ο Ρομά όρμησε πάνω του και άρχισε να τον γρονθοκοπεί με μανία στο κεφάλι με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει.

Το περιστατικό έληξε μετά από λίγη ώρα και ο σωφρονιστικός οδηγήθηκε στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.

Έφοδος πραγματοποιήθηκε στις φυλακές Αυλώνας! Τι συνέβη; (Video)

Έφοδος πραγματοποιήθηκε στις φυλακές Αυλώνας! Τι ακριβώς συνέβη;

Η Ομάδα Αντιμετώπισης Έκνομων Ενεργειών (ΟΑΕΕ) συστάθηκε πριν από λίγους μήνες και είναι η πρώτη φορά που κάνει επιχείρηση σε άλλη φυλακή πέραν του Κορυδαλλού. Να σας θυμίσουμε: Συμπλοκή μεταξύ των κρατουμένων!

Αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι την περασμένη Παρασκευή είχε γίνει έφοδος στις φυλακές Κορυδαλλού όπου είχαν εντοπιστεί αυτοσχέδια μαχαίρια, σουβλιά, κινητά και ένα ηλεκτρονικός υπολογιστής.

Στις φυλακές Αυλώνα «χτύπησε» αυτήν τη φορά η νεοσύστατη ομάδα της Αστυνομίας, η οποία είχε βγάλει «λαυράκια» από τον Κορυδαλλό. Κατά τη μεταμεσονύχτια έφοδο, οι αστυνομικοί βρήκαν μαχαίρια, κινητά ακόμα και σπαθιά.

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Έπιασαν 24χρονο αλλοδαπό δραπέτη φυλακών!

Είχε αποδράσει από τις Αγροτικές Φυλακές Τίρυνθας Συνελήφθη την Κυριακή στην περιοχή της Ομόνοιας, από αστυνομικούς της Ομάδα Ζ, 24χρονος αλλοδαπός, δραπέτης φυλακών.

Διάβασε επίσης: Σοκ στην Κρήτη: Βρέθηκε μωρό μέσα σε τάπερ!

Ο 24χρονος είχε αποδράσει στις 28 Αυγούστου από το Αγροτικό Κατάστημα Κράτησης Ενηλίκων Τίρυνθας, μαζί με τρείς συγκρατούμενους του, εκ των οποίων ένας 27χρονος εντοπίστηκε και συνελήφθη στις 3 Σεπτεμβρίου στον Άγιο Παντελεήμονα.

Επιπλέον, εξακριβώθηκε ότι εκκρεμούσε σε βάρος του καταδικαστική απόφαση με ποινή φυλάκισης τριών ετών και εννέα μηνών για σωματικές βλάβες και παραβάσεις της Νομοθεσίας περί όπλων και περί ενδοοικογενειακής βίας.

Ο συλληφθείς, με τις δικογραφίες που σχηματίσθηκαν σε βάρος του από το Τμήμα Ασφαλείας Ομονοίας, οδηγήθηκε στους αρμόδιους Εισαγγελείς.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Χίος: Συμπλοκή στις φυλακές! Υπάρχει ένας τραυματίας!

Φυλακές Αυλώνα: Συμπλοκή μεταξύ των κρατουμένων!

Αιματηρό επεισόδιο στις φυλακές Χανίων!

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο το κόσμο στο Athensmagazine.gr

 

 

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share