Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Απίστευτο: Αυτοκίνητο στην Κρήτη τράκαρε με… αεροπλάνο!

Στο αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντζάκης»

2 Οκτωβρίου 2019 13:31
Απίστευτο: Αυτοκίνητο στην Κρήτη τράκαρε με… αεροπλάνο!

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη στην πίστα του αεροδρομίου Ηρακλείου, όταν ένα όχημα… έπεσε στον κινητήρα αεροσκάφους!

Το περιστατικό συνέβη στο αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντζάκης», περίπου, στις 11 το πρωί της Τετάρτης, όταν υπό άγνωστες αιτίες, προέκυψε η σύγκρουση.

Ευτύχημα αποτελεί το γεγονός πως από το ατύχημα δεν υπήρξαν τραυματισμοί, ενώ το όχημα θα απομακρυνθεί από τον αεροδιάδρομο ακολουθώντας τις προβλεπόμενες διαδικασίες.

Διαβάστε την συνέχεια στο Athensmagazine.gr: Αεροδρόμιο Καλαμάτας: Αυξήθηκε η πληρότητα στις διεθνείς πτήσεις!

Πάντως, αναπάντητο παραμένει το ερώτημα του πως προκλήθηκε η σύγκρουση, καθώς και για το εάν υπήρχαν επιβάτες μέσα στο αεροσκάφος.

(Τις φωτογραφίες ανήρτησε ο κ. Νίκος Γεωργιλαδάκης στο λογαριασμό του στο Facebook)

Τραγωδία στη Κρήτη: Εντοπίστηκε νεκρή γυναίκα σε ξενοδοχείο!

Τραγωδία στην Κρήτη, καθώς εντοπίστηκε νεκρή γυναίκα σε ξενοδοχείο! Τραγωδία στην Αμαλιάδα: 16χρονη άφησε την τελευταία της πνοή μπροστά στους συμμαθητές της!

Συγκεκριμένα, την τελευταία της πνοή μέσα στο ξενοδοχείο στο οποίο διέμενε στο κέντρο του Ηρακλείου, άφησε μια γυναίκα, η οποία απολάμβανε τις διακοπές της στην Κρήτη.

Πρόκειται για μια 60χρονη τουρίστρια, από το Ισραήλ, η οποία βρέθηκε νεκρή το πρωί της Τρίτης (01/10), μέσα στο δωμάτιο του ξενοδοχείου όπου διέμενε. Σοκ στον Πειραιά! 47χρονη εντοπίστηκε νεκρή μέσα σε αυτοκίνητο!

Η αστυνομία έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας, με τα πρώτα στοιχεία να κάνουν λόγο για θάνατο, λόγω παθολογικών αιτιών.

Παρόλα αυτά, στα ακριβή αίτια του θανάτου της θα ρίξει «φως» η νεκροψία - νεκροτομή που θα διενεργηθεί από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου, όπου και μεταφέρθηκε το άψυχο σώμα της.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share