Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Φθιώτιδα: Αδέσποτα επιτέθηκαν σε γυναίκα!

Ποια είναι η κατάσταση της υγείας της;

2 Οκτωβρίου 2019 11:43
Φθιώτιδα: Αδέσποτα επιτέθηκαν σε γυναίκα!

Σοκ έζησε μια γυναίκα στην Φθιώτιδα όταν αδέσποτα σκυλιά της επιτέθηκαν! Η νέα επίθεση σημειώθηκε τη Δευτέρα (30/9) το πρωί στην οδό Αλύτρωτων Πατρίδων στη Βόρεια Λαμία.

Η άτυχη γυναίκα περπατούσε όπως κάθε πρωί στην περιοχή με κατεύθυνση τη στάση του λεωφορείου που βρίσκεται επί της οδού, προκειμένου να πάει στη δουλειά της. Σοκ στην Πέλλα: Σκύλος επιτέθηκε και τραυμάτισε 2χρονο κοριτσάκι!

Αυτή τη φορά όμως η αγέλη που βρίσκεται στο σημείο της επιτέθηκε. Σύμφωνα με τις περιγραφές της παθούσας, τα σκυλιά κατάφεραν να την πετάξουν κάτω σκίζοντάς της τα ρούχα, ενώ από την πτώση χτύπησε σοβαρά στο χέρι.

Για καλή της τύχη ένας γείτονας άκουσε τη φασαρία και έτρεξε προς βοήθεια, απομακρύνοντας τα σκυλιά και βοηθώντας την τραυματισμένη γυναίκα.

Τελικός απολογισμός, Νοσοκομείο και ένα σπασμένο χέρι για τη γυναίκα, ενώ οι περίοικοι καταγγέλλουν ότι υπάρχει σοβαρό πρόβλημα. Όπως σημειώνουν, έχουν μαζευτεί πολλά σκυλιά που γίνονται επιθετικά κυνηγώντας όποιο όχημα περνάει από την περιοχή τους. Μάλιστα θα κάνουν παράσταση διαμαρτυρίας στο Δήμο Λαμιέων ζητώντας λύση στο πρόβλημα.

Πέταξαν γέρικο σκύλο σε γκρεμό στη Σαλαμίνα. Ψάχνει σπίτι!

Τα περιστατικά κακοποίησης και βασανισμού ζώων είναι δυστυχώς αμέτρητα. Υπάρχουν πολλοί που φέρονται βάναυσα και εγκληματικά στα ζώα, και ειδικά στα αδέσποτα!

Δείτε επίσης: «Ψυχώ» στο Μοσχάτο: Ψυχοπαθής άρπαζε και σφάγιαζε αδέσποτα ζώα στο υπόγειο του σπιτιού του (video-photo)

Ένα τέτοιο περιστατικό συνέβη αυτές τις μέρες στη Σαλαμίνα, όπου κάποιος απάνθρωπος πέταξε ένα σκύλο, ράτσας Ακίτα, σε έναν γκρεμό, σε δύσβατο σημείο της παραλίας της Ψιλής Άμμου. Το ζώο χαροπάλευε εκεί για τρεις μέρες μέχρι τη διάσωσή του από την Πυροσβεστική.

Ευτυχώς η σκυλίτσα δεν έχει σοβαρά τραύματα. Της έχουν δοθεί παυσίπονα και αντιφλεγμονώδη.

Δείτε την ανακοίνωση του Φιλοζωικού Συλλόγου Σαλαμίνας ΚΑΡΔΙΑ FSSK που κάνει τα πάντα για να γίνει το ζώο καλά:

“Επιχείρηση διάσωσης σκύλου

Το Χάτσικο της Σαλαμίνας! Αυτό το περήφανο ζώο που έδωσε πολλή αγάπη και κάποιος το χάρηκε ως κουτάβι τώρα το παράτησε στο έλεός του. Ποιος ξέρει πόσα πέρασε στο δρόμο και πόσα άντεξε αυτή η ψυχή

Το σκυλάκι είναι θηλυκό, περίπου 12 ετών, έχει κομμένα τα αυτιά του και είναι φανερά ταλαιπωρημένο. Βρέθηκε σε δύσβατο σημείο της παραλίας της Ψιλής Άμμου, όπου προφανώς έπεσε ή κάποιος το πέταξε στον γκρεμό. Το γαύγισμά του άκουσε ο κ. Παπασωτηρίου Ιωάννης όπου έσπευσε να βοηθήσει το σκύλο βγάζοντάς τον από νερό.

Έπειτα προσπάθησε με σχοινί να τον ανεβάσει στον δρόμο, όμως δεν ήταν εύκολο και έτσι κάλεσε την πυροσβεστική.

Η πυροσβεστική κάλεσε το σύλλογό μας και εμείς με τη βοήθεια της “γιατρού χωρίς σύνορα”, της κτηνιάτρου Μαρίας Κοκλιώτη, στήθηκε ολόκληρη επιχείρηση που είχε αίσιο τέλος.

Ας μην πάει λοιπόν χαμένος ο κόπος όλων αυτών των ανθρώπων. Βοηθήστε μας, δείξτε έμπρακτα τη στήριξη σας στο σύλλογό μας. Δεν θέλουμε like και σχόλια επιβράβευσης. Ζητάμε χώρο φιλοξενίας ή ακόμα καλύτερα υπεύθυνη υιοθεσία για αυτό το ταλαιπωρημένο ζώο.

Αν δεν βρεθεί κάτι, ο σκύλος θα πάει στο ΔΙΚΕΠΑΖ και στην ηλικία που είναι αμφιβάλουμε αν βγει ξανά από εκεί. Προς το παρόν, ως και την Τρίτη, θα φιλοξενηθεί στο κτηνιατρείο της κ. Κοκλιώτη. Έπειτα όμως;

Οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους πυροσβέστες που μας έχουν αποδείξει επανειλημμένα τα φιλοζωικά τους αισθήματα. Τα ονόματά τους αναφέρονται σε παρακάτω ποστ όπου υπάρχουν και τα βίντεο της διάσωσης.

Ευχαριστούμε επίσης τον κ. Παπασωτηρίου που άκουσε και δεν προσπέρασε το άτυχο ζώο, τα μέλη μας κ. Βασίλη Παπαδόγκωνα , κ. Αντώνη Βαμβακάρη, τη γιατρό της καρδιάς μας κ. Κοκλιώτη και φυσικά την πρόεδρο του συλλόγου μας κ. Βίκυ Στρατηγού.

Κοινοποιήστε παρακαλώ!”

Νεότερα για το κορίτσι μας ευτυχώς δεν έχει σοβαρά τραύματα . Της έχουν δωθεί παυσίπονα και αντιφλεγμονώδη και δείτε την σήμερα πως ανταποκρίνεται σε εμάς παρόλα όσα πέρασε...

Posted by Φιλοζωικός Σύλλογος Σαλαμίνας Κ ΑΡ ΔΙ Α FSSK on Monday, September 30, 2019
 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share