Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Σοκ στην Λάρισα: Σκελετός βρέθηκε στον Πηνειό!

Ποια σενάρια εξετάζει η αστυνομία;

1 Οκτωβρίου 2019 17:10
Σοκ στην Λάρισα: Σκελετός βρέθηκε στον Πηνειό!

Σοκ στην Λάρισα! Σκελετός βρέθηκε στον Πηνειό! Μυστήριο καλύπτει ανθρώπινο σκελετό που βρέθηκε στο φράγμα της Γυρτώνης το μεσημέρι!

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν πληροφορίες από το σημείο που εντοπίστηκε ο σκελετός βρέθηκαν επίσης μία ζακέτα και ένα παπούτσι. Φρίκη στην Κρήτη: Βρέθηκε ανθρώπινος σκελετός σε μινωικό λατομείο και δεν είναι αρχαίος!

Οι αστυνομικοί εξετάζουν το ενδεχόμενο να ανήκει στην Βάσω Κουκουνασούλη – Σιλεβίστα που είχε εξαφανιστεί από το σπίτι της στη Λάρισα πριν από αρκετούς μήνες.

Αυτή τη ώρα σπεύδει στο σημείο η αστυνομία.

Σοκ στη Λάρισα: Αυτοκίνητο παρέσυρε πεζό!

Σοκ στη Λάρισα! Αυτοκίνητο παρέσυρε πεζό! Στο εφημερεύον Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας μεταφέρθηκε ένας άνδρας περίπου 65 ετών, όταν γύρω στις 8:20 και ενώ βρισκόταν πεζός στη διασταύρωση των οδών Βόλου και Ηρώων Πολυτεχνείου παρασύρθηκε από διερχόμενο όχημα.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ το οποίο τον παρέλαβε με ελαφριά ευτυχώς τραύματα. Ρέθυμνο: Σοβαρό τροχαίο στην Εθνική Οδό Ηρακλείου!

Το περιστατικό συνέβη κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες.

Λάρισα: Συνελήφθησαν οι γονείς που άρπαξαν τα παιδιά τους στην Κρήτη!

Συνελήφθησαν οι γονείς που άρπαξαν τα ανήλικα παιδιά τους. Τα παιδιά είναι καλά στην υγεία τους ενώ οι γονείς κρατούνται. Να σας θυμίσουμε: Κρήτη: Αρπαγή ανηλίκων από τους γονείς τους!

Στη Λάρισα συνελήφθησαν οι γονείς, ένας άντρας 30 χρονών και η Αλβανίδα σύζυγος του, 26 ετών, οι οποίοι κατηγορούνται για αρπαγή των ανήλικων παιδιών τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ζευγάρι κρατείται στο Α.Τ του Κιλελέρ στη Λάρισα ενώ τα παιδιά βρίσκονται υπό την προστασία της Αστυνομίας και των Κοινωνικών Υπηρεσιών και είναι καλά στην υγεία τους. Μάλιστα, οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι άμεσα θα αναχωρήσουν από την Κρήτη για την Λάρισα τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας που είχαν την κηδεμονία και την επιμέλεια των τεσσάρων παιδιών που το ζευγάρι είχε αποκτήσει.

Υπενθυμίζεται ότι τα παιδιά, ηλικίας από 3 ως 7 ετών, σύμφωνα με την εισαγγελική διαταγή τα έβλεπαν συγκεκριμένες ημέρες και ώρες και μια από αυτές ήταν η χθεσινή. Οι ίδιοι όμως στη χθεσινή τους καθιερωμένη συνάντηση, φαίνεται, είχαν άλλο σκοπό.

Αφού ζήτησαν από την οικογένεια να πάρουν τα παιδιά και να κάνουν μια μικρή βόλτα... εξαφανίστηκαν, αναγκάζοντας την οικογένεια που είχε αναλάβει τη φροντίδα των παιδιών να καταφύγει στην αστυνομία.

Σοκ στη Θεσσαλονίκη: Άρπαξε το δίχρονο παιδί του και εξαφανίστηκε!

Άρπαξε το δύο ετών παιδί του από τα χέρια της εν διαστάσει συζύγου του και τράπηκε σε φυγή.

Το περιστατικό σημειώθηκε στη 1 τα ξημερώματα του Μ. Σαββάτου στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Η νεαρή κοπέλα από τη Συρία είχε δώσει ραντεβού με τον εν διαστάσει σύζυγό της για να συζητήσουν τα περί διαζυγίου. Μαζί με τη νεαρή ήταν ο θείος της. Ο εν διαστάσει σύζυγος συνοδευόταν από δυο φίλους του. Η συζήτηση μεταξύ των δυο πλευρών δεν άργησε να ανάψει.

Μπροστά στα έκπληκτα μάτια των δεκάδων θαμώνων των μαγαζιών της οδού Ολύμπου ο αγριεμένος σύζυγος άρπαξε το δίχρονο βρέφος από τα χέρια της νεαρής γυναίκας, μπήκε στο αυτοκίνητό του και τράπηκε σε φυγή.

Πλήθος κόσμου έσπευσε να σταματήσει το αυτοκίνητο χωρίς αποτέλεσμα. Η μητέρα του βρέφους ξέσπασε σε λυγμούς.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share