Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Χειροπέδες στον ποδηλάτη τσαντάκια που χτύπησε δέκα γυναίκες!

Δρούσε ανενόχλητος!

1 Οκτωβρίου 2019 12:20
Χειροπέδες στον ποδηλάτη τσαντάκια που χτύπησε δέκα γυναίκες!

Τρεις μήνες δρούσε ανενόχλητος σε διάφορες περιοχές της Λάρισας ένας τσαντάκιας που επέβαινε σε ποδήλατο και είχε επιτεθεί σε τουλάχιστον δέκα γυναίκες που κινούνταν πεζές ή με ποδήλατο, τραυματίζοντας μάλιστα σοβαρά μια από αυτές. Τελικά, όμως, ο 35χρονος Έλληνας, μετά από μια σειρά από ληστείες, έπεσε στα χέρια των αστυνομικών της Ασφάλειας.

Δείτε επίσης: Τραγωδία στη Λαμία: Τι δηλώνει ο οδηγός που χτύπησε τον 15χρονο ποδηλάτη;

Η τελευταία επίθεση του δράστη ήταν τα ξημερώματα του Σαββάτου, με θύμα μια 22χρονη που επέστρεφε στο σπίτι της με ποδήλατο!

Η έρευνα απέδωσε καρπούς, μετά την τελευταία επίθεση του δράστη τα ξημερώματα του Σαββάτου, με θύμα μια 22χρονη που επέστρεφε στο σπίτι της με ποδήλατο. Ο κακοποιός την έσπρωξε βίαια, με αποτέλεσμα η άτυχη κοπέλα να πέσει στο έδαφος και να υποστεί κάταγμα στον αγκώνα. Και ενώ εκείνη σφάδαζε από τον πόνο, ο αδίστακτος 35χρονος την γρονθοκόπησε για να αρπάξει από το καλάθι του ποδηλάτου την τσάντα της, η οποία περιείχε 45 ευρώ και προσωπικά αντικείμενα!

Στη δράση του έβαλαν τέλος οι αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης, που τον εντόπισαν στις 2 τα ξημερώματα της Κυριακής και τον προσήγαν στην Ασφάλεια. Εκεί κλήθηκαν να τον αναγνωρίσουν οι γυναίκες που είχαν πέσει θύματα αρπαγής τσαντών στην περιοχή γύρω από τον Σιδηροδρομικό Σταθμό και σε μια υπόγεια διάβαση, από τις 4 Ιουλίου. Δέκα από αυτές τον αναγνώρισαν ανεπιφύλακτα κι έτσι σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία και κλοπές με την οποία οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας.

Από εννέα θύματά του, ο 35χρονος ποδηλάτης είχε αρπάξει συνολικά 1.135 ευρώ, τέσσερα κινητά και διάφορα προσωπικά τους έγγραφα και αντικείμενα, ενώ απέτυχε να αρπάξει την τσάντα μιας 24χρονης πεζής. Στο σπίτι του βρέθηκε μέρος των κλοπιμαίων που αποδόθηκαν στις γυναίκες, ενώ κατασχέθηκαν δύο ποδήλατα που χρησιμοποιούσε στις αρπαγές. Η προανάκριση συνεχίζεται, καθώς έχουν καταγγελθεί και άλλες επιθέσεις.

Τραγωδία στο Άργος: Νεκρός ποδηλάτης σε τροχαίο!

Ένας ποδηλάτης έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα το βράδυ της Κυριακής στο Άργος. Σοβαρό τροχαίο στη Λάρισα: Μάχη με τη ζωή του δίνει 16χρονος οδηγός μηχανής!

Το μοιραίο συνέβη στις 21:30 όταν ο ποδηλάτης χτύπησε κοντά στην διασταύρωση της Προσύμνης με τον δρόμο των Αρχαιοτήτων.

Στο σημείο έσπευσαν Τροχαία και ΕΚΑΒ και ο ποδηλάτης, που είναι ρουμανικής καταγωγής, πολύ σοβαρά τραυματισμένος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Άργους, όπου διαπιστώθηκε ότι είχε χάσει την μάχη για την ζωή του.

Σοκαριστικό τροχαίο στην Κρήτη: Μπήκε στο αντίθετο ρεύμα και έπεσε σε κολόνα! (photos)

Τροχαίο ατύχημα συνέβη στον Γαλατά, στο νομό Χανίων της Κρήτης.Πιο συγκεκριμένα, αυτοκίνητο μπήκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και προσέκρουσε σε κολόνα με αποτέλεσμα να μετατραπεί σε συντρίμμια. Σοβαρό τροχαίο στην Εθνική Οδό Πατρών-Πύργου: Εγκλωβίστηκε γυναίκα!

Όσο κι αν μοιάζει απίστευτο ο οδηγός του αυτοκινήτου απεγκλωβίστηκε από τους Πυροσβέστες με πολύ ελαφρά τραύματα και έχοντας τις αισθήσεις του διεκομίσθη σε καλή κατάσταση από διασώστες του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Χανίων.

Το τρομερό τροχαίο ατύχημα συνέβη λίγο πριν τις 9 το βράδυ της Πέμπτης στην εθνική οδό Χανίων Κισάμου στο ύψος το κόμβου του Γαλατά. Σύμφωνα με πληροφορίες ο οδηγός του αυτοκινήτου κατευθυνόταν από Κίσαμο προς Χανιά όταν από άγνωστο λόγο μπήκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και αφού προσέκρουσε σε κολόνα και σε τσιμεντένιο τοιχίο βρέθηκε στην μέση του δρόμου.

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές και πυροσβεστικές δυνάμεις καθώς ο οδηγός είχε εγκλωβιστεί μέσα στα συντρίμμια του αυτοκινήτου. Γρήγορα οι πυροσβέστες τον έβγαλαν και τον παρέδωσαν σε καλή κατάσταση στους διασώστες του ΕΚΑΒ.

Το ευτύχημα ήταν πως εκείνη την στιγμή που συνέβη η εκτροπή του αυτοκινήτου δεν κινείτο άλλο όχημα στο ρεύμα κυκλοφορίας. Τις συνθήκες του τροχαίου ερευνούν οι αστυνομικές αρχές.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share