Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Τραγωδία στο Βόλο: Συγκλονίζει η μητέρα της 14χρονης που έχασε τη ζωή της στο «φονικό» λούνα παρκ: «Θα μπορούσαν να είχαν...» (Video)

Όλα όσα είπε!

1 Οκτωβρίου 2019 08:06
Τραγωδία στο Βόλο:  Συγκλονίζει η μητέρα της 14χρονης που έχασε τη ζωή της στο «φονικό» λούνα παρκ: «Θα μπορούσαν να είχαν...» (Video)

Η μητέρα της άτυχης 13χρονης Νίνας, που έχασε τη ζωή της σε λούνα πάρκ του Βόλου, με πόνο ψυχής, παρακολουθεί το μπαλάκι των ευθυνών να πηγαινοέρχεται από τον έναν στον άλλον. Τραγωδία στον Βόλο: «Θα μπορούσα να ήμουν εγώ στη θέση της 14χρονης!» Νέες καταγγελίες για το λούνα παρκ του τρόμου!

Δύο 24ωρα μετά το πόρισμα της πραγματογνωμοσύνης, σύμφωνα με το οποίο η ισχύς του «χαλιού» που σκότωσε την 14χρονη στο λούνα παρκ στον δήμο Αλμυρού ήταν οκτώ φορές μεγαλύτερη του κανονικού, η μητέρα της άτυχης Νίνας, με τον πόνο φανερά αποτυπωμένο στη φωνή της συγκλονίζει: «Στη συγκεκριμένη κούρσα θα μπορούσαν να φύγουν κι άλλα παιδιά».

«Ας έλεγαν να μην ανέβουν παιδάκια πάνω, ότι δεν είναι 15 ίππων ότι είναι 120 ίππων να μπαίνουν μεγάλοι μόνο, να μην μπαίνουν παιδάκια και φεύγουν έτσι άδικα», επισημαίνει μετά το πόρισμα, στο κεντρικό δελτίο του Star.

Μιλώντας για πρώτη φορά μετά τον θάνατο του παιδιού της, ζητά να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι.

«Ποιος δε θα θύμωνε; Στη δική μου περίπτωση, ποιος δε θα θύμωνε; Γιατί έφυγε άδικα το παιδί μου. Στη συγκεκριμένη κούρσα θα μπορούσαν να φύγουν κι άλλα παιδιά! Γιατί ήταν τόσο δυνατή, πήγαινε τόσο...με ιλιγγιώδη ταχύτητα, πήγαινε. Και οι πραγματογνώμονες που το 'βαλαν μπροστά από κάτω ήταν και ζαλίζονταν, όχι να ανέβεις πάνω!» περιγράφει η συντετριμμένη μάνα.

Το γεγονός ότι η ισχύς του μοιραίου «χαλιού» του λούνα παρκ, απ’ όπου εκτοξεύτηκε και έχασε τη ζωή της η 14χρονη μαθήτρια το βράδυ της Παρασκευής 30 Αυγούστου, ήταν της τάξης των 123 ίππων και όχι των 15 HP, που ήταν δηλωμένο στις αρχές (οκτώ φορές μεγαλύτερη δηλαδή), προκύπτει από την πραγματογνωμοσύνη που έχει στα χέρια της η Δικαιοσύνη.

Τραγωδία στο Βόλο: Επιστρέφει το λούνα παρκ του «τρόμου» σε παζάρι!

Ένα μήνα περίπου μετά την τραγωδία στο λούνα παρκ στον Αλμυρό Βόλου, όπου μια 14χρονη εκτοξεύτηκε από παιχνίδι και βρήκε ακαριαίο θάνατο, το ίδιο λούνα παρκ επιστρέφει στη Λάρισα. Τραγωδία στο Βόλο: «Μίλησε» η ιατροδικαστική εξέταση για τον θάνατο της 14χρονης! (Video)

Το λούνα παρκ θα λειτουργήσει σε ένα από τα μεγαλύτερα παζάρια της περιοχής, που ξεκινά σήμερα, με τον δήμο να πραγματοποιεί εξονυχιστικούς ελέγχους σε όλα τα παιχνίδια. Βίντεο - ντοκουμέντο από την τραγωδία στο Βόλο: Οι πρώτες στιγμές μετά το δυστύχημα στο λούνα παρκ!

Όπως αναφέρει το onlarisa.gr ο δήμος τονίζει ότι δεν πρέπει να υπάρχει λόγος ανησυχίας για τους Λαρισαίους , διότι τηρήθηκαν όλοι οι όροι βάσει της νομοθεσίας και επιπλέον προκειμένου να υπάρχει ακόμη μεγαλύτερη ασφάλεια γίνονται και περαιτέρω έλεγχοι ώστε να μην υπάρξει ούτε υποψία κινδύνου.

Τραγωδία στο Βόλο: Το σπαρακτικό μήνυμα της αδελφής της 14χρονης στο Facebook! (Video)

Απέραντη είναι η θλίψη στο Βόλο, από τον άδικο και ξαφνικό χαμό της 14χρονης, την ώρα που διασκέδαζε σε λούνα παρκ εμποροπανήγυρης στην περιοχή του Αλμυρού. Σπαρακτικό είναι το μήνυμα της αδελφής της στο Facebook!

«Καλό ταξίδι μικρή μου σ’αγαπάω» αλλάζοντας τη φωτογραφία του προφίλ της με μια πένθιμη κορδέλα. Τραγωδία στο Βόλο: Αποκάλυψη σοκ! Στο ίδιο παιχνίδι είχε τραυματιστεί μια 9χρονη! (Video)

Πένθιμη κορδέλα έχουν αναρτήσει και αρκετοί φίλοι και συγγενείς της ο οποίοι επίσης την αποχαιρετούν με μηνύματά τους. «Καλό ταξίδι αγαπημένη μου ξαδερφούλα!τα λόγια είναι φτωχά. Καλό παράδεισο αστέρι μου».

Τόσο στη Βρύναινα, χωριό καταγωγής του πατέρα της, όσο και στην Ευξεινούπολη απ’όπου κατάγεται η μητέρα της, αλλά και σ’ ολόκληρη την επαρχία Αλμυρού υπάρχει ένας βουβός πόνος για τον χαμό του κοριτσιού.

Ο δήμαρχος Αλμυρού μιλάει για την τραγωδία στο λούνα παρκ

Το χρονικό
Η 14χρονη Σεράινα έχασε τη ζωή της όταν έπεσε από το παιχνίδι «ταψί» του λούνα παρκ που είχε στηθεί στην περιοχή. Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε τη ζωή της ερευνώνται, ενώ αναζητείται ο χειριστής του συγκεκριμένου παιχνιδιού.
Η 14χρονη διασκέδαζε μαζί με άλλα παιδιά στο λούνα παρκ όταν συνέβη η τραγωδία. Βρέθηκε στο κενό από μεγάλο ύψος και χτύπησε θανάσιμα στο κεφάλι της και σε άλλα σημεία του σώματός της. Λίγο μετά τη μεταφορά της στο κέντρο υγείας του Αλμυρού άφησε την τελευταία της πνοή.
Αμέσως μόλις συνέβη το δυστύχημα ειδοποιήθηκαν οι γονείς της άτυχης 14χρονης. Η μητέρα της λιποθύμησε και ο πατέρας της μικρής υπέστη έμφραγμα, λόγω και προβλήματος που αντιμετωπίζει και χρειάστηκε να νοσηλευτεί. Η κατάστασή του πάντως είναι σταθερή και δεν εμπνέει καμία ανησυχία.
 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share