Η γυναίκα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Από το Β΄ Λιμενικό Τμήμα Ισθμίας που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Ναυπλίου – Καλαμάτας.

Σπαραγμός στην Αμαλιάδα: Αυτή είναι η αιτία θανάτου της 15χρονης που πέθανε έξω από το σχολείο!

Αυτή είναι η αιτία θανάτου της 15χρονης στην τραγωδία στην Αμαλιάδα, όταν πέθανε έξω από το σχολείο της μετά το σχόλασμα.

Η κηδεία της μαθήτρια, πραγματοποιήθηκε τον ιερό ναό Αγίου Νικολάου, με τα αγαπημένα της πρόσωπα να της λένε το τελευταίο «αντίο» και να επικρατεί ο απόλυτος θρήνος.

Σύμφωνα με την νεκροψία – νεκροτομή που διενεργήθηκε, ο θάνατος της έξω από το σχολείο της, οφείλεται στο καρδιολογικό πρόβλημα που αντιμετώπιζε, ενώ πλέον οι οικείοι της άτυχης Μαριλένας αναμένεται να αναζητήσουν ευθύνες.

Μόλις πριν από μια εβδομάδα είχε υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στο Ωνάσειο Νοσοκομείο Αθηνών. Είχε επιστρέψει σπίτι της. Στην οικογένεια και στους φίλους της.

Χθες, που στα σχολεία γιορταζόταν η Ημέρα του Αθλητισμού και δεν είχαν μαθήματα, η άτυχη μαθήτρια είχε προγραμματίσει με τους γονείς της να επισκεφτούν γιατρό στην Αμαλιάδα, για την αφαίρεση των ραμμάτων της επέμβασης. Δυστυχώς όμως, δεν πρόλαβε…

Σωριάστηκε λίγα μέτρα από το 2ο Λύκειο Αμαλιάδας το σχολείο που τόσο αγαπούσε. Σοκαρισμένοι οι συμμαθητές της και οι φίλοι της την είδαν την αγαπημένη τους Μαριλένα να χάνει τις αισθήσεις της, να σωριάζεται στο έδαφος και να καλούν σε βοήθεια .

Στο χωριό Σαβάλια η τραγική είδηση έχει συγκλονίσει τους κατοίκους που γνώριζαν το άτυχο παιδί και την οικογένειά του. Η 16χρονη μαθήτρια μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο της Αμαλιάδας με τους γιατρούς να πέφτουν επάνω της προσπαθώντας να την επαναφέρουν. Ήταν όμως ήδη αργά.

Ασύλληπτη τραγωδία: Σκοτώθηκε 14χρονη στο κρεβάτι της! Εξερράγη το κινητό της

Ο απόλυτος θρήνος επικρατεί με τον θάνατο 14χρονης. Βρέθηκε νεκρή στο κρεβάτι της, λίγες ώρες μετά αφού το κινητό της εξερράγη.

Όπως πολλοί έφηβοι η 14χρονη Alua Asetkyzy Abzalbek, από το Καζακστάν έβαλε τα ακουστικά στο κινητό της και έπεσε για ύπνο ακούγοντας μουσική.

Όμως, είχε το κινητό της στην πρίζα για να μην τελειώσει η μπαταρία. Και το πλήρωσε με την ζωή της Την επομένη το πρωί οι γονείς της βρέθηκαν μπροστά σε ένα φρικτό θέαμα. Το κινητό της είχε εκραγεί και την είχε σκοτώσει! Πέθανε η Σ. Παπαδημητρίου!

Η μάρκα του κινητού δεν έχει γίνει γνωστή αλλά σύμφωνα με τους διασώστες που κλήθηκαν στο σημείο και απλά διαπίστωσαν τον θάνατό της, είχε σοβαρά τραύματα στο κεφάλι και και πέθανε ακαριαία. Σύμφωνα με τους ειδικούς που μελέτησαν τον τρόπο με τον οποίο έγινε το δυστύχημα το κινητό εξερράγη νωρίς το πρωί αφού υπερθερμάνθηκε από την φόρτιση.

Πέθανε η Πολυξένη Καραζήση!

Έφυγε χθες από τη ζωή η 60χρονη Βολιώτισσα καθηγήτρια Πολυξένη Καραζήση-Δανού, η οποία τα τελευταία 3,5 και πλέον χρόνια αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Η Πολυξένη Καραζήση-Δανού εργάστηκε ως καθηγήτρια στη δημόσια εκπαίδευση διδάσκοντας εδώ και χρόνια στο 1ο ΕΠΑΛ Ν.Ιωνίας. Ήταν γλωσσομαθής, με αγάπη για τη διδασκαλία και τη μόρφωση των μαθητών, ενώ συμμετείχε και σε αρκετά ευρωπαϊκά προγράμματα με στόχο τη διερεύνηση των οριζόντων των νέων.

Διαβάστε με την ευκαιρία: Τραγωδία στην Καλαμαριά: Αυτός είναι ο άνδρας που σκοτώθηκε!

Η απώλειά της προκάλεσε θλίψη στην εκπαιδευτική κοινότητα που τόνισε το ήθος, την καλοσύνη και την εργατικότητά της. Η 60χρονη αφήνει πίσω τον σύζυγό της, τα παιδιά της, ενώ είχε τη χαρά να δει και έξι εγγονάκια.

Η κηδεία της θα τελεστεί σήμερα Δευτέρα, στις 11 το πρωί, στον Άγιο Παντελεήμονα.

Ψήφισμα για τον θάνατο της 60χρονης καθηγήτριας εξέδωσε η Ένωση Χριστιανών Επιστημόνων.

Ζάκυνθος: Συγκλονίζει η συνέντευξη του πατροκτόνου!

Συνέντευξη στην εκπομπή «Μεσάνυχτα» του Alpha έδωσε ο πατροκτόνος της Ζακύνθου, στην οποία εξομολογείται όλα όσα πέρασε η οικογένειά του από τον πατέρα του, πριν τον σκοτώσει.

Δείτε επίσης: Αποφυλακίστηκε ο πατροκτόνος της Ζακύνθου!

Ο 27χρονος Αλέξης μίλησε στην Ελεονώρα Μελέτη, σε μια συνέντευξη που θα μεταδοθεί αύριο, Τρίτη. Στο τρέιλερ που μεταδόθηκε από τον Alpha, ο 27χρονος λέει χαρακτηριστικά: «Τον έτρεμα μέχρι την τελευταία στιγμή που τον σκότωσα. Τον φοβόμουν. Η μητέρα μου κλειδωνόταν με τις ώρες στις τουαλέτες κι εμείς κλαίγαμε και ουρλιάζαμε. Αυτος μας έλεγε “Θα βγει, δε θα βγει; Θα δείτε τι θα της κάνω”».

Μεταξύ άλλων είπε πως ο πατέρας του, τους χτυπούσε μέχρι να ματώσουν, τονίζοντας ότι από μικρή ηλικία των έδενε σε καρέκλα για τιμωρία, ενώ τον ανάγκαζε να κάνει αγροτικές δουλειές.
Ο 27χρονος σκότωσε πέρυσι τον πατέρα του με τρεις σφαίρες, καθώς όπως είχε καταγγείλει, για 26 χρόνια κακοποιούσε την μητέρα του, αλλά και τον ίδιο και τα αδέρφια του. Είναι η πρώτη του συνέντευξη για την υπόθεση, μετά την εκδίκαση της υπόθεσης στο δικαστήριο, όπου αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους (είχε καταδικαστεί σε 8 χρόνια φυλάκιση με αναστολή).

Δολοφονία στην Ζάκυνθο: «Δεν σκότωσα εγώ τον πατέρα μου αλλά η αγανάκτηση»

Σήμερα ολοκληρώνεται η ακροαματική διαδικασία για τη δίκη του νεαρού που κατηγορείται ότι τον Μάιο του 2018 πυροβόλησε με μία καραμπίνα και σκότωσε τον πατέρα του στη Ζακύνθο.

Με την απολογία του 27χρονου Αλέξη ξεκίνησε σήμερα η δίκη στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο Πατρών.

Ο 27χρονος στην απολογία του είπε «Δεν τον σκότωσα εγώ, αλλά η αγανάκτηση. Ο ίδιος μου ο πατέρας με ανάγκασε να τον σκοτώσω με τον πόνο και την οργή που μου δημιούργησε με όσα είχα δει και είχα ζήσει».


Ο Αλέξης στα 26 του χρόνια κατηγορείται ότι σκότωσε τον πατέρα του τον Μάιο του 2018,όταν κατάλαβε ότι κακοποιούσε σεξουαλικά την αδελφούλα του μόλις 10 ετών.

Ο Αλέξης δικάζεται με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση. Στο πλευρό του βρίσκονται όλοι όσοι τον γνωρίζουν, η οικογένεια του οι συγγενείς και οι φίλοι του.

Θρίλερ με τη δολοφονία της βιολόγου στην Κρήτη! Ποιος την σκότωσε; (video)

Θρίλερ με τη δολοφονία της Αμερικανίδας βιολόγου – Πού στρέφονται οι έρευνες των αρχών – Το κλιμάκιο του τμήματος ανθρωποκτονιών από την Αθήνα που βρίσκεται στο νησί αναζητά απαντήσεις για το ποιος ή ποιοι σκότωσαν την 60χρονη βιολόγο αλλά και ποιο ήταν το κίνητρο της άγριας δολοφονίας – Συγκλονισμένος ο σύζυγος και τα παιδιά της

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται το θρίλερ του θανάτου της Αμερκανίδας βιολόγου Suzanne Eaton που βρέθηκε νεκρή μέσα σε μια στοά παλιού πολυβολείου από δυο εθελοντές που συμμετείχαν στην αναζήτησή της. Η διαπίστωση των ιατροδικαστών πως ο θάνατός της οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια προκαλεί ποικίλα ερωτήματα τα οποία βασανίζουν τον σύζυγο και τους δυο γιους της, που προσπαθούν να συνθέσουν τα κομμάτια του παζλ της άγριας δολοφονίας.

Η σορός της Αμερικανίδας δε φέρει κακώσεις. Δεν έχει εμφανής σημάδια κακοποίησης ούτε τραύμα από μαχαίρι ή όπλο.

Το κλιμάκιο του τμήματος ανθρωποκτονιών από την Αθήνα που βρίσκεται στο νησί αναζητά απαντήσεις για το ποιος ή ποιοι σκότωσαν την 60χρονη βιολόγο αλλά και ποιο ήταν το κίνητρο της άγριας δολοφονίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες η Suzanne Eaton έδωσε για τελευταία φορά σημεία ζωής στις 2 Ιουλίου στο Διεθνές Συνέδριο στο Κολυμπάρι Χανίων όπου επρόκειτο να συμμετάσχει. Δεν ήταν η πρώτη φορά που η άτυχη γυναίκα επισκεπτόταν την Ελλάδα. Ήταν μια επιστήμονας αναγνωρισμένου διεθνούς κύρους. Μητέρα δυο αγοριών και σύζυγος Βρετανού επιστήμονα. Από την πρώτη στιγμή υπήρξε μεγάλη κινητοποίηση και από την πρεσβεία αλλά και από την οικογένειά της η οποία έδινε χιλιάδες ευρώ για πληροφορίες σχετικά με την εξαφάνισή της.

Ο επίλογος της ζωής της γράφτηκε με τον πλέον τραγικό τρόπο αφού το πτώμα της βρέθηκε σε μια στοά παλιού πολυβολείου. Όπως είπαν στο protothema.gr οι ιατροδικαστές, η 60χρονη δολοφονήθηκε, γεγονός που από την πρώτη στιγμή εκτιμούσαν και οι αστυνομικές αρχές.

Τόσο ο σύζυγός της όσο και τα δυο της παιδιά εκτιμούν πως η απόσταση των 10χλμ από το Κολυμπάρι Χανίων όπου και την είδαν για τελευταία φορά, μέχρι το σημείο που εντοπίστηκε το άψυχο κορμί της , είναι αρκετά μεγάλη για να την είχε διανύσει περπατώντας.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των οικείων της, ο δολοφόνος ή οι δολοφόνοι την μετέφεραν στη στοά ενώ η εγκληματική ενέργεια είχε γίνει σε άλλο σημείο. Άλλο ένα στοιχείο που ενισχύει το σενάριο της μεταφοράς του πτώματος της 60χρονης είναι πως από την είσοδο του δαιδαλώδους τούνελ μέχρι το σημείο που βρέθηκε η σορός δεν υπάρχει κάποιο ίχνος που να δείχνει σύρσιμο ή πατημασιές της άτυχης Αμερικανίδας!