Δευτέρα, 13 Μαΐου 2024

Κρήτη: Αρπαγή ανηλίκων από τους γονείς τους!

Τους είχε αφαιρεθεί η επιμέλεια!

28 Σεπτεμβρίου 2019 19:18
Κρήτη: Αρπαγή ανηλίκων από τους γονείς τους!

Η επιμέλεια των τεσσάρων κοριτσιών είχε αφαιρεθεί από τους γονείς και τα παιδιά διέμεναν στους παππούδες - Η εξαμελής οικογένεια αναζητείται, ενώ δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να επιβιβάστηκε στο πλοίο της γραμμής και να βρίσκεται ήδη εκτός νησιού.

Δείτε επίσης: Αδιανόητο: Μωρό κάνει τατουάζ και οι γονείς του το κρατάνε για να μην κουνιέται!

Σοκάρει η υπόθεση αρπαγής τεσσάρων παιδιών από τους γονείς τους στην Κρήτη.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα cretapost.gr, την Παρασκευή ο 30χρονος πατέρας και η 26χρονη μητέρα πήραν τα τέσσερα κοριτσάκια από το σπίτι του παππού -όπου διέμεναν ύστερα από δικαστική εντολή- και δεν επέστρεψαν ποτέ.

Η επιμέλεια των τεσσάρων κοριτσιών, ηλικίας από 12 μηνών έως και 7 χρόνων είχε αφαιρεθεί από τους γονείς και τα παιδιά διέμεναν στους παππούδες από την πλευρά του πατέρα.

Οπως είχε γνωστοποιηθεί με τη δικαστική απόφαση, οι γονείς είχαν τη δυνατότητα να βλέπουν τα ανήλικα παιδιά τους σε καθορισμένες ημερομηνίες, όπως έγινε και χθες.

Το ζευγάρι ωστόσο, το οποίο κατάγεται από τον Προφήτη Ηλία, πήρε τα κοριτσάκια από το σπίτι για μία βόλτα και δεν επέστρεψε.

Με το πέρασμα της ώρας, ο πατέρας του 30χρονου αντιλήφθηκε τι είχε συμβεί και ενημέρωσε τις Αρχές.

Η εξαμελής οικογένεια αναζητείται, ενώ δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να επιβιβάστηκε στο πλοίο της γραμμής και να βρίσκεται ήδη εκτός νησιού.

Συνελήφθη 28χρονος που εκβίαζε 13χρονη με γυμνές φωτογραφίες! (Video)

Στο προσκήνιο και πάλι οι κίνδυνοι του διαδικτύου για ανήλικα παιδιά με αφορμή την αποκάλυψη ότι ένας 28χρονος ξεγέλασε και κατάφερε να αποσπάσει από ένα 13χρονο κορίτσι φωτογραφίες και οπτικοακουστικό υλικό με άσεμνο περιεχόμενο! Ρόδος: Εκβίαζε ανήλικη με γυμνές φωτογραφίες!

Σοκ στο ποδόσφαιρο: Παγκόσμιας κλάσης ποδοσφαιριστής κατηγορείται για παιδική πορνογραφία! (photos)

Σοκ στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο προκαλεί η αποκάλυψη ότι ο παλαίμαχος Γερμανός διεθνής Κρίστοφ Μέτσελντερ κατηγορείται για κατοχή και διακίνηση παιδικού πορνογραφικού υλικού. Είδηση σοκ: Διεθνής ποδοσφαιριστής κατηγορείται για παιδοφιλία!

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μεταδόθηκαν άνδρες της αστυνομικής διεύθυνσης του Αμβούργου εισέβαλαν στο σπίτι του παλαίμαχου διεθνούς αμυντικού, την ώρα που αυτός απουσίαζε και βρήκαν πολλές γυμνές φωτογραφίες ανήλικων παιδιών σε ηλεκτρονική μορφή.

Όπως τονίζει η Bild η καταγγελία έγινε από γυναίκα με την οποία ο Μέτσελντερ διατηρούσε σχέση για ένα χρόνο και η οποία είχε λάβει στο whats app της πάνω από 15 φωτογραφίες γυμνών ανήλικων παιδιών με αποστολέα τον Μέτσελντερ.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες σχηματίστηκε ήδη δικογραφία, ενώ οι εξελίξεις αναμένεται να είναι καταιγιστικές αναφορικά με τον πρώην παίκτη της Ρεάλ Μαδρίτης, που κατά την διάρκεια της καριέρας του διατηρούσε μονίμως ένα χαμηλό προφίλ, μακριά από προκλήσεις ή εντάσεις.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share