Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Κρήτη: Άνδρας έπεσε από σκαλωσιά!

Ο 32χρονος εργάτης έχασε την ισορροπία του!

27 Σεπτεμβρίου 2019 22:58
Κρήτη: Άνδρας έπεσε από σκαλωσιά!

Εργατικό ατύχημα σημειώθηκε στο Βενιζέλειο νοσοκομείο στην Κρήτη, όταν ένας άνδρας 32 ετών έχασε λίγο μετά τις 4 το απόγευμα την ισορροπία του και έπεσε από τη σκαλωσιά στο κενό. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, ο εργάτης ζαλίστηκε.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, στο σημείο έσπευσε δύναμη της πυροσβεστικής προκειμένου να ανασύρουν τον άνδρα ο οποίος έπεσε από τη σκαλωσιά σε χαράδρα. Ο εργάτης διεκομίσθη στο ΠΑΓΝΗ, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει υποστεί σοβαρό τραυματισμό. Πανικός σε αεροπορική πτήση για Κρήτη! Επιβάτης απείλησε το πλήρωμα!

Το ατύχημα σχολίασε το Εργατικό Κέντρo, που εξέδωσε ανακοίνωση:

«Στο ίδιο έργο θεατές!! Σε ένα ακόμα εργατικό ατύχημα, που σημειώθηκε σε εργοτάξιο και μάλιστα σε χώρο, που ανήκει στο δημόσιο. Έπειτα τα τελευταία ατυχήματα που σημειώθηκαν σε σχολεία και λιμάνια, ένας ακόμα εργαζόμενος κινδύνευσε να χάσει την ζωή του, κατά την εκτέλεση εργασιών σε δημόσιο χώρο και συγκεκριμένα στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου.

Ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου, Στέλιος Βοργιάς, ο οποίος από την πρώτη στιγμή, βρέθηκε στο σημείο του εργατικού ατυχήματος, εξέφρασε την αγανάκτηση και την οργή του, διαπιστώνοντας ότι το θύμα δεν έκανε χρήση των απαραίτητων μέτρων προστασίας, στον χώρο των εργασιών.

Πρόκειται για έναν αλλοδαπό άντρα, 32 ετών, ο οποίος εκτελούσε έργα για την επέκταση του Βενιζελείου Νοσοκομείου. Δυστυχώς, δεν ήταν δεμένος, με αποτέλεσμα υπό αδιευκρίνιστες ακόμα συνθήκες να πέσει στο φρεάτιο του ασανσέρ στην νέα πτέρυγα του Νοσοκομείου και να τραυματιστεί σοβαρά στο κεφάλι. Χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό του.

Στην συνέχεια, μέσα στην ατυχία του προστέθηκε και το γεγονός ότι χρειάστηκε η μεταφορά του σε άλλο Νοσοκομειακό ίδρυμα, στο ΠΑΓΝΗ, καθώς το Βενιζέλειο δεν εφημέρευε, αν και γιατρός του Βενιζελείου του προσέφερε τις πρώτες βοήθειες. Οι πρώτες πληροφορίες για την υγεία του θέλουν τον 32χρονο εργάτη να έχει επαφή με το περιβάλλον, παρά την σοβαρότητα του ατυχήματος.

Το ΕΚΗ ενημέρωσε και την Τεχνική Επιθεώρηση, προκειμένου να διεξαχθεί αυτοψία στον χώρο».

Τραγωδία στο Ναύπλιο: Πέθανε πατέρας 2 παιδιών από ηλεκτροπληξία!

Πέθανε πατέρας 2 παιδιών από ηλεκτροπληξία στο Ναύπλιο!

Συγκεκριμένα, ένας 45χρονος εργατοτεχνίτης έχασε την ζωή του όταν χτυπήθηκε από ρεύμα υψηλής τάσης την ώρα που έκανε εργασίες σε κολόνα της ΔΕΗ στο Ναύπλιο. Νεκρός στη φωτιά στο Κρυονέρι!

Το τραγικό δυστύχημα έγινε το μεσημέρι της Παρασκευής στο χωριό Αργολικό του Δήμου Ναυπλιέων στην πλατεία του χωριού. Σύμφωνα με πληροφορίες ο 45χρονος εργαζόταν πάνω σε κολόνα της ΔΕΗ και κάτω από αδιευκρίνιστες ακόμα συνθήκες έχασε τη ζωή του όταν χτυπήθηκε από ρεύμα υψηλής τάσης. Στο σημείο έσπευσαν οχήματα και άνδρες της Πυροσβεστικής Ναυπλίου, ασθενοφόρο και περιπολικά αλλά δυστυχώς ο άνδρας ήταν ήδη νεκρός.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share