Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Τραγωδία στο Ναύπλιο: Πέθανε πατέρας 2 παιδιών από ηλεκτροπληξία!

Θλίψη!

27 Σεπτεμβρίου 2019 18:57
Τραγωδία στο Ναύπλιο: Πέθανε πατέρας 2 παιδιών από ηλεκτροπληξία!

Πέθανε πατέρας 2 παιδιών από ηλεκτροπληξία στο Ναύπλιο!

Συγκεκριμένα, ένας 45χρονος εργατοτεχνίτης έχασε την ζωή του όταν χτυπήθηκε από ρεύμα υψηλής τάσης την ώρα που έκανε εργασίες σε κολόνα της ΔΕΗ στο Ναύπλιο. Νεκρός στη φωτιά στο Κρυονέρι!

Το τραγικό δυστύχημα έγινε το μεσημέρι της Παρασκευής στο χωριό Αργολικό του Δήμου Ναυπλιέων στην πλατεία του χωριού. Σύμφωνα με πληροφορίες ο 45χρονος εργαζόταν πάνω σε κολόνα της ΔΕΗ και κάτω από αδιευκρίνιστες ακόμα συνθήκες έχασε τη ζωή του όταν χτυπήθηκε από ρεύμα υψηλής τάσης. Στο σημείο έσπευσαν οχήματα και άνδρες της Πυροσβεστικής Ναυπλίου, ασθενοφόρο και περιπολικά αλλά δυστυχώς ο άνδρας ήταν ήδη νεκρός.

Τραγωδία στην Αμαλιάδα: 16χρονη άφησε την τελευταία της πνοή μπροστά στους συμμαθητές της!

Μια τραγωδία συνέβη στην Αμαλιάδα! 16χρονη μαθήτρια άφησε την τελευταία της πνοή μπροστά στους συμμαθητές της!

Τη στιγμή που οι μαθητές και οι μαθήτριες αποχωρούσαν από το σχολείο, η 16χρονη κατέρρευσε μπροστά στα μάτια τους. Δείτε ακόμα: Συνέλαβαν μαθήτρια δημοτικού! Χειροπέδες σε… 6χρονη!

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η ανήλικη είχε υποβληθεί πρόσφατα σε καρδιολογική επέμβαση, γεγονός για το οποίο είχαν ενημερωθεί οι καθηγητές και η διεύθυνση του σχολείου, ώστε να αντιδράσουν ανάλογα σε περίπτωση που συμβεί κάτι.

Η κοπέλα είχε διανύσει λίγα μέτρα από το σχολείο, όταν λιποθύμησε μπροστά στους συμμαθητές της.

Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο της Αμαλιάδας, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν το θάνατό της. Τραγικές στιγμές εκτυλίχθηκαν όταν οι γονείς του κοριτσιού, που διαμένουν σε κοντινό στην Αμαλιάδα χωριό, μετέβησαν στο νοσοκομείο, μη μπορώντας να πιστέψουν ότι έχασαν το παιδί τους.

Σοκ στον Πειραιά! 47χρονη εντοπίστηκε νεκρή μέσα σε αυτοκίνητο!

Σοκ στον Πειραιά! 47χρονη εντοπίστηκε νεκρή μέσα σε αυτοκίνητο! Χωρίς τις αισθήσεις της εντοπίστηκε, πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής, από στελέχη του Α' Λιμενικού Τμήματος Τζελέπη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά, στον οικείο λιμένα, εντός Ι.Χ.Ε. , 47χρονη ημεδαπή. Συναγερμός στη Χίο: Αυτοκίνητο χτύπησε και εγκατέλειψε 23χρονο με ηλεκτρικό πατίνι!

Η 47χρονη αναγνωρίστηκε από 50χρονο άνδρα που βρίσκονταν μαζί της και διεκομίσθη με ασθενοφόρο ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Νίκαιας “ΑΓΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ”, όπου πρόκειται να παραγγελθεί η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πειραιά.

Στη συνέχεια, συνελήφθη ο 50χρονος άνδρας, καθώς σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο Ι.Χ.Ε. από τα στελέχη της “ΟΜΑΔΑΣ ΛΑ.Μ.ΔΑ” της οικείας Λιμενικής Αρχής, εντοπίστηκαν χάπια τα οποία εμπίπτουν στον νόμο περί ναρκωτικών ουσιών.

Προανάκριση διενεργείται από την Περιφερειακή Ομάδα Δίωξης Ναρκωτικών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share