Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Θεσσαλονίκη: Εξαφανίστηκε αγόρι 14,5 ετών!

SOS!

27 Σεπτεμβρίου 2019 16:24
Θεσσαλονίκη: Εξαφανίστηκε αγόρι 14,5 ετών!

Σύμφωνα με την ενημέρωση από το Χαμόγελο του Παιδιού, το αγόρι αγονείται από το απόγευμα της Πέμπτης
Στις 26 Σεπτεμβρίου, και ώρα 16:00, εξαφανίστηκε από την πόλη της Θεσσαλονίκης, ο Λοριντόν Ντ., 14,5 ετών.

Δείτε επίσης: Θεσσαλονίκη: Εντοπίστηκε παράνομο εργαστήρι με ποτά μπόμπα!

Για την εν λόγω εξαφάνιση, το Χαμόγελο του Παιδιού ενημερώθηκε σήμερα Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου, πρωινές ώρες, όταν και έλαβε τα απαραίτητα στοιχεία του παιδιού, προκειμένου να προβεί στη δημοσιοποίησή τους.

Ο Λοριντόν Ντ. έχει ύψος 1,70 μ., έχει 75 κιλά βάρος, έχει καστανά μαλλιά και μαύρα μάτια, ενώ φορούσε μπλε παντελόνι φόρμας, μαύρη μπλούζα και μαύρα αθλητικά παπούτσια.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.

Θεσσαλονίκη: Άντρας προσπάθησε να απαγάγει αγοράκι έξω από το σχολείο!

Άντρας προσπάθησε να απαγάγει αγοράκι έξω από το σχολείο στην Θεσσαλονίκη...

Ο μικρός μαθητής, βγαίνοντας από το κτίριο του σχολείου του, παρατήρησε πως ένας άνδρας σε ένα άσπρο βαν, μαζί με έναν ακόμη στη θέση του συνοδηγού, τον παρακολουθούσαν. Κάποια στιγμή ο ένας από τους δύο τον πλησίασε και του ζήτησε, όπως είπε ο μικρός, να του διαβάσει κάποιο όνομα στο θυροτηλέφωνο μιας πολυκατοικίας, επειδή δεν γνώριζε γράμματα. Ο μικρός φοβήθηκε και έφυγε τρέχοντας στο σπίτι του, όπου είπε στην μητέρα του το περιστατικό. Η ίδια με τη σειρά του ενημέρωσε τον διευθυντή του 6ου Διαπολιτισμικού Δημοτικού Σχολείου του Δήμου Κορδελιού, με τον τελευταίο να επιβεβαιώνει την είδηση μέσω social media και να ειδοποιεί τους γονείς για το περιστατικό.

Μάλιστα, κάτοικοι της περιοχής και γονείς των μαθητών, αναφέρουν πως αυτό δε συμβαίνει για πρώτη φορά, αφού εδώ και καιρό γνωρίζουν για την ύπαρξη ενός λευκού βαν που προσεγγίζει μικρά παιδιά. Ετσι η αστυνομία έχει αυξήσει τις περιπολίες στα σχολεία των γύρω περιοχών, όπως ανέφερε και το δελτίο ειδήσεων του Star. Παρόμοι περιστατικό είχε σημειωθεί τον περασμένο μήνα στη Πύλο, όπου ένα 10χρονο παιδί πρόλαβε να φτάσει στην μητέρα του, πριν τον πλησιάσει ένας άγνωστος.

Συναγερμός στη Θεσσαλονίκη: Άγρια καταδίωξη στην Εγνατία Οδό!

Συναγερμός στη Θεσσαλονίκη! Άγρια καταδίωξη στην Εγνατία Οδό! Συγκεκριμένα στη σύλληψη δύο αλλοδαπών, ηλικίας 23 και 20 ετών, προχώρησαν αστυνομικοί του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Θεσσαλονίκης. Θεσσαλονίκη: Κινηματογραφική καταδίωξη τα μεσάνυχτα!

Καθώς διαπιστώθηκε ότι μετέφεραν παράνομα, άτομα που στερούνταν νομιμοποιητικών εγγράφων για την παραμονή τους στην ελληνική επικράτεια.

Σύμφωνα με όσα ανακοινώθηκαν, χθες το απόγευμα, στον κόμβο των Κερδυλλίων στην Εγνατία Οδό, αστυνομικοί πραγματοποίησαν σήμα στάσης σε Ι.Χ. φορτηγό που επέβαιναν οι συλληφθέντες, οι οποίοι προκειμένου να διαφύγουν τη σύλληψη ανέπτυξαν ταχύτητα πραγματοποιώντας επικίνδυνους ελιγμούς. Βίντεο ντοκουμέντο από τους πυροβολισμούς στον Κολωνό!

Ακολούθησε καταδίωξη και με τη συνδρομή αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος και του Τμήματος Ασφαλείας Λαγκαδά και της Τροχαίας Λητής, οι δράστες συνελήφθησαν σε παράπλευρη οδό στο ύψος Δερβενίου, όπου ο οδηγός εγκατέλειψε το όχημα χωρίς να το ακινητοποιήσει πλήρως και προσπάθησε να διαφύγει πεζός, με αποτέλεσμα το φορτηγό αυτοκίνητο να ολισθήσει και να προσκρούσει σε υπηρεσιακό όχημα.

Έπειτα από έλεγχο που ακολούθησε στο αυτοκίνητο, διαπιστώθηκε η παράνομη μεταφορά δώδεκα αλλοδαπών. Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία, κατά περίπτωση, για παράνομη μεταφορά -προώθηση αλλοδαπών στο εσωτερικό της χώρας, απείθεια, αντίσταση, φθορά ξένης ιδιοκτησίας, διατάραξη ασφάλειας συγκοινωνιών και παράβαση του ΚΟΚ. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο εισαγγελέα.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share