Πέμπτη, 27 Ιανουαρίου 2022

Κεφαλονιά: Κατολίσθηση σε παραλία κοντά σε λουόμενους!

Σοκαριστικό!

27 Σεπτεμβρίου 2019 14:17
Κεφαλονιά: Κατολίσθηση σε παραλία κοντά σε λουόμενους!

Κατολίσθηση στο δυτικό τμήμα της παραλίας “Ξι”, στο Ληξούρι Κεφαλονιάς, σημειώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης. Περί τα 150 κυβικά μέτρα υλικού - πηλού και πετρών - έπεσαν σε απόσταση 300, περίπου, μέτρων από τους λουόμενους!

Διάβασε επίσης: Σοκ: Νεκρός στη φωτιά στο Κυρονέρι!

Στο σημείο μετέβησαν στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής, όπου διαπίστωσαν την κατολίσθηση περίπου εκατόν πενήντα (150 κ.μ.) κυβικών μέτρων υλικού (πηλός και πέτρες) σε απόσταση τριακοσίων μέτρων, περίπου, από τους λίγους λουόμενους, που βρίσκονταν στην παραλία.

Με τη συνδρομή των στελεχών της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και ειδικού μηχανήματος το οποίο μετακίνησε το υλικό της κατολίσθησης, διενεργήθηκε έρευνα για την ύπαρξη τυχόν παγιδευμένων ατόμων με αρνητικά αποτελέσματα.

Από τη Λιμενική Αρχή Κεφαλληνίας τοποθετήθηκε στο σημείο ταινία απαγόρευσης πρόσβασης, ενώ στην περιοχή υπήρχε ήδη τοποθετημένη πινακίδα υψηλού κινδύνου από πτώση βράχων.

Ναύπλιο: Βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή που σημειώνεται μεγάλη κατολίσθηση σε παραλία!

Νέα μεγάλη κατολίσθηση σημειώθηκε στο Γύρο της Αρβανιτιάς στο Ναύπλιο, την Τετάρτη, ένα πολυσύχναστο σημείο όπου επισκέπτονται πολλοί ντόπιοι και τουρίστες, όλες τις εποχές του χρόνο. Τρομακτικό βίντεο: Η δύναμη της φύσης! Περιστατικά φυσικών φαινομένων που μας πάγωσαν!

Βράχια και χώματα αποκολλήθηκαν τόσο στην παραλία όσο και στην περιπατητική διαδρομή και ουσιαστικά έκοψαν τον πεζόδρομο στα δύο, ενώ κινητοποιήθηκαν το Λιμενικό, υπηρεσίες του Δήμου και ο Δήμαρχος Ναυπλιέων, Δημήτρης Κωστούρος.

Υπενθυμίζεται πως τον Ιούνιο του 2018 είχε σημειωθεί και πάλι μεγάλη κατολίσθηση. Η υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Ναυπλίου είχε αποκλείσει τις εισόδους του πεζόδρομου έχοντας βάλει προειδοποιητικές πινακίδες κινδύνου και κάγκελα, πολλοί όμως έβρισκαν τρόπους και τα παρέκαμπταν.

Πρόκειται για μία εξαιρετική διαδρομή, δίπλα στη θάλασσα, που ενώνει την πλαζ της Αρβανιτιάς με την παραλία της πόλης του Ναυπλίου, ωστόσο μετά τις κατολισθήσεις, εγκυμονεί κινδύνους για τους περαστικούς.

Σοκαριστικό περιστατικό καταγράφηκε σε βίντεο! Κατολίσθηση βράχου παραλίγο να καταλήξει σε τραγωδία!

Σοκαριστικό περιστατικό καταγράφηκε σε βίντεο! Κατολίσθηση βράχου παραλίγο να καταλήξει σε τραγωδία!

Αυτό το σοκαριστικό περιστατικό παραλίγο να καταλήξει σε τραγωδία. Σε επαρχιακό δρόμου της Ταιβάνέγινε μια φοβερή κατολίσθηση. Ευτυχώς κανένας δεν χτύπησε αλλά το θέαμα είναι εξαιρετικά τρομακτικό.

Δείτε το βίντεο:

 

Ροή ειδήσεων

Share