Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Τραγωδία στην Ζάκυνθο: Μητέρα σκοτώθηκε την ώρα που πήγαινε το παιδί της σχολείο!

Ένα τροχαίο που σκόρπισε θλίψη...

27 Σεπτεμβρίου 2019 13:17
Τραγωδία στην Ζάκυνθο: Μητέρα σκοτώθηκε την ώρα που πήγαινε το παιδί της σχολείο!

Μια τραγωδία συνέβη στην Ζάκυνθο όταν μια μητέρα σκοτώθηκε την ώρα που πήγαινε το παιδί της στο σχολείο! Η άτυχη γυναίκα, αλβανικής υπηκοότητας, διέσχιζε τον δρόμο για να πάει στο σχολείο το ανήλικο παιδί της όταν παρασύρθηκε από διερχόμενο Ι.Χ που οδηγούσε μια 30χρονη γυναίκα, ζακυνθινής καταγωγής.

Μετά τη σύγκρουση, σύμφωνα με την αστυνομία, η 30χρονη, που μέσα στο αυτοκίνητο είχε και τα δικά της παιδιά, με βάση τις αναφορές του ermisnews, εγκατέλειψε στην άσφαλτο την 55χρονη και τράπηκε σε φυγή. Τραγωδία στην Εύβοια: Γυναίκα καταπλακώθηκε από δέντρο!

Αμέσως, κινητοποιήθηκε η Αστυνομική Διεύθυνση Ζακύνθου και μαζί με την Τροχαία του νησιού ξεκίνησαν τη διαδικασία συλλογής στοιχείων από κατοίκους που είδαν το συμβάν και λίγη ώρα αργότερα συνέλαβαν την 30χρονη γυναίκα.

Τρoχαίο ατύχημα για πρώην Έλληνα υπουργό! (photos)

Tροχαίο ατύχημα με υλικές ζημιές είχε στη Θεσσαλονίκη ο πρώην βουλευτής και υφυπουργός των κυβερνήσεων του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Μάρδας. Σοκαριστικό τροχαίο στην Πάτρα: Αυτοκίνητο «καρφώθηκε» σε αυλή σπιτιού! (photos)

Οδηγώντας στην περιφερειακή οδό ο Δημήτρης Μάρδας άλλαξε λωρίδα κυκλοφορίας όταν διαπίστωσε κάποια βλάβη και χτυπήθηκε στο πίσω αριστερό μέρος του οχήματος από φορτηγό που ακολουθούσε.

Ο καθηγητής του ΑΠΘ, που έχει διατελέσει υφυπουργός Οικονομικών και Εξωτερικών στις κυβερνήσεις του Αλέξη Τσίπρα, καθησύχασε τους διαδικτυακούς του φίλους (με ανάρτησή του στο Facebook), διαβεβαιώνοντας πως όλοι είναι καλά και πως το ατύχημα άφησε μόνο υλικές ζημιές.

Στο νοσοκομείο ο πρώην υφυπουργός Δημήτρης Αποστολάκης μετά από τροχαίο!

Χειρουργήθηκε ο πρώην υφυπουργός Άμυνας κ. Δημήτρης Αποστολάκης, μετά από το σοβαρό τροχαίο που είχε το βράδυ του Σαββάτου 7 Σεπτεμβρίου, όταν τον παρέσυρε αυτοκίνητο τραυματίζοντας τον έξω από το πάρκινγκ στην πλαζ της Ραφήνας!

Δείτε επίσης:Σοκ! Ανήλικος μαχαίρωσε τον πατέρα του στη Ρόδο!

Όπως αναφέρουν πηγές, η κόρη του και δημοτική σύμβουλος Ραφήνας – Πικερμίου κυρία Μαρία Αποστολάκη, το χειρουργείο που έκανε ο πατέρας της στο πόδι ήταν επιτυχημένο και πλέον βρίσκεται στο στάδιο της ανάρρωσης.

Η κυρία Αποστολάκη ρώτησε στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο Ραφήνας γιατί δεν υπήρχε κάποιο ασθενοφόρο στην πόλη την ημέρα των εορτασμών της Παντοβασίλισσας, ενώ υπήρχαν τρεις παράλληλες εκδηλώσεις.

Να σημειώσουμε πως το ασθενοφόρο έφτασε στο σημείο του ατυχήματος μετά από περίπου μιάμιση ώρα!

Τρομακτική στιγμή στη Δυτική Αχαΐα: Κινδύνευσαν μαθητές δημοτικού!

Τρομακτικές στιγμές έζησαν το πρωί της Τετάρτης κατά τη μεταφορά τους στο σχολείο μαθητές δημοτικού στη Δυτική Αχαΐα. Τραγωδία: Κατέρρευσε αίθουσα σχολείου! 7 νεκροί μαθητές!

Ο οδηγός του ταξί που έχει αναλάβει το μεταφορικό έργο από τον Άγιο Νικόλαο στο σχολείο του Λάππα, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες έχασε τον έλεγχο του οχήματος με αποτέλεσμα να εκτραπεί στο ύψος του Απιδεώνα. Τραγωδία: Άνδρας σκότωσε 8 μαθητές με μαχαίρι!

Αποτέλεσμα του τροχαίου ήταν δυο μαθητές να μεταφερθούν όπως πληροφορείται το tempo24.news, για προληπτικούς λόγους στο Κέντρο Υγείας Κάτω Αχαΐας.

Τα ακριβή αίτια του συμβάντος ερευνά το Ανακριτικό Τμήμα της Τροχαίας.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share