Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Τραγωδία στην Εύβοια: Γυναίκα καταπλακώθηκε από δέντρο!

Πώς συνέβη το ατύχημα;

27 Σεπτεμβρίου 2019 11:41
Τραγωδία στην Εύβοια: Γυναίκα καταπλακώθηκε από δέντρο!

Μια τραγωδία σημάδεψε την Εύβοια αφού μια γυναίκα καταπλακώθηκε από κορμό ευκαλύπτου!

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην Παναγίτσα Πολιτικών γινόντουσαν εργασίες κλαδέματος και καθαρισμού στον κήπο του σπιτιού της και την ώρα που ένας εργάτης έκοβε κλαδιά του δέντρου, ένα από αυτά χτύπησε πάνω σε άλλο δέντρο και εκτινάχθηκε σαν ελατήριο, καταλήγοντας στην ανυποψίαστη ιδιοκτήτρια του σπιτιού που καθόταν εκεί κοντά. Απίστευτη βαρβαρότητα στην Εύβοια: Άνδρας χτύπησε μέχρι θανάτου γατάκι με ρόπαλο!

Η 60χρονη τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι και στο στήθος. Στο σημείο έφτασαν άμεσα οι εθελοντές του κλιμακίου Δυνάμεων Δασοπροστασίας και Διάσωσης από τα Ψαχνά και ξεκίνησαν τη διαδικασία απεγκλωβισμού της καθώς και όχημα από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Χαλκίδας.

Η γυναίκα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Χαλκίδας.

Οργή και πόνος! Νταήδες κρέμασαν 11χρονη συμμαθήτριά τους από δέντρο για να γελάσουν! (photos)

Παιδιά ηλικίας 11 ετών κρέμασαν από ένα δέντρο με ένα σχοινί την επίσης 11χρονη συμμαθήτριά τους. Θρήνος στο Πήλιο: Άνδρας κρεμάστηκε με την αλυσίδα του ποδηλάτου!

Τα παιδιά από τη Δυτική Αυστραλία φέρεται να κρέμασαν την Άμπερ Γιουν από το λαιμό της, με σκοπό να της προκαλέσουν πνιγμό για να γελάσουν.

Το άτυχο κορίτσι, που έπασχε από καρδιακό ελάττωμα, πάλευε να αναπνεύσει και σώθηκε όταν ένας τρομοκρατημένος δάσκαλος είδε τι συνέβη και έκοψε γρήγορα το σχοινί.

Η μητέρα της Άμπερ, η Μπελίντα Γιουν, δήλωσε ότι τα πόδια της κόρης της ήταν γεμάτα γρατζουνιές ​​και ότι αν καθυστερούσε ο δάσκαλος μερικά δευτερόλεπτα, το παιδί της θα είχε πεθάνει.

Η αστυνομία της Δυτικής Αυστραλίας έχει ξεκινήσει ερευνά για το περιστατικό.

“Έχουμε προβλήματα, οι συμμαθητές της εκφοβίζουν τηνΆμπερ, προκαλώντας σημαντικά προβλήματα που σχετίζονται με το άγχος,” είπε η κ.Γιουν.

“Η Amber έχει περάσει πολλά στη ζωή της, υπέφερε πολύ πόνο και έζησε καταστάσεις τόσο τρομακτικές που τα περισσότερα παιδιά ευτυχώς δεν θα ζήσουν ποτέ.”

Το σχολείο, το οποίο ισχυρίζεται ότι προσφέρει στα παιδιά ένα «περιβάλλον φροντίδας, χωρίς αποκλεισμούς» και έχει το σύνθημα «αγάπη, ενότητα και ειρήνη», δήλωσε ότι «συνεχίζει να βοηθά τις οικογένειες που επηρεάστηκαν από αυτό το συμβάν».

Μέχρι στιγμής, κανείς δεν έχει συλληφθεί για το περιστατικό και οι γονείς του άτυχου κοριτσιού ελπίζουν να αποδοθούν ευθύνες μόλις ολοκληρωθεί η έρευνα της αστυνομίας.

Παιδί κρεμάστηκε σε ασανσέρ! (Video)

Βίντεο σοκ δείχνει τις τρομακτικές στιγμές που έζησε ένα μικρό παιδί στην Τουρκία όταν κινδύνεψε να χάσει τη ζωή του σε ασανσέρ κτηρίου στην Κωνσταντινούπολη. Πριν λίγους μήνες ένας φοιτητής είχε κρεμαστεί μέσα στην φοιτητική εστία της Πάτρας

Όπως φαίνεται στο βίντεο από την κάμερα ασφαλείας όλα συνέβησαν όταν το μικρό αγόρι μπήκε στο ασανσέρ ενώ πίσω του σερνόταν ένα κομμάτι σκοινί που ήταν περασμένο στο λαιμό του.

Το βίντεο από το ασανσέρ με το αγόρι να κρεμιέται:

Το μικρό αγόρι σώθηκε τελικά χάρη στην παρέμβαση της μεγαλύτερης αδελφής του. Τράβηξε προς το κάτω το σχοινί και πάτησε το κουμπί ακινητοποίησης του ανελκυστήρα.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share