Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Έφοδος πραγματοποιήθηκε στις φυλακές Αυλώνας! Τι συνέβη; (Video)

Τι εντόπισαν στελέχη της Ομάδας Αντιμετώπισης Έκνομων Ενεργειών;

26 Σεπτεμβρίου 2019 09:29
Έφοδος πραγματοποιήθηκε στις φυλακές Αυλώνας! Τι συνέβη; (Video)

Έφοδος πραγματοποιήθηκε στις φυλακές Αυλώνας! Τι ακριβώς συνέβη;

Η Ομάδα Αντιμετώπισης Έκνομων Ενεργειών (ΟΑΕΕ) συστάθηκε πριν από λίγους μήνες και είναι η πρώτη φορά που κάνει επιχείρηση σε άλλη φυλακή πέραν του Κορυδαλλού. Να σας θυμίσουμε: Συμπλοκή μεταξύ των κρατουμένων!

Αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι την περασμένη Παρασκευή είχε γίνει έφοδος στις φυλακές Κορυδαλλού όπου είχαν εντοπιστεί αυτοσχέδια μαχαίρια, σουβλιά, κινητά και ένα ηλεκτρονικός υπολογιστής.

Στις φυλακές Αυλώνα «χτύπησε» αυτήν τη φορά η νεοσύστατη ομάδα της Αστυνομίας, η οποία είχε βγάλει «λαυράκια» από τον Κορυδαλλό. Κατά τη μεταμεσονύχτια έφοδο, οι αστυνομικοί βρήκαν μαχαίρια, κινητά ακόμα και σπαθιά.

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Έπιασαν 24χρονο αλλοδαπό δραπέτη φυλακών!

Είχε αποδράσει από τις Αγροτικές Φυλακές Τίρυνθας Συνελήφθη την Κυριακή στην περιοχή της Ομόνοιας, από αστυνομικούς της Ομάδα Ζ, 24χρονος αλλοδαπός, δραπέτης φυλακών.

Διάβασε επίσης: Σοκ στην Κρήτη: Βρέθηκε μωρό μέσα σε τάπερ!

Ο 24χρονος είχε αποδράσει στις 28 Αυγούστου από το Αγροτικό Κατάστημα Κράτησης Ενηλίκων Τίρυνθας, μαζί με τρείς συγκρατούμενους του, εκ των οποίων ένας 27χρονος εντοπίστηκε και συνελήφθη στις 3 Σεπτεμβρίου στον Άγιο Παντελεήμονα.

Επιπλέον, εξακριβώθηκε ότι εκκρεμούσε σε βάρος του καταδικαστική απόφαση με ποινή φυλάκισης τριών ετών και εννέα μηνών για σωματικές βλάβες και παραβάσεις της Νομοθεσίας περί όπλων και περί ενδοοικογενειακής βίας.

Ο συλληφθείς, με τις δικογραφίες που σχηματίσθηκαν σε βάρος του από το Τμήμα Ασφαλείας Ομονοίας, οδηγήθηκε στους αρμόδιους Εισαγγελείς.

Συναγερμός στο λιμάνι της Πάτρας: Συνελήφθη Τούρκος!

Συναγερμός σήμανε στο λιμάνι της Πάτρας όταν συνελήφθη ένας 23χρονος Τούρκος υπήκοος. Αμέσως ειδοποιήθηκε και η ΕΥΠ. Συνέλαβαν τον νο1 προμηθευτή λαθραίων τσιγάρων στην ΑΣΟΕΕ! (Video)

Ο 23χρονος που συνελήφθη στο Λιμάνι της Πάτρας το απόγευμα της Παρασκευής, ήταν Τούρκος υπήκοος ο οποίος μπήκε στην Ελλάδα από τα σύνορα του Έβρου και σκόπευε να ταξιδέψει στην Ιταλία.

Τον Τούρκο υπήκοο αντιλήφθηκαν οι Λιμενικοί, τον συνέλαβαν και τον παρέδωσαν στις Αστυνομικές Αρχές, ενώ παράλληλα ενημερώθηκε και το αρμόδιο κλιμάκιο της ΕΥΠ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news, ο 23χρονος είναι κάτοικος Κωνσταντινούπολης.

Σοκ στη Φωκίδα: Συνελήφθη πυροσβέστης χασισοκαλλιεργητής!

Σοκ στη Φωκίδα! Συνελήφθη πυροσβέστης χασισοκαλλιεργητής! Τι εντόπισαν οι αρχές σε ειδικό διαμορφωμένο χώρο μέσα στο περιφραγμένο αγρόκτημα;

Βάσει στοιχείων, εντοπίστηκαν πέντε δενδρύλλια κάνναβης ύψους ως 1,80 μέτρου σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο μέσα σε ένα περιφραγμένο αγρόκτημα του 38χρονου, τα οποία ξεριζώθηκαν και κατασχέθηκαν. Σε έρευνα που ακολούθησε στην κατοικία του πυροσβέστη, βρέθηκαν και τρία γυάλινα δοχεία που περιείχαν συνολικά 100 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης. Να σας θυμίσουμε: Συνέλαβαν τον νο1 προμηθευτή λαθραίων τσιγάρων στην ΑΣΟΕΕ! (Video)

Ο πυροσβέστης χασισοκαλλιεργητής οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Άμφισσας κατηγορούμενος για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών

Δεν προστάτευε μόνο τα δέντρα του δάσους σε περιοχή της Ιτέας στην Φωκίδα, αλλά και τα... χασισόδεντρα που καλλιεργούσε ένας 38χρονος πυροσβέστης ο οποίος συνελήφθη το απόγευμα της Τετάρτης μετά από έρευνες των αστυνομικών της Ο.Π.Κ.Ε.Άμφισσας – Δελφών!

Τραγωδία: Νεκρός πυροσβέστης ύστερα από έκρηξη σε κέντρο υγείας!

Ένας πυροσβέστης νεκρός και άλλα έξι άτομα τραυματίστηκαν, από έκρηξη που σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας (ώρα ΗΠΑ), στα διοικητικά γραφεία κέντρου για άτομα με ειδικές ανάγκες, στην πολιτεία Μέιν των Ηνωμένων Πολιτειών.

Η πυροσβεστική υπηρεσία του Φάρμινγκτον ανταποκρίθηκε άμεσα σε κλήση που έκανε λόγο για «μυρωδιά αερίου» στο διοικητικό κτίριο της οργάνωσης Life Enrichment Advancing People (LEAP), η οποία βοηθά ενήλικους με αναπηρία.

«Κατά την άφιξη της πυροσβεστικής ομάδας στην περιοχή, ώστε να διερευνήσει την υπόθεση, πραγματοποιήθηκε η έκρηξη», ανέφερε η σχετική ενημέρωση.

Από την έκρηξη, που προκλήθηκε, πιθανότατα, από διαρροή προπανίου, σκοτώθηκε ένας πυροσβέστης και τραυματίστηκαν άλλοι έξι άνθρωποι, μεταξύ των οποίων τέσσερις πυροσβέστες, ένας εργαζόμενος στη LEAP και ένας υπάλληλος ασθενοφόρων.

Πολλά σπίτια στην περιοχή υπέστησαν ζημιές και το κτίριο της LEAP «καταστράφηκε ολοσχερώς», δήλωσε η αστυνομία.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε υπάλληλος της LEAP, πέντε λεπτά πριν την έκρηξη, μια ομάδα παιδιών είχε επιβιβαστεί σε σχολικό λεωφορείο, ακριβώς μπροστά από το κτίριο!

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share