Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Βόλος: "Κυνηγός" χαλκού έκλεψε μέχρι και όπλο!

Άρπαξε δύο κυνηγετικά όπλα!

25 Σεπτεμβρίου 2019 14:25
Βόλος:

Τίποτα δεν άφησε στις εγκαταστάσεις μιας εταιρείας και σε δυο σπίτια στο Βόλο, στα οποία εισέβαλε με διάρρηξη ή βρίσκοντας ανασφάλιστη την είσοδο, ένας 23χρονος «κυνηγός» χαλκού! Εκτός από τον συγκεντρωμένο χαλκό, «σήκωσε» ό,τι άλλο βρήκε μεταξύ των οποίων και δύο κυνηγετικά όπλα!

Δείτε επίσης: Συναγερμός στη Θεσσαλονίκη: Άγρια καταδίωξη στην Εγνατία Οδό!

Χάρη στην άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών της Ασφάλειας που ενημερώθηκαν για την τελευταία εισβολή του, ο δράστης εντοπίστηκε να κινείται με το Ι.Χ. αυτοκίνητό του το οποίο κατασχέθηκε καθώς στο εσωτερικό του βρέθηκε το μεγαλύτερο μέρος από τα συνολικά 13 κιλά χαλκού, το χάλκινο καζάνι, τα δύο δοχεία με βενζίνη, τα πέντε ηλεκτρικά εργαλεία, καθώς και τα όπλα που είχε κλέψει.

Μαζί με αυτά, κατασχέθηκαν δύο διαρρηκτικά εργαλεία που χρησιμοποίησε ο 23χρονος, ο οποίος παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου κατηγορούμενος για κλοπή και παράβαση του νόμου περί όπλων. Η Ασφάλεια διενεργεί προανάκριση για το ενδεχόμενο να έχει διαπράξει και άλλα αδικήματα.

Τραγωδία στο Βόλο: Επιστρέφει το λούνα παρκ του «τρόμου» σε παζάρι!

Ένα μήνα περίπου μετά την τραγωδία στο λούνα παρκ στον Αλμυρό Βόλου, όπου μια 14χρονη εκτοξεύτηκε από παιχνίδι και βρήκε ακαριαίο θάνατο, το ίδιο λούνα παρκ επιστρέφει στη Λάρισα. Τραγωδία στο Βόλο: «Μίλησε» η ιατροδικαστική εξέταση για τον θάνατο της 14χρονης! (Video)

Το λούνα παρκ θα λειτουργήσει σε ένα από τα μεγαλύτερα παζάρια της περιοχής, που ξεκινά σήμερα, με τον δήμο να πραγματοποιεί εξονυχιστικούς ελέγχους σε όλα τα παιχνίδια. Βίντεο - ντοκουμέντο από την τραγωδία στο Βόλο: Οι πρώτες στιγμές μετά το δυστύχημα στο λούνα παρκ!

Όπως αναφέρει το onlarisa.gr ο δήμος τονίζει ότι δεν πρέπει να υπάρχει λόγος ανησυχίας για τους Λαρισαίους , διότι τηρήθηκαν όλοι οι όροι βάσει της νομοθεσίας και επιπλέον προκειμένου να υπάρχει ακόμη μεγαλύτερη ασφάλεια γίνονται και περαιτέρω έλεγχοι ώστε να μην υπάρξει ούτε υποψία κινδύνου.

Τραγωδία στο Βόλο: Αποκάλυψη σοκ! Στο ίδιο παιχνίδι είχε τραυματιστεί μια 9χρονη! (Video)

Οι εξελίξεις τρέχουν και συνεχώς μαθαίνουμε νέα δεδομένα για την τραγωδία στο Βόλο που στόιχισε τη ζωή σε μια 14χρονη. Σύμφωνα με το δελτίο ειδήσεων του OPEN δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο.

Πιο συγκεκριμένα πριν από 10 χρόνια στη Χαλκίδα, στο ίδιο παιχνίδι της ίδιας εταιρείας είχε τραυματιστεί σοβαρά ένα 9χρονο κοριτσάκι το οποίο τότε είχε γλιτώσει από θαύμα. Τραγωδία στο Βόλο: Ελεύθερη η ιδιοκτήτρια του λούνα παρκ!

“Είναι το ίδιο μηχάνημα, η ίδια ιδιοκτήτρια και δυστυχώς επαληθεύτηκαν οι φόβοι μας με αυτά που είχαμε πει τότε στο δικαστήριο ότι το δικό μας το παιδί σώθηκε από ένα θαύμα και δυστυχώς θα θρηνήσουμε θύματα. Οι φόβοι μας επαληθεύτηκαν, ένα νεαρό κορίτσι έχασε τη ζωή του άδικα”, είπε ο κ. Γιάννης Μπουρτζίκας, ο πατέρας του κοριτσιού που είχε τραυματιστεί στη Χαλκίδα.

“Είχε συμβεί ακριβώς το ίδιο πράγμα, το παιδί είχε ανέβει στο ίδιο παιχνίδι στη Χαλκίδα στις 29 Ιουλίου το 2009, η μικρή ήταν τότε εννέα ετών. Μας είχαν βεβαιώσει και ο χειριστής και οι υπεύθυνοι ότι το μηχάνημα παρέχει ασφάλεια και πως είναι πιστοποιημένο. Το παιδί ανέβηκε και κάθισε ακριβώς στην ίδια θέση με αυτή του κοριτσιού. Ξαφνικά το μηχάνημα ενώ οι κινήσεις ήταν ομαλές άρχισε να αναπτύσσει ταχύτητα. Η ταχύτητα ήταν μεγάλη και κάποια στιγμή είδα ότι τα πόδια του παιδιού άρχισαν να αναπηδούν από το πάτωμα. Τότε πήγα αμέσως στον χειριστή και του είπα να σταματήσει αμέσως το μηχάνημα γιατί το παιδί θα πέσει. Δεν πέρασαν κάποια δευτερόλεπτα, το παιδί γλίστρησε κάτω από τη μπάρα, κρεμάστηκε από το σίδερο που υπήρχε, έφυγε στον αέρα από ύψος 15 μέτρων. Το παιδί έπαθε κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, αφαίρεση σπλήνας, θλάση των νεφρών, κατάγματα στη λεκάνη, κατάγματα στο κεφάλι”, πρόσθεσε μεταξύ άλλων ο κ. Μπουρτζίκας.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share