Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Τραγωδία στη Μυτιλήνη: Φορτηγό συνέθλιψε 5χρονο αγοράκι!

Θλίψη!

24 Σεπτεμβρίου 2019 14:47
Τραγωδία στη Μυτιλήνη: Φορτηγό συνέθλιψε 5χρονο αγοράκι!

Απίστευτη τραγωδία πριν από λίγο στη Μυτιλήνη με ένα φορτηγό να συνθλίβει 5χρονο αγοράκι! Φρίκη: Φορτηγό έκανε όπισθεν και σκότωσε άστεγο!

Συγκεκριμένα όπως μετέδωσε η ΕΡΤ Αιγαίου ένα αγοράκι 5 χρονών από το Αφγανιστάν βρήκε τραγικό θάνατο καθώς το πάτησε φορτηγό!

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το αγοράκι έπαιζε και ήταν μέσα σε χαρτοκιβώτιο.

Συναγερμός! Φορτηγό έπεσε πάνω σε ανθρώπους! Τουλάχιστον 10 νεκροί!

Φορτηγό έπεσε πάνω σε ανθρώπους στην Κίνα, με αποτέλεσμα τουλάχιστον 10 άνθρωποι να χάσουν τη ζωή τους και άλλοι 16 να τραυματιστούν, σύμφωνα με τις τοπικές αρχές. Θρίλερ στην Ηλιούπολη: Αυτοκίνητο έπεσε σε πάγκο λαϊκής αγοράς! (photos)

Το περιστατικό σημειώθηκε το πρωί της Κυριακής, στο χωριό Ζενζιχούα της περιφέρειας Ξιάνγκταν, στην επαρχία Χουνάν της κεντρικής Κίνας.

Το φορτηγό ήταν φορτωμένο και έπεσε πάνω σε πλήθος ανθρώπων, σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Δημόσιας Ασφαλείας που αναρτήθηκε στο Weibo.

Όλοι οι τραυματίες μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία.

Ασαφή είναι μέχρι στιγμής οι συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το εν λόγω περιστατικό. Σε εξέλιξη είναι οι έρευνες των Αρχών.

Άγριο έγκλημα στην Μυτιλήνη: 15χρονος σκότωσε συνομήλικό του!

Άγριο έγκλημα έγινε τα μεσάνυχτα στη μονάδα φιλοξενίας ανηλίκων στη Μυτιλήνη και συγκεκριμένα στο κέντρο υποδοχής και ταυτοποίησης στη Μόρια. Νέα τροπή στο φονικό στην Καβάλα: «Γι’ αυτό σκότωσα μάνα και γιο»! (Video)

Δεκαπεντάχρονος ασυνόδευτος πρόσφυγας αφγανικής καταγωγής σε κατάσταση αμόκ επιτέθηκε σε συνομηλίκους ομοεθνείς του, σκοτώνοντας με μαχαίρι έναν εξ αυτών, τραυματίζοντας σοβαρά ακόμη έναν και ελαφρύτερα έναν τρίτο.

Τα αίτια της επίθεσης δεν έχουν γίνει γνωστά.

Στο χώρο φιλοξενίας ασυνόδευτων ανηλίκων σε υποδομές για 160 άτομα διαμένουν αυτή τη στιγμή πάνω 600 ανήλικοι.

5χρονο αγοράκι έπεσε από μεγάλο ύψος!

Με τη συνοδεία περιπολικού της αστυνομίας μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο από το ΕΚΑΒ ένα αγοράκι πέντε ετών το οποίο έπεσε από μεγάλο ύψος! Βόλος: Βρέφος έπεσε από μπαλκόνι!

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το ατύχημα σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης στα Χανιά, στην Κρήτη. Το μικρό παιδί έπεσε στο κενό από ύψος περίπου τριών μέτρων, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες. Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό αν ήταν παρόντες οι γονείς του. Θρίλερ στη Θεσσαλονίκη: Γυναίκα έπεσε από το δεύτερο όροφο στο φωταγωγό! (photo-video)

Άμεσα σήμανε συναγερμός στο ΕΚΑΒ και το αγοράκι μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Χανίων. Στο σημείο έσπευσε και αστυνομία για να καταγράψει το περιστατικό. Κρήτη: Άνδρας έπεσε από πρώτο όροφο πολυκατοικίας

Όπως αναφέρει ο διοικητής του νοσοκομείου κ. Μηνάς Βουλγαρίδης στο neakriti.gr, «το παιδί έφτασε λίγο πριν τις 20:30 στο νοσοκομείο και είχε τις αισθήσεις του. Οι πρώτες ενδείξεις δείχνουν ότι είναι εκτός κινδύνου, ωστόσο πρέπει να γίνουν όλες οι απαραίτητες εξετάσεις οπότε δεν μπορούμε να πούμε κάτι παραπάνω. Το σίγουρο είναι ότι θα χρειαστεί νοσηλεία».

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share