Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Σοβαρά τραυματίστηκε κυνηγός στην Ελασσόνα μετά από επίθεση αγριογούρουνου!

Πώς ακριβώς συνέβη;

24 Σεπτεμβρίου 2019 13:58
Σοβαρά τραυματίστηκε κυνηγός στην Ελασσόνα μετά από επίθεση αγριογούρουνου!

Σοβαρά τραυματίστηκε κυνηγός στην Ελασσόνα! Το περιστατικό εκτυλίχθηκε το πρωί του περασμένου Σαββάτου (21/09) όταν ο άνδρας είχε βρεθεί με την παρέα του στο σημείο προκειμένου να κυνηγήσουν αγριογούρουνα.

Ωστόσο, στην προσπάθειά να βγάλει ένα αγριογούρουνο από την φωλιά του, αυτό όρμησε κατά πάνω του και τον χτύπησε στην κοιλιά και στο πόδι με τα δόντια του. Σοκ στη Ρωσία: Κυνηγός πέρασε τον 18χρονο γιο του για θήραμα και τον σκότωσε!

Ευτυχώς, στιγμές αργότερα το ζωντανό άφησε τον άνδρα και έτσι οι φίλοι του κατάφεραν να τον προσεγγίσουν και να του προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες. Σύμφωνα με πληροφορίες, άμεσα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου οι γιατροί τον χειρούργησαν στην κοιλιά, όπου έφερε βαθύ τραύμα.

Σοκ στην Ευρατανία: Σε καρτέρι τραυματίστηκε κυνηγός!

Σοκάρει η είδηση από την Ευρυτανία για τον κυνηγό που τραυματίστηκε σε καρτέρι! Στην συγκεκριμένη περίπτωση, καθώς δεν είναι η πρώτη φορά, πρόκειται για μια παρέα τριών ατόμων που πήγαν για κυνήγι στη θέση Αϊ -Λιάς πάνω από το Μεγάλο Χωριό. Θηροφύλακες είδαν τον Χάρο με τα μάτια τους στο Ελαφονήσι!

Στο νοσοκομείο Καρπενησίου νοσηλεύεται τραυματισμένος 60χρονος κυνηγός που τα ξημερώματα τραυματίστηκε από σκάγια πάνω σε καρτέρι για αγριογούρουνο. Ο άτυχος άνδρας είναι τυχερός μέσα στην ατυχία του καθώς οι σφαίρες τον βρήκαν στο πόδι, συγκεκριμένα στον αριστερό μηρό και σύμφωνα με τους θεράποντες γιατρούς η ζωή του δεν είναι σε κίνδυνο σε καμία περίπτωση.

Ωστόσο για μια ακόμη φορά η αγαπημένη συνήθεια παραλίγο να καταλήξει σε τραγωδία και ο ένας φίλος, να πυροβολήσει τον άλλο, πάνω στο καρτέρι μέσα στο βουνό.

Ο 60χρονος σύμφωνα με πληροφορίες είναι Αθηναίος και είχε έρθει στο Καρπενήσι για Σαββατοκύριακο προκειμένου να πάει για κυνήγι με τους δύο φίλους του Ευρυτάνες.

Με ασθενοφόρο μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο γύρω στις 8 το πρωί, όπου οι γιατροί αφαίρεσαν τα σκάγια από το τραύμα στο πόδι.

Σέρρες: Ανήλικη διέρρηξε σπίτι ηλικιωμένης και αφαίρεσε κοσμήματα αξίας 10.000 ευρώ!

Ανήλικη διέρρηξε σπίτι ηλικιωμένης και αφαίρεσε κοσμήματα αξίας 10.000 ευρώ στις Σέρρες! Δικογραφία σχηματίστηκε σε βάρος ενός κοριτσιού μόλις 17 ετών από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Σερρών!

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν πληροφορίες, η 17χρονη, όπως διαπιστώθηκε μετά από σχετική έρευνα, κατάφερε να εισβάλει στην οικία της 74χρονης γυναίκας και να αφαιρέσει μέσα από αυτή κοσμήματα αξίας 10.000 ευρών, σύμφωνα με εκτίμηση της ηλικιωμένη παθούσας. Συναγερμός στις Σέρρες: Εξαφάνιση 16χρονης!

Γνώριζε για τα κοσμήματα που είχε η ηλικιωμένη;

Σύμφωνα πάντα με την ίδια πηγή το περιστατικό εκτυλίχθηκε το πρωί της 18ης Αυγούστου. Σημειώνεται ότι ακόμη δεν είναι γνωστό εάν η 17χρονη γνώριζε την ηλικιωμένη, καθώς ο τρόπος δράσης της φανερώνει πως πιθανών να ήταν καλά πληροφορημένη για τα κοσμήματα τα οποία είχε η 74χρονη γυναίκα στην οικία της.

Κρήτη: Γυναίκα κακοποίησε την μητέρα της και την παράτησε στην αυλή!

Σοκ προκαλεί στην Κρήτη μια γυναίκα η οποία κακοποίησε την μητέρα της και την παράτησε στην αυλή!

Την ηλικιωμένη γυναίκα βρήκε πεσμένη χθες το απόγευμα στην αυλή της ένας γείτονας και ειδοποίησε το ΕΚΑΒ. Άμεσα μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Κισσάμου, με τα τραύματά της, εκδορές στα χέρια κλπ, να μαρτυρούν ότι δεν τραυματίστηκε από πτώση, όπως υπέθεσαν αρχικά.

Έτσι, η ίδια ομολόγησε ότι κακοποιήθηκε από την ίδια της την κόρη, μία 55χρονη που αναζητήθηκε και συνελήφθη από την αστυνομία λίγη ώρα μετά, σύμφωνα με το zarpanews.gr.

Όπως είναι λογικό, σάλος έχει προκληθεί στην τοπική κοινωνία από αυτό το αναπάντεχο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share