Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Τραγικό: Έλουσε με βενζίνη πατέρα και κόρη για να τους κάψει!

Απάνθρωπη πράξη!

24 Σεπτεμβρίου 2019 10:01
Τραγικό: Έλουσε με βενζίνη πατέρα και κόρη για να τους κάψει!

Ένας 39χρονος Αλβανός, στη Καλαμάτα, εισέβαλε στο σπίτι όπου κατοικούν ένας ομοεθνής του και η κόρη του, τους περιέλουσε με βενζίνη και προσπάθησε να τους βάλει φωτιά.

Δείτε επίσης: Φρίκη! Βρέθηκαν 17 σακούλες σκουπιδιών με ακρωτηριασμένα πτώματα! (photo)

Λίγο έλειψε να πάρει εφιαλτική τροπή ο διαπληκτισμός ανάμεσα σε δύο οικογένειες Αλβανών που κατοικούν σε γειτονικά σπίτια στην κοινότητα Σπερχόγεια του Δήμου Καλαμάτας και βρίσκονται σε διένεξη, καθώς το μέλος της μιας προσπάθησε να κάψει ζωντανά δυο μέλη της άλλης!

Όλα έγιναν το μεσημέρι της Κυριακής, όταν οι δυο πλευρές άρχισαν να λογομαχούν και ένας 39χρονος εισέβαλε στο σπίτι όπου κατοικούν ένας ομοεθνής του και η κόρη του, τους περιέλουσε με βενζίνη και προσπάθησε να τους βάλει φωτιά! Για καλή τύχη πατέρα και κόρης, ο δράστης δεν τα κατάφερε επειδή του ξέφυγαν καλώντας ταυτόχρονα σε βοήθεια.

Οι κάτοικοι του χωριού ειδοποίησαν την Αστυνομία και στην περιοχή έφθασαν άνδρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., οι οποίοι ακινητοποίησαν τον 39χρονο δράστη και του πέρασαν χειροπέδες. Ο Αλβανός προσήχθη στην Ασφάλεια, όπου σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας.

Δολοφονία στο Νέο Ψυχικό: Ξεσπά η σύζυγος του φαρμακοποιού: «Να τιμωρηθεί με την εσχάτη των ποινών»! (Video)

Ξεσπά η σύζυγος του φαρμακοποιού που δολοφονήθηκε στο Νέο Ψυχικό λίγο πριν την απόφαση του δικαστηρίου. Δολοφονία φαρμακοποιού στο Νέο Ψυχικό: Ένταση, λιποθυμίες και ύβρεις στην πρώτη μέρα της δίκης! (Video)

Η κυρία Ξένια Φλώρου, δήλωσε στην κάμερα του Star ότι δεν δέχεται τη συγγνώμη του καθ’ ομολογίαν δολοφόνου ζητώντας παράλληλα να τιμωρηθεί ο δράστης με την εσχάτη των ποινών.

«Ήταν ένας στυγερός δολοφόνος. Είναι ένας αμετανόητος δολοφόνος. Είναι μια καθαρή δολοφονία προμελετημένη σε ήρεμη ψυχική κατάσταση. Είναι ένας επικίνδυνος εγκληματίας. Να μην αναπνεύσει αέρα ελευθερίας όσο ζει ποτέ», ανέφερε χαρακτηριστικά η κ. Ξένια Φλώρου και στη συνέχεια συμπληρώνει: «Ζητάει με δόλια μέσα να γλιτώσει κάποια χρόνια φυλακή, με ψεύτικα χαρτιά να αποδείξει αυτά που τόσα χρόνια ξέραμε. Έναν άνθρωπο που δεν είχε ποτέ πρόβλημα. Είχε πλήρη καταλογισμό κατά τον χρόνο τέλεσης του εγκλήματος. Η αλήθεια θα λάμψει. Αυτός θα πάρει την έσχατη των ποινών γιατί μόνο αυτή του αξίζει και τίποτα άλλο. Δε δέχομαι καμία συγνώμη, Καμία συγνώμη, καμία δικαιολογία. Εμάς μας έχει καταδικάσει στη θλίψη μας, μας έχει φυλακίσει στη θλίψη για την υπόλοιπη ζωή και εμένα και τα παιδιά μου». Έγκλημα στο Ψυχικό: Σοκάρει η "ταυτότητα" του δολοφόνου του φαρμακοποιού!

Ο χρόνος για την κ. Φλώρου, σταμάτησε ένα χρόνο πριν όταν, στις 8 Σεπτεμβρίου, άκουσε τους πυροβολισμούς και όταν βγήκε στη βεράντα και αντίκρισε νεκρό το σύζυγό της.

«Κατάλαβα ότι έχει τελειώσει η κατάσταση. Είδα έναν άνθρωπο σωριασμένο, μέσα στα αίματα. Νόμιζα ότι ζούσα ένα όνειρο». Η κυρία Ξένια Φλώρου μαζί με τον γιο και την κόρη της προσπαθούν να συνειδητοποιήσουν την τραγική απώλεια. Καθ’ όλη τη διάρκεια της συνέντευξης η σύζυγος προσπαθούσε να συγκρατήσει τα δάκρυα της. Υπήρχαν στιγμές όμως που δεν άντεχε. «Νομίζω ότι θα ανοίξει την πόρτα και θα ακούσω τα κλειδιά του και θα μπει μέσα να μας αγκαλιάσει και να μας χαιρετήσει όπως έκανε πάντα. Ήταν πολύ ζεστός άνθρωπος. Όχι μόνο σε εμάς αλλά δε ολόκληρη την κοινωνία. Στο μνήμα πάνω γράφουμε τη λέξη δικαιοσύνη. Αυτή περιμένουμε». Σοκαρισμένο το Ψυχικό για την «ενέδρα θανάτου» στον φαρμακοποιό: Τι λένε οι γείτονες

Δείτε αναλυτικά τα όσα ανέφερε στην κάμερα του Star αναλυτικά όσα ανέφερε η σύζυγος του φαρμακοποιού στο βίντεο που ακολουθεί:

Δολοφονία στο Νέο Ψυχικό: Ξεσπά η κόρη του φαρμακοποιού! «Να τιμωρηθεί παραδειγματικά ο δολοφόνος»! (Video)

Λίγες μέρες πριν από τη δίκη για τη δολοφονία του φαρμακοποιού Βασίλη Φλώρου στο Νέο Ψυχικό, η οποία ξεκινά την Παρασκευή, η κόρη του ξεσπά και ζητά την παραδειγματική τιμωρία του δολοφόνου. Σοκάρει η απολογία του καθ'ομολογίαν δράστη της δολοφονίας της 60χρονης βιολόγου στην Κρήτη! (Video)

«Δεν μπορώ να καταλάβω πώς μπορείς να πατήσεις τη σκανδάλη και να σκοτώσεις έναν άνθρωπο, ειδικά κάποιον που σ’ έχει βοηθήσει» λέει η Γιώτα- Μαρία Φλώρου μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και προσθέτει: «ήρθε αυτός ένα πρωί και μας διέλυσε. Κοίταξε όχι με μία, όχι με δύο, αλλά με πέντε τουλάχιστον βολίδες να τον σκοτώσει».

«Αυτό που ζητώ είναι η παραδειγματική τιμωρία γι’αυτό που μας έκανε. Δεν έχει κανένα ελαφρυντικό. Δεν υπάρχει κάποιο ψυχιατρικό πρόβλημα. Είμαστε κάθετοι σε αυτό» συμπληρώνει η κόρη του φαρμακοποιού και υπογραμμίζει: «είναι η αδυναμία μου και μου τον στέρησε και δεν είχε κανένα δικαίωμα». Δολοφονία Τοπαλούδη: Στο ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού βρίσκεται ο Ροδίτης

Η κοπέλα ήταν εκείνη που μαζί με τη μητέρα της άκουσε τους πυροβολισμούς.

Ο 52χρονος καθ’ομολογίαν δράστης της δολοφονίας, ήταν φίλος της οικογένειας πάνω από 25 χρόνια.

Κατά την ομολογία του, ο κατηγορούμενος είχε δηλώσει στους αστυνομικούς μετανιωμένος για την πράξη του, αποκαλύπτοντας ότι κίνητρο της δολοφονίας ήταν οι οικονομικές διαφορές που είχαν με το θύμα, με αποτέλεσμα να βγει το σπίτι του στον πλειστηριασμό. Κατά πληροφορίες, το θύμα είχε δανείσει στον δράστη ένα μεγάλο χρηματικό ποσό, το οποίο ο δράστης δεν επέστρεψε ποτέ. Αποτροπιασμός στην Καλλιθέα! Μαρτυρία σοκ για την δολοφονία του ναυτικού: «Έτσι βρήκαμε το πτώμα στον καταψύκτη!» (Video)

Οι δύο άνδρες πήγαν στα δικαστήρια, όπου ο κατηγορούμενος έχασε την υπόθεση, με αποτέλεσμα να βγει «στο σφυρί» το επίμαχο ακίνητο. Λειτουργώντας κάτω από μεγάλο θυμό, προμηθεύτηκε ένα όπλο και έστησε καρτέρι στον φαρμακοποιό. Οι Αρχές έφτασαν στον δράστη, αφού απέκλεισαν οποιοδήποτε άλλο «σενάριο», ενώ μιλώντας με την οικογένεια του θύματος κατέληξαν ότι ο μόνος άνθρωπος με τον οποίο είχαν διαφορές ήταν ο δράστης.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share