Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Σοκαριστικό: Πυροβόλησε μέσα σε εστιατόριο πάνω σε καυγά!

Τι έγινε μέσα σε εστιατόριο στη Καβάλα;

24 Σεπτεμβρίου 2019 09:38
Σοκαριστικό: Πυροβόλησε μέσα σε εστιατόριο πάνω σε καυγά!

Εις βάρος του 35χρονου αλλοδαπού ασκήθηκε δίωξη για παράνομη οπλοκατοχή, άσκοπους πυροβολισμούς και απειλή.

Δείτε επίσης:Έπιασαν 24χρονο αλλοδαπό δραπέτη φυλακών!

Τον πανικό σκόρπισε σε ένα εστιατόριο στην Κεραμωτή Καβάλας ένας 35χρονος αλλοδαπός, όταν διαπληκτίστηκε με έναν άλλον θαμώνα για ασήμαντη αιτία και πήγε στο αυτοκίνητό του, από το οποίο έβγαλε ένα πιστόλι και πυροβόλησε μία φορά στον αέρα για εκφοβισμό!

Ο δράστης προσπάθησε να διαφύγει, αλλά τον πρόλαβαν οι αστυνομικοί του τμήματος Νέστου, τον συνέλαβαν και βρήκαν στο όχημά του το πιστόλι, που αποδείχθηκε ότι ήταν κρότου και είχε στον γεμιστήρα έξι πλήρη φυσίγγια και ένα πυροδοτημένο.

Ο αλλοδαπός οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ο οποίος του άσκησε δίωξη για παράνομη οπλοκατοχή, άσκοπους πυροβολισμούς και απειλή.

Σπάρτη: Παππούς είχε στην κατοχή του όπλα του Β' Π.Π και του 1821!

Στα 93 του χρόνια, ο ηλικιωμένος διατηρούσε παράνομο οπλισμό στο σπίτι του, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Σπάρτης.

Δείτε επίσης: Κύκλωμα εμπορίας καλάσνικοφ εξαρθρώθηκε στην Κρήτη! Πώς έφερναν τα όπλα από την Αλβανία;

Λίγο πριν συμπληρώσει έναν αιώνα ζωής, βρέθηκε με χειροπέδες ένας παππούς ηλικίας 93 χρόνων, καθώς οι αστυνομικοί της Ασφαλείας που είχαν πληροφορίες ότι διατηρεί παράνομο οπλισμό ερεύνησαν το σπίτι του σε τοπική κοινότητα του Δήμου Σπάρτης και τον ανακάλυψαν.

Ο ηλικιωμένος είχε στην κατοχή του ένα πολεμικό τυφέκιο του Β' Παγκοσμίου Πολέμου και ένα περίστροφο της ίδιας περιόδου, καθώς και μια σπάθα με λάμα μήκους 38 εκατοστών με τη θήκη του, που χρονολογείται από την Επανάσταση του 1821.

Όλα κατασχέθηκαν και τα πυροβόλα εστάλησαν για βαλλιστική εξέταση, ενώ ο 93χρονος συνελήφθη, σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία για παράνομη οπλοκατοχή και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σπάρτης.

Μελίσσια: Βρέθηκαν χειροβομβίδα και όπλο σε μονοκατοικία!

Μεγάλη κινητοποίηση το βράδυ της Δευτέρας σε ΕΚΑΒ, Αστυνομία και Πυροσβεστική στην περιοχή των Μελισσίων, στη συμβολή των οδών Δημητρίου Γούναρη και Σοράνογλου.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, μία γυναίκα μπήκε στο σπίτι του παππού της και εντόπισε ένα όπλο και μία χειροβομβίδα.

Στο σημείο έσπευσε ομάδα του ΤΕΕΜ (Τμήμα Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών) αλλά και Στρατός

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share