Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Συνελήφθησαν δύο άτομα που «άνοιγαν» αυτοκίνητα στον αρχαιολογικό χώρο των Μυκηνών!

Χειροπέδες για τους 2 διαρρήκτες!

23 Σεπτεμβρίου 2019 13:12
Συνελήφθησαν δύο άτομα που «άνοιγαν» αυτοκίνητα στον αρχαιολογικό χώρο των Μυκηνών!

Οι δύο συλληφθέντες είχαν διαρρήξει, από τις 7 έως τις 9 Σεπτεμβρίου, 11 αυτοκίνητα, στον αρχαιολογικό χώρο των Μυκηνών. Η συνολική αξία των κλοπιμαίων ξεπερνά τις 19.000 ευρώ!

Δείτε επίσης: Θρίλερ στον Έβρο: Άνδρας κυνηγούσε με τσεκούρι τη μητέρα του!

Περισσότερα από 10 αυτοκίνητα, που βρίσκονταν στον ανοιχτό χώρο στάθμευσης του αρχαιολογικού χώρου των Μυκηνών, είχαν διαρρήξει δύο άτομα, ηλικίας 28 και 31 ετών, αντίστοιχα, τα οποία συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Άργους-Μυκηνών.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την αστυνομία, οι δύο συλληφθέντες είχαν διαρρήξει, από τις 7 έως τις 9 Σεπτεμβρίου, 11 αυτοκίνητα μέσα από τα οποία είχαν αφαιρέσει χρήματα, ηλεκτρονικές συσκευές, κινητά τηλέφωνα, είδη ρουχισμού, προσωπικά αντικείμενα και έγγραφα, η συνολική αξία των οποίων ξεπερνά τις 19.000 ευρώ, σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες των οχημάτων.

Η δράση των δύο ανδρών σταμάτησε όταν -στο πλαίσιο των ερευνών που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί για την εξιχνίαση των υποθέσεων- τους εντόπισαν τη στιγμή που προσπαθούσαν να διαρρήξουν ακόμη ένα αυτοκίνητο και προχώρησαν στη σύλληψή τους.

Στην κατοχή των συλληφθέντων βρέθηκαν χρήματα, διαρρηκτικά εργαλεία, ενώ σήμερα θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου.

Τραγωδία στο Άργος: Νεκρός ποδηλάτης σε τροχαίο!

Ένας ποδηλάτης έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα το βράδυ της Κυριακής στο Άργος. Σοβαρό τροχαίο στη Λάρισα: Μάχη με τη ζωή του δίνει 16χρονος οδηγός μηχανής!

Το μοιραίο συνέβη στις 21:30 όταν ο ποδηλάτης χτύπησε κοντά στην διασταύρωση της Προσύμνης με τον δρόμο των Αρχαιοτήτων.

Στο σημείο έσπευσαν Τροχαία και ΕΚΑΒ και ο ποδηλάτης, που είναι ρουμανικής καταγωγής, πολύ σοβαρά τραυματισμένος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Άργους, όπου διαπιστώθηκε ότι είχε χάσει την μάχη για την ζωή του.

Τροχαίο σοκ στο Άργος: Οδηγός καταπλακώθηκε από το φορτηγάκι του και πέθανε!

Τροχαίο σοκ στο Άργος! Οδηγός καταπλακώθηκε από το φορτηγάκι του και πέθανε στο 2ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Άργους-Νέας Κίου.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα argolikeseidhseis, ένα μικρό φορτηγό με δύο επιβαίνοντας εξετράπη της πορείας του. Ο οδηγός εκσφενδονίστηκε από το όχημα και στη συνέχεια καταπλακώθηκε από το ίδιο του το φορτηγό, με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο.

Στο σημείο έσπευσαν δυο οχήματα με άνδρες της πυροσβεστικής και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.Έρευνα για τις ακριβής συνθήκες του δυστυχήματος διενεργεί το τμήμα τροχαίας Άργους.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share