Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Συναγερμός στο Βόλο: Συγκρούστηκε τρένο με αυτοκίνητο!

Αγωνία!

23 Σεπτεμβρίου 2019 11:02
Συναγερμός στο Βόλο: Συγκρούστηκε τρένο με αυτοκίνητο!

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το πρωί στον Βόλο όταν τρένο που εκτελούσε το δρομολόγιο Λάρισα - Βόλος συγκρούστηκε με αυτοκίνητο. Τραγωδία: Συγκρούστηκε τρένο με λεωφορείο! (Video)

Το περιστατικό συνέβη λίγο μετά τις 9 το πρωί καθώς το όχημα είχε παραβιάσει τη σιδηροδρομική διάβαση που βρίσκεται 300 μέτρα από τον σταθμό του Βόλου.

Τα 40 άτομα που επέβαιναν στην αμαξοστοιχία παρελήφθησαν από λεωφορείο προκειμένου να συνεχίσουν το ταξίδι τους. Τραγωδία στα Διαβατά: Βίντεο-ντοκουμέντο από την επιχείρηση απεγκλωβισμού της 41χρονης εγκύου!

Σύμφωνα με την ενημέρωση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, μέχρι να απελευθερωθεί η γραμμή, τα δρομολόγια Λάρισα - Βόλος θα εκτελούνται με λεωφορεία ενώ δεν υπάρχει κάποια αναφορά για τραυματισμό.

Σοκ: Τρένο συγκρούστηκε με φορτηγό! Στους 30 ανέρχονται οι τραυματίες!

Ένα σοβαρό ατύχημα συνέβη στην Ιαπωνία όταν τρένο συγκρούστηκε με φορτηγό! Δυστυχώς στους 30 ανέρχονται οι τραυματίες!

Η εταιρεία σιδηροδρόμων Keikyu Corp και η πυροσβεστική υπηρεσία επιβεβαίωσαν πως υπάρχουν περίπου 30 τραυματίες. Να σας θυμίσουμε: Σοβαρό τροχαίο με πέντε τραυματίες!

Πλάνα που μετέδωσαν ιαπωνικά ΜΜΕ εικονίζουν μαύρο καπνό να υψώνεται από εκτροχιασμένα βαγόνια του συρμού και ανάστατους επιβάτες που βγαίνουν από το τρένο κοντά σε διασταύρωση των σιδηροτροχιών με το οδικό δίκτυο.

Η αστυνομία δήλωσε ότι ο οδηγός του φορτηγού τραυματίστηκε σοβαρά, ενώ οι υπόλοιποι τραυματίες έχουν ποικίλης σοβαρότητας τραύματα.

Σύμφωνα με τα πρώτα συμπεράσματα των αρχών, το φορτηγό ενδέχεται να είχε κολλήσει στη διασταύρωση, όταν ετοιμαζόταν να τη διασχίσει η αμαξοστοιχία.

Εκτροχιασμός τρένου στο Κονγκό - Τουλάχιστον 50 νεκροί

Τουλάχιστον 50 άτομα σκοτώθηκαν και αρκετοί τραυματίστηκαν έπειτα από τον εκτροχιασμό τρένου στο Κονγκό, όπως ανέφερε ο υπουργός Ανθρωπιστικών Υποθέσεων στο CNN.

Ο Steve Mbikayi είπε ότι το δυστύχημα έγινε στις 3 το πρωί της Πέμπτης στην πόλη Mayibaridi.
"Άλλη μία καταστροφή" έγραψε ο Mbikyai στον λογαριασμό του στο twitter, "εκ μέρους της κυβέρνησης, τα συλληπητήρια σε όλες τις οικογένειες που υποφέρουν".
Η αιτία του δυστυχήματος παραμένει άγνωστη, αλλά τα ατυχήματα στις δημόσιες μεταφορές είναι πολύ συχνά στο Κονγκό.

Να σας θυμίσουμε άλλο ένα πρόσφατο δυστύχημα με τρένο: Σοκ!Τρένο συγκρούστηκε με φορτηγό! Στους 30 ανέρχονται οι τραυματίες!

Σύγκρουση τρένου με ΙΧ στο Κιλκίς: Χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε μια γυναίκα!

Σύγκρουση τρένου με ΙΧ σημειώθηκε σήμερα στο Κιλκίς, ενώ οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για δύο τραυματίες. Ενώ πριν από λίγες ημέρες είχαμε δύο τραυματίες από άλλη μια σύγκρουση τρένου με φορτηγό στο Αμύνταιο!

Ειδικότερα, σε σχετική ενημέρωση της Πυροσβεστικής αναφέρονται τα εξής: «Απεγκλωβίστηκαν από δυνάμεις της υπηρεσίας μας μια γυναίκα χωρίς τις αισθήσεις της και ένας άνδρας τραυματίας, συνέπεια σύγκρουσης του ΕΙΧ οχήματός τους με διερχόμενη εμπορική αμαξοστοιχία του ΟΣΕ, στη Τ.Κ. Μυριόφυτου του νομού Κιλκίς».

Στο σημείο επιχείρησαν 9 πυροσβέστες με 4 οχήματα.

Συναγερμός! Εκτροχιάστηκε τρένο - Ανησυχία για χημικές ουσίες

Συναγερμός σήμανε στην επαρχία της Αλμπέρτας στον Καναδά, έπειτα από τον εκτροχιασμό τρένου, καθώς δόθηκε εντολή για εκκένωση της περιοχής. Δύο οι τραυματίες από την σύγκρουση τρένου με φορτηγό στο Αμύνταιο!

Μετά τον εκτροχιασμό της εμπορευματικής αμαξοστοιχίας, οι αρχές έδωσαν εντολή στους κατοίκους της περιοχής να απομακρυνθούν, καθώς υπήρχε ανησυχία ότι θα μπορούσαν να εκτεθούν σε χημικές ουσίες. Παράλληλα, έκλεισε τμήμα μιας εθνικής οδού. Από το συμβάν δεν έχουν αναφερθεί τραυματισμοί.

Ο εκτροχιασμός του τρένου προκάλεσε ζημιές κατά μήκος των σιδηροτροχιών και κίνδυνο έκθεσης σε χημικές ουσίες, ανακοίνωσε η υπηρεσία αντιμετώπισης εκτάκτων καταστάσεων στην Αλμπέρτα. Στους κατοίκους της περιοχής, σε ακτίνα 7 χιλιομέτρων από το σημείο του ατυχήματος.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share