Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Κρήτη: Εντοπίστηκε η σορός του 35χρονου αγνοούμενου!

Τέλος στο θρίλερ!

22 Σεπτεμβρίου 2019 10:47
Κρήτη: Εντοπίστηκε η σορός του 35χρονου αγνοούμενου!

Άνδρες του Λιμενικού εντόπισαν τη σορό του 35χρονου τουρίστα από τη Σλοβακία να επιπλέει ανατολικότερα του σημείου που εξαφανίστηκε όταν έπεσε στην θάλασσα των Γουβών στο Ηράκλειο για να κολυμπήσει με την σύζυγό του.

Με το πρώτο φως της ημέρας ξεκίνησαν οι έρευνες των Αρχών για τον 35χρονο στις οποίες συμμετείχαν άνδρες του Λιμενικού Σώματος, η Πυροσβεστική αλλά και εθελοντές. Συναγερμός στην Κρήτη: Απόπειρα αυτοκτονίας νεαρής κοπέλας!



Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η χερσαία δύναμη εντόπισε το άψυχο σώμα του άτυχου άνδρα το οποίο είχε σφηνωθεί σε βράχια στην περιοχή των Γουβών. Η σορός μεταφέρθηκε στο ΠΑΓΝΗ για να διενεργηθεί νεκροψία - νεκροτομή.

Σάλος στην Κρήτη: Πατέρας έστειλε την 15χρονη κόρη του στο νοσοκομείο από απίστευτο ξυλοδαρμό!

Ένα ασυνήθιστο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας συνέβη στην Κρήτη με πρωταγωνιστή έναν 52χρονο πατέρα και την 15χρονη κόρη του. Δρομοκαΐτειο: Ντελιβεράδες ξυλοκόπησαν άγρια εργαζόμενους του Νοσοκομείου!

Σύμφωνα με πληροφορίες, η νεαρή μόλις είχε γυρίσει από το σχολείο, όταν ο ήχος του μηνύματος του κινητού τηλεφώνου, αναστάτωσε την ομήγυρη. Ο πατέρας άρπαξε από τα χέρια το κινητό της κόρης του, διάβασε το μήνυμα, που της είχε στείλει συμμαθητής της. Άγριο ξύλο σε αγώνα μπέιζμπολ στις ΗΠΑ! (Video)

Ο 52χρονος άρχισε στη συνέχεια να χτυπά με μανία το κορίτσι με όλη του τη δύναμη, προφανώς επειδή δεν του άρεσε όσα έγραφε στο κινητό ο συμμαθητής με αποτέλεσμα η μικρή να χρειαστεί να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Η αστυνομία έφτασε λίγα λεπτά αργότερα και προσπάθησε να ξετυλίξει το κουβάρι του επεισοδίου, αλλά η σύζυγος και μητέρα της 15χρονης, προσπάθησε να καλύψει τον άνδρα της, ωστόσο όταν συνήλθε η μικρή από τα χτυπήματα κατέθεσε στο νοσοκομείο τα όσα συνέβησαν μέσα στο σπίτι.

Ο 52χρονος κρατείται ωστόσο και οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει είναι για ενδοοικογενειακή βία σε βάρος μέλους οικογένειας ανίκανο να αντισταθεί και ενδοοικογενειακή απειλή.

Ο πατέρας θα δικαστεί την Δευτέρα στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share