Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Σάλος στην Κρήτη: Πατέρας έστειλε την 15χρονη κόρη του στο νοσοκομείο από απίστευτο ξυλοδαρμό!

Το μήνυμα στο κινητό της που τον εξαγρίωσε!

21 Σεπτεμβρίου 2019 18:29
Σάλος στην Κρήτη: Πατέρας έστειλε την 15χρονη κόρη του στο νοσοκομείο από απίστευτο ξυλοδαρμό!

Ένα ασυνήθιστο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας συνέβη στην Κρήτη με πρωταγωνιστή έναν 52χρονο πατέρα και την 15χρονη κόρη του. Δρομοκαΐτειο: Ντελιβεράδες ξυλοκόπησαν άγρια εργαζόμενους του Νοσοκομείου!

Σύμφωνα με πληροφορίες, η νεαρή μόλις είχε γυρίσει από το σχολείο, όταν ο ήχος του μηνύματος του κινητού τηλεφώνου, αναστάτωσε την ομήγυρη. Ο πατέρας άρπαξε από τα χέρια το κινητό της κόρης του, διάβασε το μήνυμα, που της είχε στείλει συμμαθητής της. Άγριο ξύλο σε αγώνα μπέιζμπολ στις ΗΠΑ! (Video)

Ο 52χρονος άρχισε στη συνέχεια να χτυπά με μανία το κορίτσι με όλη του τη δύναμη, προφανώς επειδή δεν του άρεσε όσα έγραφε στο κινητό ο συμμαθητής με αποτέλεσμα η μικρή να χρειαστεί να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Η αστυνομία έφτασε λίγα λεπτά αργότερα και προσπάθησε να ξετυλίξει το κουβάρι του επεισοδίου, αλλά η σύζυγος και μητέρα της 15χρονης, προσπάθησε να καλύψει τον άνδρα της, ωστόσο όταν συνήλθε η μικρή από τα χτυπήματα κατέθεσε στο νοσοκομείο τα όσα συνέβησαν μέσα στο σπίτι.

Ο 52χρονος κρατείται ωστόσο και οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει είναι για ενδοοικογενειακή βία σε βάρος μέλους οικογένειας ανίκανο να αντισταθεί και ενδοοικογενειακή απειλή.

Ο πατέρας θα δικαστεί την Δευτέρα στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου.

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της έπεσε το κορίτσι του Θέμου Αναστασιάδη! (photo)

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού έπεσε το κορίτσι του Θέμου Αναστασιάδη Ναστάζια Μητροπούλου!

Ναστάζια Μητροπούλου έγινε γνωστή μέσα από την εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη «ΟΛΑ», όμως τα τελευταία χρόνια έχει αποχωρήσει από τα φώτα της δημοσιότητας. Το μοντέλο σόκαρε τους ακολούθους της στο Facebook με μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό, με την οποία αποκαλύπτει ότι έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από τον πρώην σύντροφό της και τον «παρακαλεί» να την αφήσει ήσυχη. Συγκεκριμένα το μοντέλο έγραψε:

«Θα παρακαλούσα τον πρώην σύντροφό μου να σταματήσει να με ενοχλεί. Δεν θέλω να ξαναπεράσω αυτά εδώ. Ευχαριστώ!», έγραψε χαρακτηριστικά στον προσωπικό της λογαριασμό, ανεβάζοντας παράλληλα μια σειρά από φωτογραφίες με το κορμί της το οποίο είναι γεμάτο από μώλωπες.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso η ζωή του μοντέλου είχε γίνει κόλαση, εξαιτίας της συμπεριφοράς του ανθρώπου με τον οποίο διατηρούσε σχέση στο παρελθόν. Η Ναστάζια Μητροπούλου φωτογράφισε τα σημάδια στο σώμα της, μετά την κακοποίηση που υπέστη, και τώρα τα δημοσιοποίησε για να προστατευτεί, καθώς ο πρώην σύντροφός της φαίνεται πως την ενοχλεί ακόμη.



Πριν από ενάμιση χρόνο τον Φεβρουάριο του 2018 το πρώην «κορίτσι του Θέμου» είχε μεταφερθεί εσπευσμένα σε νοσοκομείο του Ναυπλίου από τον αδερφό της ο οποίος την εντόπισε μέσα σε λίμνη αίματος στο πάτωμα του σπιτιού της. Η ίδια είχε δηλώσει τότε: «Λιποθύμησα και έπεσα μέσα στο σπίτι μου. Έχω χτυπήματα στο κεφάλι και ράμματα. Δεν έχω ιδέα τι συνέβη. Μπορεί και να γλίστρησα! Δεν θυμάμαι απολύτως τίποτα».

Η Ναστάζια Μητροπούλου είχε λάβει μέρος στα Καλλιστεία του ΑΝΤ1 κατακτώντας τον τίτλο Μις Ελληνική Ομορφιά, αλλά περισσότερο γνωστή έγινε μέσα από την εκπομπή «ΟΛΑ». Τελικά άφησε πίσω της τον κόσμο της τηλεόρασης και επέστρεψε στο Γαλατά, όπου ζει μέχρι σήμερα με τη μητέρα και τον αδερφό της

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share