Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Συναγερμός στην Κρήτη: Απόπειρα αυτοκτονίας νεαρής κοπέλας! (Video)

Σοκ!

21 Σεπτεμβρίου 2019 14:35
Συναγερμός στην Κρήτη: Απόπειρα αυτοκτονίας νεαρής κοπέλας! (Video)

Σε «κόκκινο» συναγερμό τέθηκαν οι αστυνομικές αρχές του Ηρακλείου Κρήτης, όταν μια νεαρή κοπέλα απειλούσε ότι θα αυτοκτονήσει πέφτοντας από την γέφυρα της Παπαναστασίου, στο Ηράκλειο της Κρήτης. Τραγωδία: Αυτοκτόνησε 8χρονος! (photos)

Την κοπέλα, κατάφερε να μεταπείσει πολίτης που βρέθηκε στο σημείο και τελικά αποφεύχθη το μοιραίο, σύμφωνα με πληροφορίες από τοπικά μέσα.

Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Άνδρας βρέθηκε απαγχονισμένος στο σπίτι του!

Απαγχονισμένος εντοπίστηκε σήμερα ένας ηλικιωμένος άνδρας μέσα στο σπίτι του στη Νέα Μηχανιώνα Θεσσαλονίκης. Λάρισα: Απαγχονισμένος ιερέας βρέθηκε σε αποθήκη!

Ο άνδρας, περίπου 80 ετών, εντοπίστηκε νεκρός το απόγευμα.

Προανάκριση διενεργεί η Αστυνομία.

Σοκ στον Χολαργό: Γυναίκα αυτοκτόνησε πέφτοντας από το μπαλκόνι!

Ένα τραγικό περιστατικό συνέβη στον Χολαργό όταν μια 50χρονη γυναίκα οικιακή βοηθός από τη Βουλγαρία αυτοκτόνησε πέφτοντας από το μπαλκόνι τρίτου ορόφου πολυκατοικίας. Συγκλονίζει η δασκάλα του 14χρονου στην Κύπρο που κρεμάστηκε σπίτι του: «Ποτέ δεν σου δόθηκε δικαίωμα...! »

Η 50χρονη γυναίκα πήδηξε από μπαλκόνι πολυκατοικίας στη συμβολή των οδών Βεντούρη και Αγίου Γερασίμου στον Χολαργό. Πρόκειται για Βουλγάρα οικιακή βοηθό ηλικιωμένης γυναίκας, η οποία αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή της για λόγους τους οποίους η ίδια είχε φροντίσει νωρίτερα να αποτυπώσει σε σημείωμα που βρέθηκε εντός της οικίας.

Στο σημείο έσπευσε σχεδόν σύσσωμο το Αστυνομικό Τμήμα Χολαργού-Παπάγου καθώς και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, με την 50χρονη γυναίκα ωστόσο να έχει καταλήξει ήδη κατά την πρόσκρουσή της στο έδαφος.

Τραγωδία στην Κύπρο: Το οικογενειακό δράμα πίσω από την αυτοκτονία του 14χρονου!

Συγκλονισμένη είναι η κοινή γνώμη στην Κύπρο από την υπόθεση θανάτου ενός 14χρονου. Σοκ στα Χανιά: 12χρονη αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει!

Ο ανήλικος αυτοκτόνησε, ενώ νεκρό τον βρήκε ο ίδιος του ο πατέρας σε φάρμα που διατηρούσαν σε χωριό της Λευκωσίας και στην οποία εργαζόταν ο έφηβος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ο 14χρονος βίωνε εδώ και αρκετά χρόνια, πολλά ενδοοικογενειακά προβλήματα και φαίνεται ότι βρισκόταν σε απόγνωση. Το Γραφείο Ευημερίας, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ήταν ενήμερο για τα ζητήματα που ο 14χρονος αντιμετώπιζε.

Ο άτυχος έφηβος, λόγω ακριβώς αυτών των προβλημάτων είχε εγκαταλείψει το σχολείο προσπαθώντας να συνεισφέρει οικονομικά στην οικογένεια του και να φροντίζει τα μικρότερα αδέλφια του. Eκ πρώτης όψεως, αποκλείεται το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.

Έρευνα για τις συνθήκες θανάτου 14χρονου, διεξάγουν οι Υπηρεσίες Κοινωνικής Ευημερίας σε συνεργασία με άλλες υπηρεσίες, ενώ ταυτόχρονα απευθύνουν έκκληση στα ΜΜΕ να χειριστούν την υπόθεση με τη δέουσα ευαισθησία.

Ερωτηματικό προκαλεί το κατά πόσον οι οικογενειακές συνθήκες του 14χρονου ήταν γνωστές στις Υπηρεσίες Κοινωνικής Ευημερίας, αλλά και το τι έπραξαν, προκειμένου να αποφευχθεί αυτή η τραγική κατάληξη.

«Τραγικό συμβάν» χαρακτήρισε η Επίτροπος Προστασίας των Δικαιωμάτων του Παιδιού, Λήδα Κουρσουμπά, το θάνατο του 14χρονου παιδιού, εκφράζοντας την ανάγκη διεξαγωγής έρευνας για τις συνθήκες που οδήγησαν στο θάνατο του ανήλικου αγοριού.

Σε δηλώσεις της στο ΚΥΠΕ, η κα. Κουρσουμπά είπε ότι αν ευσταθούν τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας, ότι δηλαδή υπήρχαν ψυχολογικά προβλήματα και προβλήματα βίας στην οικογένεια του 14χρονου, τότε θα πρέπει να διερευνηθεί αν οι αρμόδιες υπηρεσίες γνώριζαν γι΄ αυτά κι αν γνώριζαν τι έπραξαν «για να μην έχουμε αυτό το τραγικό περιστατικό».

Η Επίτροπος είπε ότι οι Υπηρεσίες που είχαν την αρμοδιότητα να χειριστούν αυτά τα προβλήματα και να στηρίξουν την οικογένεια είναι οι Υπηρεσίες Κοινωνικής Ευημερίας και οι Υπηρεσίες Ψυχικής Υγείας. Ανέφερε ότι το Γραφείο της θα διενεργήσει έρευνα προκειμένου να διαφανεί κατά πόσον αυτές οι υπηρεσίες ήταν ενήμερες και αν πρόσφεραν την ανάλογη στήριξη στην οικογένεια. Είπε, επίσης, ότι το Γραφείο της δεν γνώριζε για αυτή την οικογένεια και πως αν γνώριζε θα προέβαινε στα ανάλογα διαβήματα προς τις αρμόδιες υπηρεσίες. Κάλεσε, επίσης, τα ΜΜΕ να είναι ιδιαίτερα προσεκτικά στον τρόπο που καλύπτουν δημοσιογραφικά την υπόθεση.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share