Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ναύπλιο: Αυτοκίνητο έπεσε σε γκρεμό!

Τραυματίστηκε ένα άτομο!

21 Σεπτεμβρίου 2019 11:31
Ναύπλιο: Αυτοκίνητο έπεσε σε γκρεμό!

Τροχαίο σημειώθηκε το πρωί του Σαββάτου στο Ναύπλιο, όταν ένας οδηγός έπεσε με το αυτοκίνητό του σε γκρεμό.

Συγκεκριμένα το αυτοκίνητο ανετράπη της πορείας του και έπεσε σε γκρεμό στον δρόμο Κονδύλι Βιβάρι. Στο σημείο να σας θυμίσουμε τον τρόμο των λουόμενων στην παραλία.

Επί τόπου έφτασε η πυροσβεστική Ναυπλίου επιχειρεί, ενώ σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες υπάρχει ένας ελαφρά τραυματίας.

Λήμνος: Βρέθηκε πτώμα σε παραλία!

Βρέθηκε πτώμα σε παραλία της Λήμνου! Σε εξέλιξη νέο θρίλερ...

Μια σορός εντοπίστηκε σε παραλία της Λήμνου, το βράδυ της Παρασκευής.

Το πτώμα εντοπίστηκε χωρίς ρούχα, στην παραλία Μακρύς Γιαλός Καμινίων. Η σορός, αγνώστου φύλου και λοιπών στοιχείων, κανονικής διάπλασης, μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο- Κέντρο Υγείας Λήμνου, ανακοίνωσε το Λιμενικό. Πύργος: Βαρύ πρόστιμο 500 ευρώ για ένα ... κουλούρι!

Την προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί ο Λιμενικός Σταθμός Μούδρου, που πρόκειται να διατάξει τη διενέργεια νεκροψίας- νεκροτομής, τοξικολογικής εξέτασης, αλλά και τη λήψη δακτυλικών αποτυπωμάτων, προκειμένου να εξακριβωθεί η ταυτότητα του ανθρώπου που εντοπίστηκε νεκρός στην παραλία, αλλά και να εξακριβωθούν τα αίτια θανάτου.

Πάτρα: Αγωνία για μωρό που κατάπιε αντικείμενο!

Συναγερμός στο ΕΚΑΒ σήμανε στην Πάτρα, όταν κλήθηκε σε περιστατικό με μωρό που κατάπιε αντικείμενο! Καταγγελία - σοκ: Την πλησίασε κύκλωμα ρομά έξω από κέντρο για να της "πουλήσει" παιδί (video)

Οι γονείς του είπαν πως το 15 μηνών αγοράκι έχει τις αισθήσεις του, αλλά είναι προβληματική η επικοινωνία του με το περιβάλλον.

Ακόμα δεν έχει εξεταστεί από τους γιατρούς για να υπάρξει ενημέρωση της κατάστασής του. Έγκυος πέθανε λίγα λεπτά πριν το γάμο, η σπαρακτική εικόνα του γαμπρού με το μωρό!

Αναμένεται το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ προκειμένου να το μεταφέρει στο νοσοκομείο.

Οι μπαταρίες, οι μαγνήτες, τα φάρμακα, τα μυτερά αντικείμενα είναι αντικείμενα που θέλουν προσοχή από τα παιδιά.

Επίσης, μικρά κομμάτια από κηρομπογιές, μικρά κουμπιά, πλαστελίνες, μικρά κομμάτια από πλαστικά παιχνίδια.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share