Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Βρήκε άντρα μέσα σε κάδο σκουπιδιών!

Απίστευτο!

19 Σεπτεμβρίου 2019 12:10
Βρήκε άντρα μέσα σε κάδο σκουπιδιών!

Δεν πίστευε στα μάτια του ο άνδρας που το πρωί πήγε να πετάξει τα σκουπίδια στην Αλεξανδρούπολη. Ανοίγοντας το καπάκι του κάδου διαπίστωσε πως κάτω από τις κούτες βρισκόταν ένας άνδρας.

Δείτε επίσης: Οικοδόμος βρήκε ένα μωρό στα σκουπίδια. Αυτό που συνέβη 20 χρόνια αργότερα, έχει συγκλονίσει τον πλανήτη!

Αρχικά ο άνδρας έπαθε σοκ-καθώς πίστεψε ότι αντιμετώπιζε ένα μακάβριο εύρημα- ωστόσο μόλις ο 40χρονος που βρισκόταν μέσα στον κάδο του μίλησε, προσπάθησε να τον πείσει να βγει. Όπως αναφέρει το faros-24.gr τον ρώτησε «τι κάνεις χριστιανέ μου εκεί μέσα, τι έπαθες;» με τον 40χρονο να του απαντά «Θέλω να τιμωρήσω τον εαυτό μου».

Λίγο αργότερα δύο γυναίκες που έφτασαν στο σημείο κατάφεραν να τον πείσουν να βγει από τον κάδο. Ακολούθως ο 40χρονος ζήτησε ένα μπουκάλι νερό, τους είπε που μένει και τι έχει σπουδάσει και έφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση.

Συναγερμός στην Κοζάνη: Εντοπίστηκε πτώμα σε κάδο!

Σε προχωρημένη αποσύνθεση βρέθηκε νωρίτερα σήμερα στη μονάδα διαχείρισης απορριμάτων της ΔΙΑΔΥΜΑ στην Κοζάνη ένα πτώμα.

Στο σημείο έχουν σπεύσει αστυνομικές δυνάμεις, ενώ οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για πτώμα σε προχωρημένη αποσύνθεση, το οποίο πιθανότατα βρέθηκε μέσα σε απορρίμματα που προέρχονται από περιοχή της Εορδαίας.

Βόλος: 5000 πολίτες σε πορεία κατά της καύσης σκουπιδιών!

Διαμαρτυρία στο Βόλο από χιλιάδες άτομα που αντιτάσονται στην καύση των σκουπιδιών – Η πορεία έγινε στο κέντρο της πόλης.Πλήθος κόσμου μετείχε σήμερα στη διαμαρτυρία που έγινα στο κέντρο του Βόλου, ενάντια στην καύση των σκουπιδιών.

Η συγκέντρωση οργανώθηκε από την Επιτροπή Αγώνα Πολιτών Βόλου, ενώ χιλιάδες Βολιώτες βγήκαν στην πόλη. Ανάμεσά τους γονείς με παιδάκια και καροτσάκια στα χέρια, ηλικιωμένοι και άνθρωποι απ’ όλο το κοινωνικό φάσμα, μαζί με εκπροσώπους φορέων, συλλογικοτήτων και κομματικών οργανώσεων.

NASA: Έτοιμη για εκτόξευση η συσκευή που θα μαζεύει σκουπίδια από το διάστημα!

Θα είναι ένας συνδυασμός αλιευτικού σκάφους και απορριμματοφόρου, μόνο που δεν θα «ψαρεύει» σκουπίδια στη θάλασσα αλλά στο Διάστημα.

Πρόκειται για την ευρωπαϊκή διαστημοσυσκευή RemoveDebris, ένα μικρό πιλοτικό διαστημικό «ψαράδικο-σκουπιδιάρικο», το πιο εξελιγμένο του είδους του μέχρι σήμερα, που θα εκτοξευθεί στο πλαίσιο μιας προσπάθειας να δοκιμασθούν νέες τεχνολογίες, ώστε να μειωθούν τα διάφορα διαστημικά σκουπίδια που έχουν αυξηθεί επικίνδυνα.

Όχι μόνο οι δορυφόροι, αλλά ο ίδιος ο Διεθνής Διαστημικός Σταθμός (ISS) και οι αστροναύτες του κινδυνεύουν, όπως έδειξε ένα «ξέμπαρκο» θραύσμα που θρυμμάτισε ένα παράθυρο του σταθμού το 2016.

Το RemoveDebris, μια δορυφορική πλατφόρμα βάρους περίπου 100 κιλών, έχει σχεδιασθεί και κατασκευασθεί από μια κοινοπραξία ευρωπαϊκών αεροδιαστημικών εταιρειών και πανεπιστημίων (Airbus, ArianeGroup, CSEM, Inria, ISIS, SSC κ.ά.) με επικεφαλής το βρετανικό Πανεπιστήμιο του Σάρεϊ και με χρηματοδότηση της ΕΕ. Προγραμματίζεται να εκτοξευθεί την επόμενη εβδομάδα από το Διαστημικό Κέντρο Κένεντι στο Ακρωτήριο Κανάβεραλ της Φλόριντα, με ένα πύραυλο Falcon 9 της Space Χ του Έλον Μασκ.

Αρχικά η διαστημοσυσκευή θα «δέσει» στον ISS και στη συνέχεια θα ξεκινήσει τη δοκιμαστική αποστολή της. Θα απελευθερώσει στο διάστημα ως τεχνητούς στόχους δύο νανοδορυφόρους CubeSat διαμέτρου δέκα εκατοστών ο καθένας και στη συνέχεια θα προσπαθήσει να τους πιάσει, χρησιμοποιώντας εναλλακτικά ένα αλιευτικό καμάκι κι ένα δίχτυ (και τα δύο έχουν κατασκευασθεί από την Airbus). Μόλις πιάσει το σκουπίδι, θα το σύρει στην ατμόσφαιρα της Γης, ώστε να καεί εκεί από τις υψηλές θερμοκρασίες.

Από το 1957 που ξεκίνησε η διαστημική εποχή, οι χιλιάδες εκτοξεύσεις έχουν θέσει σε τροχιά γύρω από τη Γη δεκάδες χιλιάδες άχρηστα πλέον αντικείμενα (π.χ. δορυφόροι εκτός λειτουργίας) και μικρά ή μεγάλα θραύσματα. Εκτιμάται ότι υπάρχουν πια πάνω από 7.600 τόνοι διαστημικών σκουπιδιών γύρω από τον πλανήτη μας και μερικά θραύσματα κινούνται με ταχύτητες 48.000 χιλιομέτρων την ώρα, γεγονός που τα καθιστά τρομερή απειλή για τους περίπου 1.200 εν ενεργεία δορυφόρους και τους διαστημικούς σταθμούς, τωρινούς ή μελλοντικούς.


 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share