Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Πυξ Λαξ: Τι έγινε στη συναυλία τους στην Πάτρα;

Τι συνέβη;

19 Σεπτεμβρίου 2019 11:00
Πυξ Λαξ: Τι έγινε στη συναυλία τους στην Πάτρα;

Ένα επεισόδιο που ελάχιστοι αντιλήφθηκαν συνέβη το βράδυ της Τρίτης, κατά τη διάρκεια της συναυλίας των Πυξ Λαξ στην Πάτρα.

Δείτε επίσης: Χαμός στην Πάτρα: Πρώην βουλευτής, πρώην δήμαρχος και γνωστός γιατρός εθισμένοι στο σ@ξ!

Την ώρα που ο χώρος του «Εργοστασίου Τέχνης» στην Ακτή Δυμαίων είχε πλημμυρίσει με αγαπημένες μελωδίες και τραγούδια του συγκροτήματος, ένας άνδρας προκάλεσε φθορές και υλικές ζημιές στο μπαρ που λειτουργούσε παραπλεύρως για την εξυπηρέτηση του κοινού. Μάλιστα αφαίρεσε κι ένα μπουκάλι με ποτό.

Στη συνέχεια έφυγε τρέχοντας, όμως άμεσα έγινε αντιληπτός από τους υπεύθυνους ασφαλείας του χώρου.

Ο δράστης προσπάθησε να ξεφύγει εκδηλώνοντας επιθετική συμπεριφορά απέναντί τους κι έτσι στην προσπάθειά τους να τον ακινητοποιήσουν τραυματίστηκε ελαφρά.

Στο σημείο έσπευσε άμεσα περιπολικό της αστυνομίας, ενώ ο άνδρας που συνελήφθη οδηγήθηκε στο 3ο αστυνομικό τμήμα και όχι στο νοσοκομείο καθώς κάτι τέτοιο δεν κρίθηκε αναγκαίο.

Θα οδηγηθεί στον ανακριτή και στον εισαγγελέα ενώ σε βάρος οι υπεύθυνοι του μπαρ κατέθεσαν μήνυση.

*Το επεισόδιο είναι καταγεγραμμένο από την αστυνομία η οποία επιβεβαιώνει όλα τα παραπάνω.

Τι άλλο θα δούμε; - Η Μητρόπολη Πατρών «απαγορεύει» συναυλία συγκροτήματος λόγω... ονόματος!

Την έντονη αντίδραση της έχει εκφράσει η Μητρόπολη Πατρών, που έχει κηρύξει «ιερό πόλεμο» στην Πάτρα κατά της συναυλίας μέταλ μπάντας, η οποία είχε λάβει άδεια από το δήμο της Πάτρας.

Σύμφωνα με το pelop.gr, ο διοργανωτής της συναυλίας, Γιώργος Σταματόπουλος καταγγέλλει την δημοτική Αρχή για αθέτηση της συμφωνίας παραχώρησης της αίθουσας και για νέο μεσαίωνα.

Από την άλλη πλευρά, ο υποψήφιος περιφερειάρχης του συνδυασμού «Πατριωτική Αυγή» και υποστηριζόμενος πολιτικά από την "Χρυσή Αυγή" Ανδρέας Νικολακόπουλος επισκέφθηκε με πρωτοβουλία του, τον Μητροπολίτη Πατρών κ. Χρυσόστομο για να ζητήσει την παρέμβασή του, ενώ λίγη ώρα μετά, κατέθεσε και σχετική αναφορά στην Εισαγγελία Πρωτοδικών, μαζί με άλλα τέσσερα άτομα, ζητώντας την απαγόρευση της συναυλίας, με την αιτιολογία ότι η μπάντα προσβάλλει το θρησκευτικό αίσθημα των Ορθόδοξων Χριστιανών.

Ο διοργανωτής της συναυλίας Γιώργος Σταματόπουλος αναφέρει ότι, κατά πληροφορίες του, υπήρξαν πιέσεις από την Εκκλησία για να ακυρώσει ο δήμος το event, λόγω του υβριστικού ονόματος της μπάντας προς το πρόσωπο του Ιησού.

Νότης Σφακιανάκης: Το πρόβλημα υγείας που τον ανάγκασε να ακυρώσει τη συναυλία του!

Ένα πρόβλημα υγείας του Νότη Σφακιανάκη ανάγκασε τον γνωστό τραγουδιστή να ακυρώσει τη συναυλία του στη Λεμεσό!

Ο ίδιος έκανε την ανακοίνωση και ανανέωσε το ραντεβού με τους θαυμαστές του!

Συγκεκριμένα έγραψε: Φίλοι συμπατριώτες μου, υγεία σε εσάς.
Με λύπη σας ανακοινώνω την αναβολή της συναντήσεως μας στις 14 Σεπτεμβρίου λόγο ανωτέρας βίας, συγκεκριμένα ενός ιού που είχα μόνο ακουστά.

Όμως ο «έρπης ζωστήρ» μετά τη γνωριμία μας θα μου μείνει αξέχαστος διά βίου και απεύχομαι να τον «γνωρίσει» ακόμα και ο εχθρός μου.

Ανανεώνουμε λοιπόν την παρέα μας και ανυπομονώ να δω στις 11 Οκτωβρίου στο Monte Caputo στη Λεμεσό, «σιδερένιος» όπως είθιστε να λέμε. Και πάλι εύχομαι υγεία σε εσάς. Νότης Σφακιανάκης.




 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share