Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Υπόθεση Λίνα Κοεμτζή: Οι απειλές, οι εκβιασμοί, τα "άγρια" μηνύματα και η επίθεση στο κοιμητήριο! (Video)

Οι καταγγελίες της μητέρας της!

19 Σεπτεμβρίου 2019 09:56
Υπόθεση Λίνα Κοεμτζή: Οι απειλές, οι εκβιασμοί, τα

Οι απειλές, οι εκβιασμοί, τα "άγρια" μηνύματα και η επίθεση στο κοιμητήριο, μετά τις αποκαλύψεις για το θάνατο - μυστήριο της Λίνας Κοεμτζή αποτελούν καθημερινότητα για την οικογένεια τηςνεαρής κοπέλας. Το άτομο που έστελνε απειλητικά μηνύματα: Στοιχεία φωτιά στην υπόθεση της Λίνας Κοεμτζή! (Video)

Συγκλονιστική είναι η εξομολόγηση της μητέρας της, Σταυρούλας στην εκπομπή του Star "Αλήθειες με τη Ζήνα" για απειλές που δέχτηκε έξω από το νεκροταφείο!

Δείτε όλα όσα είπε:

Ταυτοποιήθηκε ο αποστολέας των απειλητικών μηνυμάτων για την υπόθεση της Κοεμτζή!

Εξελίξεις-"φωτιά" με τον θάνατο της 22χρονης φοιτήτριας από το Αιγάλεω, καθώς οι Αρχές "τσίμπησαν" τον αποστολέα των απειλητικών μηνυμάτων!Η Αστυνομία αρχίζει να ξετυλίγει το κουβάρι στην υπόθεση της 22χρονης Λίνας Κοεμτζή!

Νέα στοιχεία τα οποία αναμένεται να βοηθήσουν στη διελεύκανσης της υπόθεσης του θανάτου της Λίνας Κοεμτζή, της 21χρονης φοιτήτριας που έχασε τη ζωή της πέφτοντας από τον ένατο όροφο της φοιτητικής εστίας στη Θεσσαλονίκη, έχουν έρθει στο φως.

Σύμφωνα με τον ANT1, ταυτοποιήθηκε το άτομο που έστελνε απειλητικά μηνύματα μέσω Facebook στην αδελφή και την ξαδέρφη της φοιτήτριας. Παρόλο που το προφίλ ήταν ψεύτικο, η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος κατάφερε να φτάσει στον πραγματικό αποστολέα.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του τηλεοπτικού σταθμού, υπάρχει ταυτοποίηση του ανθρώπου που έστελνε απειλητικά μηνύματα στην αδερφή και την ξαδέρφη της Λίνας για να σταματήσουν να ασχολούνται με την υπόθεση ώστε να μην έχουν το ίδιο τραγικό τέλος με εκείνη.

Όπως αποδείχθηκε, το προφίλ ήταν ψεύτικο, κατέβηκε, αλλά η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος έφτασε στα ίχνη του αποστολέα. Πρόκειται για έναν άνδρα και ερευνάται αν εμπλέκεται και κατά πόσο με το όλο θέμα.

Εξελίξεις στην υπόθεση της Λίνας Κοεμτζή: Νέα κατάθεση της μητέρας της!

Ανατροπή στην υπόθεση του μυστηριώδους θανάτου της φοιτήτριας Λίνας Κοεμτζή, η οποία έχασε τη ζωή της όταν έπεσε από τον ένατο όροφο φοιτητικής εστίας στη Θεσσαλονίκη.

Όπως μετέδωσε το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του star υπήρξε παρέμβαση της εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, της κ. Ξένης Δημητρίου.

Η μητέρα της φοιτήτριας μάλιστα κλήθηκε να δώσει συμπληρωματική κατάθεση στην ασφάλεια Γιαννιτσών παρουσία μάλιστα αστυνομικού από τη Δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της οικογένειας οι ερωτήσεις αφορούσαν κυρίως τις συνομιλίες που είχαν μάνα και κόρη τις τελευταίες δυο ημέρες πριν το μοιραίο.

Να θυμίσουμε ότι η οικογένεια της φοιτήτριας υποστήριζε εξαρχής ότι το παιδί τους ήταν θύμα εκβιασμού από ροζ κύκλωμα.

Λίνα Κοεμτζή: Οι ραγδαίες εξελίξεις και η επιστολή που έστειλαν οι γονείς της!

Έως τον Άρειο Πάγο έφτασαν οι γονείς της άτυχης φοιτήτριας Λίνας Κοεμτζή για να επισημάνουν ότι καθυστερεί βασανιστικά η διαλεύκανση των συνθηκών που οδήγησαν το παιδί τους στη “βουτιά” θανάτου από το μπαλκόνι της φοιτητικής εστίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου, τον Νοέμβριο του 2016. Νέα μαρτυρία για τον θάνατο της Λίνας Κοεμτζή: «Είδα δυο άντρες..»

Στο πλαίσιο του επίπονου αγώνα τους για να λάμψει η αλήθεια, που πιστεύουν ότι κρύβεται πίσω από την εκδοχή της αυτοκτονίας, συνέταξαν επιστολή προς την εισαγγελέα Αρείου Πάγου Ξένη Δημητρίου, περιγράφοντας όλα τα γεγονότα και τα στοιχεία που τους κάνουν να πιστεύουν ότι η 21χρονη από τα Γιαννιτσά δεν αυτοκτόνησε.

Παράλληλα, διαμαρτύρονται για την καθυστέρηση που υπάρχει στη διαδικασία, καθώς δεν έχουν την παραμικρή ενημέρωση για την πρόοδο των ερευνών από τον Δεκέμβριο του 2017, οπότε ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Θεσσαλονίκης διέταξε κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση. Και αυτό, παρόλο που έχει δει το φως της δημοσιότητας πλήθος νέων στοιχείων και μαρτυριών για τις συνθήκες θανάτου της κόρης τους, στους 15 μήνες που βρίσκεται σε εξέλιξη η προκαταρκτική.
Η οικογένεια της αδικοχαμένης κοπέλας έχει δεχτεί κατά καιρούς απειλητικά μηνύματα, για την ταυτότητα του αποστολέα των οποίων αναμένεται να πάρουν απαντήσεις γύρω στο τέλος Απριλίου, από την έδρα του Facebook στις ΗΠΑ και από την έρευνα της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Οι τελευταίες ώρες της Λίνας Κοεμτζή! Τι αναφέρει η κολλητή της;

Τα μηνύματα που έλαβε η αδερφή και η ξαδέρφη της!

Να μάθει ποιοι κρύβονται πίσω από τον εκβιασμό και τον θάνατο της φοιτήτριας, ζητά απεγνωσμένα η μητέρα της
Οι απειλές άρχισαν λίγο μετά την κατάθεση του βασικού αυτόπτη μάρτυρα
“Δεν μπορείς να κάνεις κάτι. Πάει η Λίνα, θες να χάσετε και άλλα μέλη;”
Απειλητικά μηνύματα για τη ζωή τους, δέχονται μέλη της οικογένειας της φοιτήτριας Λίνας Κοεμτζή, η οποία πριν από περίπου δύο χρόνια έπεσε στο κενό από την φοιτητική εστία στη Θεσσαλονίκη.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, η μητέρα της άτυχης κοπέλας δήλωσε: “Η οικογένειά μου έχει αναστατωθεί, τα παιδιά μου… Πρέπει να κοιμόμαστε ήσυχοι; Έχουμε ελαχιστοποιήσει τις εξόδους των παιδιών. Φοβάμαι, καταλαβαίνεις. Ακόμα και εγώ η ίδια. Με φόβισαν και εμένα και περισσότερο τα παιδιά”.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share